Да не ви се случва ....
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Да не ви се случва ....
Да ви се оплача, снощи някаква пияна/наркоманизирана утрепка ми е теглила един ритник на дясната предна врата, в резултат на което тя е хлътнала. Пак се започва кошмара, застраховател -> сервиз и най вероятно от сервиз пак в сервиз(като се сетя са последния ми случай). Това е направо е пълно безумие, направо не мога да повярвам че може да се случи подобно нещо. Да бях спрял като селянанин, да препречвам нещо да съм се качил на тротоар, да знам защо да се е случило ама не. Колеги само мога да ви пожелая никога да не ви се случва подобно нещо.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Много неприятно, наистина се случва предимно от пияни хора без причина... ей така... затова-> гараж 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Такава кола да я държиш пред блока.... снощи забелязах едно Е60 да си седи спокойно пред един блок в 7-ми.. от бая време се паркира там... тва ако се задържи така.... чудя се колко време ще мине преди да я "барнат"... гараж или платен паркинг, че да ти е спокойно.... 

То хубаво гараж или паркинг, само където аз живея в центъра из малките улички. Най близкия гараж дето се сещам хич не е опция за обмисляне. Да ви кажа по тая улица редовно си паркират една нова червена алфа 159, мерцедеси, бмв-та новите 5,7ма серия, даже една вечер мернах bmw x3 с лепенки на нашия форум
. То си е чиста проба късмет, да не говорим че ще отиде някъде човек на кафе с колата и пак има опция някой да направи подобна поразия

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
То тва е ясно.... ма така поне намаляваш шансовете при продължителен престой/паркиране, особено вечерно време някой да не се изкуши да направи нещо... на мойта кола й се случиха 3 интервенции в рамките на 1 месец с чисто кретенско-хулиганска цел... ма не беше на паркинг, ми паркирана пред блок в Гео Милев... драскаха по пасажерската врата, изкъртиха ключалката, драскали по тавана... кво да ти кажа.... тва на паркинг нямаше как да се случи...
- BPFC
- Потребител
-
- Кара: E60 535d
Е моята от такъв случай, все още е с крив таван.
Един по-вероятно надрусан едър чичко се беше покатерил на тавана.
Един по-вероятно надрусан едър чичко се беше покатерил на тавана.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Много гадна случка.
И на мен така ми се случи веднъж, за да спестя още едно прибиране-изкарване на колата от гаража я оставих пред входа и след това като излизах и по цялата й дължина....някой я беше одрал...нарочно....щях да умра...
И оттогава не си спестявам 10те минути, докато прибирам/изкарвам колата от гаража.
И на мен така ми се случи веднъж, за да спестя още едно прибиране-изкарване на колата от гаража я оставих пред входа и след това като излизах и по цялата й дължина....някой я беше одрал...нарочно....щях да умра...

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
Да не ви се случва ....

Мене па оня ден ми срезаха две гуми на Световен Търговски Център Илиянци. И тъй като не ставаха за лепене трябваше да се бръкна с полвин бон за нови. Между другота RunFlat-ките свършиха работа щото се придвижих до далечна гумаджийница без проблем, щото те спадат само до половината. Нали се сещате кво му пожелах на неизвестния извършител...
- Mamouk
-
nikcho написа:То хубаво гараж или паркинг, само където аз живея в центъра из малките улички. Най близкия гараж дето се сещам хич не е опция за обмисляне. Да ви кажа по тая улица редовно си паркират една нова червена алфа 159, мерцедеси, бмв-та новите 5,7ма серия, даже една вечер мернах bmw x3 с лепенки на нашия форум. То си е чиста проба късмет, да не говорим че ще отиде някъде човек на кафе с колата и пак има опция някой да направи подобна поразия
Да не живееш около шишман

Аз съм за смях, но си държа колата в гаража, където живеех преди, което ми е на 20-30мин. пеша. Само няколко пъти съм си я оставял тук нощем, ама тук през нощта е по-населено от през деня

- Mamouk
-
nikcho написа:Mamouk да не се окажем съседи сега. Да на шишман съм срещу 7мо. Ти ли с X3ката ?
Ами сигурно аз съм с х3ката, ако няма някоя друга и явно сме съседи, аз съм на шишман и вазов

Тука си е кофти, на баща ми два пъти му обръщат огледалата при положение, че са прибрани. Третият път най-вероятно ще ги счупат.Без да пречи на никого

Дано се оправиш по-бързо и да не ти се случва пак

Определено е много уживена шишман, нали се сещаш какви "заведения" има наоколо. Иначе "нашата" кооперация има двор, веднъж два пъти съм си евакуирал колата там и после едвам я познах
. Мръсна, мръсна + плюс цяла тумба котки бяха дивяли върху нея. Да не говорим че РЕДОВНО спират пред вратите на двора, а да си построя гараж вътре няма да получа разрешение(нали се сещаш какви хора живеят в подобни кооперации)
Еми този път съм и запазил час в нормален сервиз, преди бях правил audi-то там и го бяха напавили супер. Другия месец ще видим какъв ще е резултата.

Еми този път съм и запазил час в нормален сервиз, преди бях правил audi-то там и го бяха напавили супер. Другия месец ще видим какъв ще е резултата.
- stefanta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Хонда
- Мечтае да кара: Е92
14 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series