Нова Sкласа и НЕ спазване на правилата ...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 19 Май 2008, 13:13

BMWfenomen написа:може би е бързал да подпише документ с които да изкара кинти за още една две ес класи...закво ми е да се занимава с някво уно и с някви подкупни полицаи по добре брои 100 евро и бегаи си върши работата :yammy:

Мдаммммммм 8)
Дай боже всеки му такъв събеседник ако (недей си боже де) но ако се случи ...

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 19 Май 2008, 14:05

hemicharger написа:
Bogat-Beden написа:
Веселин|Василев написа:
BMW Malchugan написа:Де да бяха всички като него 8)

Ако бяха всички такива щях да движа с Трабант, та като изпаднат талашитите да плаща тоталка. :mhihi:
тя на трабанта тоталката по малко пари отколкото да му напълниш резервара бря :lol: Инак верно евала на чичката,европеец 8)

То на трабанта и боядисване на един детайл = на един трабант пари :mhihi:

Чичката с Ес класата е над тия неща. По - добре да си плати едни "дреболии" отколкото да има проблеми

Нищо аз ше ревем и ше се тръшкам, че това е семейната реликва и ни е единствена. :mhihi:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pepinho » 19 Май 2008, 18:26

еми точен човек се е оказал,и по-точно човек с пари. А иначе относно тва дето се казва "добре че не са го били" не всички с мерцедеси са мутри биачи. Според мен по-възможно беше ако вместо мерцедеса да беше някъв голф 2 вътре с келешите и тогава можеше да се стигне до бой :) а иначе относно хората които карат скъпите коли, .... на оживени пътища на пешеходна пътека доста често ми се случва джипове и др коли да ми спират като пресичам отколкото хората с таратайките дето целия свят им е крив
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории