В Пазарджик има ли шофьори?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
В Пазарджик има ли шофьори?
Здравеите незнам дали тази тема е за тук така че ако решите е преместете.Шофьр сам от 7години и сам останал с обеждението че в Пазаржик книшките се раздават с наваршването на 18 години.Имам чувство,че тези хора нямат представа от правилата за движение по пътищтата,а за колегиалност да не говорим.Някаи ако е саглазен с мен да пише,ако не да ме опровергае.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
Re: В Пазарджик има ли шофьори?
pistata9889 написа:Здравеите незнам дали тази тема е за тук така че ако решите е преместете.Шофьр сам от 7години и сам останал с обеждението че в Пазаржик книшките се раздават с наваршването на 18 години.Имам чувство,че тези хора нямат представа от правилата за движение по пътищтата,а за колегиалност да не говорим.Някаи ако е саглазен с мен да пише,ако не да ме опровергае.
Здравеите - Здравейте
е - я
Шофьр - Шофьор
сам - съм
обеждението - убеждение
Пазаржик - Пазарджик
книшките - книжките
наваршване - навършване
чувство - чувството
пътищтата - пътищата
Някаи - Някой
саглазен - съгласен
Запетайките имаш задача сам да си ги оправиш.
Колега не се заяждам , но когато пускаш тема или мнение, е редно поне да си провериш правописа.

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Re: В Пазарджик има ли шофьори?
zvezdo88 написа:...

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Не е само в Пазарджик това.Рядко карам там,но е вярно 

Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
За правописа съжелявам,но нямам БГ букви на клавиатурата и се мача с няква фонетика и се пак налучквам горе доло да пиша на латиница
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Сега ако са и пълнолетни 

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Pepinho
- кандидат ентусиаст
-
Ех да беше само там,то книжките ги раздават в цялата страна така,за това сме толкова зле. Никакви реакции,шофьорски умения и култура на пътя в България няма. Последното, което ми направи впечатление беше някаква ВФ Джета много дърта излиза на път с предимство, трябваше да изчака точно 2 коли,след втората нямаше други коли,и .... съответно изчака първата и засече втората.Пътят беше извънградски...скоростта е висока добре че се разминаха. Джетата беше СО регистрация ... и тия не ги признавам. А бе като цяло на пътя шофьори всякакви,едните с умения, но без култура никаква,другите обратното,има доста които не притежават и двете неща. Като цяло мисля че Перник и Пазарджик водят класацията за най-кофти шофьори и аз лично най-много се пазя от тях 

жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Да си направим една среща в Пазарджик 

Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
А ле ламери,що да няма шофьори в Пазарджик?Има и добри и лоши,то така си е навсякъде.Сигурно половината от форума са гола вода,ама кво да се прави,ще се съобразяваме пове4ко на пътя и тва е.Живи здрави ще се нау4ат.А путаците верно си ги бива. 

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2