Нова Sкласа и НЕ спазване на правилата ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
BMWfenomen написа:може би е бързал да подпише документ с които да изкара кинти за още една две ес класи...закво ми е да се занимава с някво уно и с някви подкупни полицаи по добре брои 100 евро и бегаи си върши работата
Мдаммммммм

Дай боже всеки му такъв събеседник ако (недей си боже де) но ако се случи ...
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
hemicharger написа:Bogat-Beden написа:тя на трабанта тоталката по малко пари отколкото да му напълниш резервара бряВеселин|Василев написа:BMW Malchugan написа:Де да бяха всички като него
Ако бяха всички такива щях да движа с Трабант, та като изпаднат талашитите да плаща тоталка.Инак верно евала на чичката,европеец
То на трабанта и боядисване на един детайл = на един трабант пари![]()
Чичката с Ес класата е над тия неща. По - добре да си плати едни "дреболии" отколкото да има проблеми
Нищо аз ше ревем и ше се тръшкам, че това е семейната реликва и ни е единствена.

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Pepinho
- кандидат ентусиаст
-
еми точен човек се е оказал,и по-точно човек с пари. А иначе относно тва дето се казва "добре че не са го били" не всички с мерцедеси са мутри биачи. Според мен по-възможно беше ако вместо мерцедеса да беше някъв голф 2 вътре с келешите и тогава можеше да се стигне до бой
а иначе относно хората които карат скъпите коли, .... на оживени пътища на пешеходна пътека доста често ми се случва джипове и др коли да ми спират като пресичам отколкото хората с таратайките дето целия свят им е крив

жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...

33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3