ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВОТО
Модератор: Общи модератори
Протест колеги ще има. Утре отиваме в общината заедно с някои от другите живо заинтересовани колеги за да разберем какви са бирукратничните им изисквания за обявяване на стачка . След което ще обявя дата и мястото на събитието. Дотук по груби сметки сме между 500 и 800 човека. Има желаещи чак от благоевград да дойдат .Надявам се да сме толкова спотени и в това ,колкото в думите си тук в форумите. Моля да разпростаните този пост и по другите форуми ,който се коментира темата - за да се запознаят възможно най много хора с това ни нъчинание . До края на утрешния ден ще бъдат съставени основни щрихи върху исканията ни ,които включват освен исканията за бензин и такива за повишаването на минималната работна заплата и строг контрол върху цента на горивата . Запомнете едно СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА само така ще се разбере нашето събиране.

- pandev22
- младши ентусиаст
-
Shondy написа:Zubcho написа:Предлагам масово ЛС от модераторите до всички тук участващи с дата и час за да можем да се включим всички желаещи.
колега ,одобрявам това предложение ,незная доколко е възможно да се реализира ,може ли някой запознат да каже?
Принципно, когато е ясна дата-та и мястото на протеста. Ако управата на клуба се съгласи, във форума има възможност да се изпрате ЛС до всички потребители. С линк към темата и покана за подкрепа. Оттам всеки сам ще реши.
Днес гледах как се развиват нещата, при колегите от Алфа и Ауди и там е малко замряло като цяло. Та предполагам че много хора ще се присъединят към нас и от другите клубове. В крайна сметка тук марките не важът, става дума общото благо на всички и за удоволствието от шофирането.
Единтсвеното което мога да кажа като предложение за протеста е, да се уговори час сутрин 8-11 или 16-20. Според мен това е часовия диапазон който би бил удобен за повечето от нас. Макар че аз лично и в 12.00 по обед на 40 градуса бих дошъл

bmw
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
bat_gogo написа:трябва да има нетърпимост към всички далавераджии в тая страна, един съвет от мен винаги каквото и да си купите искайте си касова бележка, защото всяка скатана касова бележка от търговеца е кражба от вас, защото данъка включен в цената отива в джоба на търговеца, а не се връща (косвено естествено) при вас. Бизнесът в тази държава има потенцял за много по - високо заплащане, но хората не са обединени и нямат смелост да си го поискат. Надявам се че поне ще се обединим за да згорчаим поне за малко спокойствието на управниците с един качествен МИТИНГ!

Anthony_J написа:Акцизът го вдигат по рано за да ни приемат в Еврозоната. За за влезем в нея трябва да се подържа определен максимум на инфлацията и определен минимум на годишният ръст. Тъй като покачването на акциза неминуемно води до промяна на тези показатели, правителството иска да го качи предварително за да може когато настъпи момента за приемането ни в Еврозоната (най-рано 2011 г), гледаните параметри да са стабилни. Поне нещо такова им е оправданието. Друг е въпросът дали въобще е възможно да влезем в Еврозоната някога. Аз смятам, че трябва да протестираме за неща, които са им реално във възможностите за промяна. И нека е отделно от тираджиите. Те гонят съвсем друг и интерес и не смятам за редно ние да им помагаме. Без това достатъчно дразнят по пътищата. Ето моето предложение:
1. Генерален ремонт и подмяна на настилката на всички пътища от републиканската мрежа
2. Правилен разчет и разполагане на пътни знаци и маркировка.
3. По-добро сигнализиране при проблеми на пътя - катастрофи, ремонти, задръствания и осигуряване на шапкари за регулиране и отклоняване на трафика.
4. Към общинските власти - цялостен ремонт на пътищата в градовете. Ако трябва няма да ходим с коли 1 месец на определени места, но да се оправят.
5. Към общинските власти - смяна на малоумната светофарна система с електронна такава и създаване на център за контрол на трафика.
Има и още, ама който иска да допълва.
Съгласен съм с теб на 100% а за цените на горивата... абе има кво да направят и там ти недеи така

Само да добавя че маркировката дет я слагат да си я проверяват и потдържат ежедневно ако тряа.
Мене много ме кефи има в софия на едно място един много абсурден знак "преминаването забранено"(-) и явно има доста недоволни щото там пътя напълно си позволява преминаване, та пичовете го свалят

И последно - на по-натоварените булеварди където няма подлези да изградят надлези. Тогава ще може и ограничението на скороста да го дигнат малко.
- Trojaneca
- Потребител
-
- Кара: E39 M54B30
- Мечтае да кара: F10 N55B30
Колеги, пропуснали сте Fiat-bg.com.
Ето темата:
http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic. ... 56&start=0
С вас съм 100%
Ето темата:
http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic. ... 56&start=0
С вас съм 100%

Straight six!
Надвам се това да помогне до известна степен:
http://sofia.bg/contact.asp
П.П.: мене колата ми е малко в бокса, но със сигурност ще намеря начин да се включа в протеста!!!

П.П.: мене колата ми е малко в бокса, но със сигурност ще намеря начин да се включа в протеста!!!

Велко написа:Надвам се това да помогне до известна степен:

Shondy написа:Велко написа:Надвам се това да помогне до известна степен:
![]()
![]()
![]()
![]()
на ръце ще те носа ако трябва не се притеснявай ,точно това ми трябваше , после ще им напиша да видя какво ще ми отговорят. Голямо БЛАГОДАРЯ.
Аз съм им писал жалби и молби, и след 2,3 часа ти връщат майл че е заведена под номер в деловодството, но после нищо. Нито дали е удовлетворена молбата или отказана.

Иначе призовавам всички, да пускат молби и жалби, за всякакви нарушения от строежи, нерегламентирано затворени улици и др. Аз лично съм пускал 2 жалби за мръсни кални камиони които излизат на пътя и разкалват, и въведоха миещи пароструйки на входа и изхода. Така че полза има

bmw
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Колеги, не е лошо да се разпратят мейли за протеста до медиите. Така шума ще е много по-голям и ще дойдат повече хора. Имайте предвид, че не се ли формулират добре исканията, кмета има пълно право да откаже. Трябва да се говори с адвокат.
цитат:
Всички уведомления и заявления за организиране на събрания, митинги, манифестации и други масови прояви по ЗСММ и гл.V от Наредба No.1 на СОС не се приемат чрез рубриката Виртуално деловодство.
Постъпилите в рубриката Виртуално деловодство уведомления и заявления по ЗСММ ще се връщат обратно до адресатите с указания същите да се подават в писмена форма в деловодството на Столична община.
Всички уведомления и заявления за организиране на събрания, митинги, манифестации и други масови прояви по ЗСММ и гл.V от Наредба No.1 на СОС не се приемат чрез рубриката Виртуално деловодство.
Постъпилите в рубриката Виртуално деловодство уведомления и заявления по ЗСММ ще се връщат обратно до адресатите с указания същите да се подават в писмена форма в деловодството на Столична община.
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани