Проблем с бубината на климатика......
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- hugh
- Потребител
-
- Кара: Е36 Компакт
Проблем с бубината на климатика......
Здравейте, колеги!!! Имам проблем с климатика на моя компакт 96'. Зареден е с фреон, като пусна климатика се включва компресора (съдя го по това че се качват оборотите), обаче не духа студено. Днес минах през един сервиз да видят къде е проблема - оказа се че бубината на климатика е изгоряла. Склонен съм да му вярвам на майстора, поне ми се стори че си разбира от работата. Каза ми, че за 70лв ще ми намери бубина-втора ръка. И трябваше да му оставя колата, аз не го направих.
Въпроса ми е - толкова много ли струва една бубина на старо??? А не става ли тази бубиба да се поправи по някакъв начин?
Предварително благодаря.
Въпроса ми е - толкова много ли струва една бубина на старо??? А не става ли тази бубиба да се поправи по някакъв начин?
Предварително благодаря.
- hugh
- Потребител
-
- Кара: Е36 Компакт
Явно никой е нямал този проблем.
Поне някой от колегите ако знае читав сервиз за климатици, да ме насочи.

Поне някой от колегите ако знае читав сервиз за климатици, да ме насочи.
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Значи колега бубината на климатика не се поправя но цената е доста завишена.За обикновен климатик(домашен)нова струва 30лв.
ТУРБО написа:Значи колега бубината на климатика не се поправя но цената е доста завишена.За обикновен климатик(домашен)нова струва 30лв.
Странно

Ако е 70 лева с труда е напълно приемлива цена

Тук си в грешка :
hugh написа:като пусна климатика се включва компресора (съдя го по това че се качват оборотите)
Ако се включва компресора ,то той натоварва двигателя и обикновенно оборотите падат .
Най лесно виж дали се върти централната му ос .
0898578595
4 мнения
• Страница 1 от 1