Отново!!! До УС на клуба
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Отново!!! До УС на клуба
Пускам темата отново,понеже така и не се стигна до ясен отговор по въпроса
питам аз аджеба приет ли съм за член на БМВ КЛУБ България или не
при наличие на пусната анкета за това още февруари месец и вече завършила с резултата
За-10
Против-9
Въздаржали се - 13
Желанието ми е в тази тема да не пишат хора,които нямат общо с Клуба като Управа за да не се натрупват лайна,а само членове на УС който могат да ми дадъд ясен и точен отговор,защото вече мина доста време!!!
благодаря предварително
Поздрави[/b]
питам аз аджеба приет ли съм за член на БМВ КЛУБ България или не
при наличие на пусната анкета за това още февруари месец и вече завършила с резултата
За-10
Против-9
Въздаржали се - 13
Желанието ми е в тази тема да не пишат хора,които нямат общо с Клуба като Управа за да не се натрупват лайна,а само членове на УС който могат да ми дадъд ясен и точен отговор,защото вече мина доста време!!!
благодаря предварително
Поздрави[/b]
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Ти откъде знаеш какъв е резултата и редно ли е да питаш тук всички като знаеш че това е тоалетната
Обърни се на лично към няко управник, сило

BMW lover написа:Ти откъде знаеш какъв е резултата и редно ли е да питаш тук всички като знаеш че това е тоалетната![]()
резулатат от каде го знам мисля че няма никакво значение
няколко пъти писах на Леон като Прецедател на УС но не получих отговор от него....сигорен съм че не му е само до мойта молба,още повече със наското отминалия национален събор и всичките разправии по организацията,за това пуснах тема,за да я види и да получа отговор,ако не от него,то от друг член на УС.
пак ще помоля най-любезно в темата да пишат само хора с точен и ясен отговор ДА или НЕ.
отново Ви благодаря предварително за разбирането
- Azrail
- UFO Pilot
-
Мдам, най-добре ще бъде с ЛС към някой от членовете на УС, например Асен_Х.
BMW lover, ако тук е тоалетната, предполагам че тва мене ме прави ... чистачката на тоалетната?
Айде ще оставя да видим кво ше стане... Нема да забърсвам
BMW lover, ако тук е тоалетната, предполагам че тва мене ме прави ... чистачката на тоалетната?

Айде ще оставя да видим кво ше стане... Нема да забърсвам

MORE BEER!
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Еми принципно да те приемат би трябвало да имаш 50% + 1 глас ЗА, така че не би трябвало да си приет
няма срамна работа

Azrail написа:BMW lover, ако тук е тоалетната, предполагам че тва мене ме прави ... чистачката на тоалетната?
няма срамна работа

Tux0 Ca !

- dqvola666
- младши ентусиаст
-
SpUd3r написа:Еми принципно да те приемат би трябвало да имаш 50% + 1 глас ЗА, така че не би трябвало да си приет
Ами и аз така знам значи не си приет няма май смисъл да ги питаш.
До година пак подаваш молба. Щото можеш да кандидатсваш пак чак след 1-година.
- Новини
-
Прием на нови членове се прави на всеки три месеца, а не когато анкетите им приключат.
Знам, че в момента информацията, която получавате е объркваща и недостатъчна, но след около месец всичко ще бъде автоматизирано и всеки кандидат член ще получава имейли при всяко движение на неговата молба и по всяко едно време ще знае какъв е статута й

Знам, че в момента информацията, която получавате е объркваща и недостатъчна, но след около месец всичко ще бъде автоматизирано и всеки кандидат член ще получава имейли при всяко движение на неговата молба и по всяко едно време ще знае какъв е статута й

!!Asen_X написа:Прием на нови членове се прави на всеки три месеца, а не когато анкетите им приключат.![]()
дипломатичен си немога да ти го отрека

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
9 мнения
• Страница 1 от 1