Бензинова помпа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- batVanko
- Потребител
-
- Кара: BMW E 61 530 XD
- Детайли за колата: BMW E 61
530 XD
Бензинова помпа
Момчета спря да работи бензиновата ми помпа извадих я Бош май е оригиналната някой опитвал ли е да я поправя и да каже как ако ли не има ли някаква която да сложа заменяема или поне колко пари е компромиса то е ясно че за Бош ще ми отрежат главата току що ми се обадиха от Ауто плюс 200 лв. Бош с една година гаранция ама дали е истина.
Колата е Е 36 12,94г. 316I
Колата е Е 36 12,94г. 316I
- batVanko
- Потребител
-
530 XD
ПОМАГАЙТЕ ЧЕ СЪМ НА ЗОР СЕГА МИ ПРЕДЛОЖИХА УЖ ИТАЛИАНСКА
160 ЛВ И НЯКАКВА ПОЛСКА ЗА 130 ЛВ.ДАЛИ Е ВЯРНО
batVanko написа:ПОМАГАЙТЕ ЧЕ СЪМ НА ЗОР СЕГА МИ ПРЕДЛОЖИХА УЖ ИТАЛИАНСКА
На мойта и беше заминал колектора на ротора по принцип е капсолована и неможе да се прави, ма с малко желание се прай ама неможе да се раз4ита на 100% после на нея.Най-добре си жземи нова.Оригиналната на Бош е около 260лв. заедно със стойка и поплавък, ина4е тая дето ти предлагат незнам ква е.Посъветвай твойта с нещо може и да тръгне ма щом е по4нала да прай проблеми я сменяй.
П.С.Аз карам от две години с помпа от голф 2 и нямам проблеми с нея за сега .
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Значи аз си взех от Гърция помпа бош на която пише произведена в Германия за 190е,съшто е комплект с поплавака и горивния датчик,не сам сигурен тази дето ти е продават в БГ дали е оригинал.Така че ако не ти се дават пари вземи наи евтиния вариант,но все пак ти си знаеш,но е смени, а не е прави,да не те остави баж по баловете пред някои хотел
,че срам голям тогава.

Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- batVanko
- Потребител
-
530 XD
Момчета вчера купих чисто нова супер неизвестна марка SBR-продавачът твърди че фирмата е Френска но завода е в Полша не мога да бъда сигурен естествено но важното е че работи и няма проблем цената също е поносима 125 лв.на кутиятя пише моделите за кой БМВ е и номера на оригиналната БОШ та затова я купих дано да изкара повече време пък ще видим
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Все пак е нова и трябва да кара повече от втора рака.Дано имаш касмет и да си улучил,се пак 125лв е доста добра цена
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
6 мнения
• Страница 1 от 1