Намерено е28
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща

Шах с пешката...да се смея ли,да плача ли...колега виж някой познат/роднина да не е решил да подрани с първи април...това ми се струва невъзможно беее

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Добре де тука пак ли става дума за кола без застраховка...Щото ако е със застраховка както и да е ще си върнеш нещо... Ако е без...Значи просто явно застрахователите си връщат позициите на пазара... Дано изкочи от някъде колата колега... Ейййй страшна работа бе... На един приятел му гепиха голфче 2ка в Младост 1 преди около 2 години... Колата беше 87ма година...Нямам думи просто... Да им изсъхнат пипливите лапички...Да не им стигнат за лекарства тия пари....
- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
Tano написа:Мусагеница, спирката на 4-ти километър, срещу Евроинс - точно пред нас, пред входа миСутринта я оставих, че взех на един комшия колата да я правим в сервиза и вечерта се прибирам, към 7 и нещо, преобличам се и тръгвам да излизам и гледам няма я..., питам баща ми дали я е местил, той каза не и вика тя до 5 часа беше отпреде бе. В полицията още не съм звънял, ще изчакам тая нощ дали няма да я намеря чрез някой познати и утре ще им звъня ама както не е на мое име, не ми се влиза в тоя филм направо.
Абе и аз си мисля за части ама на отсрещния тротоар ми седи другата е28-ица на трупчета, да си свалят от нея, бахти зора за тая, на нея всички ламарини са и по хубави, всички светлини са и по хубави, всичко и е по хубаво![]()
![]()
![]()
само матор нема и документи.
Колега, търси я от този дето ти я е продал ... като прочетох горното почти съм сигурен, че са те изиграли добре ! Успех!
- jailbreaker
- кандидат ентусиаст
-
Съболезнования, колега !
Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.
SaSo написа:Добре де тука пак ли става дума за кола без застраховка...Щото ако е със застраховка както и да е ще си върнеш нещо... Ако е без...Значи просто явно застрахователите си връщат позициите на пазара... Дано изкочи от някъде колата колега... Ейййй страшна работа бе... На един приятел му гепиха голфче 2ка в Младост 1 преди около 2 години... Колата беше 87ма година...Нямам думи просто... Да им изсъхнат пипливите лапички...Да не им стигнат за лекарства тия пари....
Ква застраховка те гони? Гражданска отговорност ли? На кола за 1500лв пазарна цена, на 25 години, за ква застраховка говориш? Та те застрахователите ни се смеят и подиграват с тея коли, а и никой няма да краде кола на 25 години, за да си върне позиции. Спрете да гледате американски екшънчета
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
постоянно карам из софия така4е ако я мерна някаде ще ми направи впе4атление щото се заглеждам по си4ки бмв-та и ще се обадя задължително
ина4е кофти работа
ина4е кофти работа
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
sonny написа:SaSo написа:Добре де тука пак ли става дума за кола без застраховка...Щото ако е със застраховка както и да е ще си върнеш нещо... Ако е без...Значи просто явно застрахователите си връщат позициите на пазара... Дано изкочи от някъде колата колега... Ейййй страшна работа бе... На един приятел му гепиха голфче 2ка в Младост 1 преди около 2 години... Колата беше 87ма година...Нямам думи просто... Да им изсъхнат пипливите лапички...Да не им стигнат за лекарства тия пари....
Ква застраховка те гони? Гражданска отговорност ли? На кола за 1500лв пазарна цена, на 25 години, за ква застраховка говориш? Та те застрахователите ни се смеят и подиграват с тея коли, а и никой няма да краде кола на 25 години, за да си върне позиции. Спрете да гледате американски екшънчета
ОК намери колата на момчето не се занимавай с мене

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Извинявай за тъпия въпрос, но... ти все пак провери ли дали не е вдигната от паяк?! Никъде не видях да си проверил. След като е била спряна пред офис, може да е пречела на някой, и да са викнали да я вдигнат. 98277246 - това беше телефона им, не знам дали още е същия.
Някак си странно ми се струва някой да се занимава да краде такава кола
Успех все пак!
Някак си странно ми се струва някой да се занимава да краде такава кола

Успех все пак!
ACCELERATOR написа:...
Колега пред нас е улица тип предблокова и на нея аз съм паяка за тия от офисите, щот няма място за паркиране.
Както и да е, преди малко свърших с полицайте, и понеже поемно лице ми беше един комшия на който я откраднаха преди месец колата и той вика, че е загубил надежда че ще му я върнат и полицая единия вика, то ние сме единствената надежда ама... И другия вика, цитирам: 'Колкото и гадно да звучи, надежда всяка оставете'. Аз надежда нямам ама човека

Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
ще се появи на части 100 %.приятел видях че имаш още една такава която я подаряваш а няма документи за купето може би след време и с твоита така ще стане...това е живота не се ядосваи и аз изгорях 1 път ама тогава бяха "тъмните години " наистина жалко...
- The Shadow
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 96 coupe
Колега около вас има ли платени паркинги - като остават свободни места вечер и тези нещастници организират кражбите на 1-2 коли в близост до паркинга, ама по стари за да не се вдига мн шум и да няма настъпени батковци и така пак се пълни вечер паркинга от съседите.
Другият вариянт е да е открадната за пресъпление - приятели се оплакват че на старите им коли (които не са в движение т.е. не могат да ги откраднат на самоход) са откраднали номерата. Може колата ти да не е била от най-бързите но не се и набива на очи.
Другият вариянт е да е открадната за пресъпление - приятели се оплакват че на старите им коли (които не са в движение т.е. не могат да ги откраднат на самоход) са откраднали номерата. Може колата ти да не е била от най-бързите но не се и набива на очи.
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Кво да ти приказвам човек ... на наща кола и взеха цялата музика като почнем от касетофона ... изтръгнали са го целия ... на нищо не мяза човек... от багажника взели усилвателя и CD Changer-a ... Поне бурето оставиха. Апък ако ви кажа какво още няма ще се насерете от смях.
На кого му трябваше ЛАМПИЧКАТА НА ТАВАНА м/у двете седалки ?...
После халогени ... Лайсна ... няма се очудя и ако утре го намеря без гуми
След 1-2 месеца пък после се е*а скоростната кутия ... и тя както е автоматик ... Искаха 9000 лв. за нова
намери се едно момче което я оправи и беше по скромен ... 2000 лв.
А за е28 какво да ти кажа ... не знам къде трябва да си държиш колата за да не я бутнат ...
На кого му трябваше ЛАМПИЧКАТА НА ТАВАНА м/у двете седалки ?...
После халогени ... Лайсна ... няма се очудя и ако утре го намеря без гуми

След 1-2 месеца пък после се е*а скоростната кутия ... и тя както е автоматик ... Искаха 9000 лв. за нова

А за е28 какво да ти кажа ... не знам къде трябва да си държиш колата за да не я бутнат ...

M - The most powerful letter in the world
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
преди 1 година около с/у Евроинс на паркинга си бях оставил колата за 20 мин излизам от блока , че там имах едно гадже и гледам някви се въртят около колата като ме видйха се качиха на едно Е36 купе и изчезнаха после забелязах , че рамката на задната врата до покрива беше с олющена боя от удур с нещо кръгло явно съм се появил точно навреме ...
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

39 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3