Щипки за седалки - от къде

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 19 Май 2008, 10:01

nsbob написа:И аз имам молба ако някой има снимки как точно се сваля само тапицерията, на предните седалки, може ли да качи няколко снимки страшно ще съм благодарен. А ако драсне и два три реда упътване към тях цена няма да има :D , че вчера един "Майстор" ми обясняваше че трябва да ми свали целите седалки за да ми свали и тапицерията.
P.S. a има ли разлика между операцията по сваляне на тапицерията на седан и купе

няма да е лошо=щото искам да взема една пасажерска седалка и да си сложа тапицерията и на шоф. седалка- :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Peugeot 307 HDI

Мнение от Kambe » 22 Юни 2008, 10:26

ами за задната седалка някой да ми разясни как се сваля може ли ?!? :confused: за долната част говоря

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ...don`t drive fast, just fly low
Мечтае да кара: E36 M3

Мнение от BT9028BA » 28 Юни 2008, 18:32

Някой може ли да ми купи от София тия щипки и да ми ги прати към Търново - много благодарен ще съм

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 318i

Мнение от nsbob » 28 Юни 2008, 20:01

Kambe
Долната част на задната седалка се хваща и се вдига нагоре, посока тавана, и назад посока задното стъкло(прави се най- добре от двте страни едновременно), излиза веднага не се бой да дръпнеш по силничко, няма какво да счупиш.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: каквото му падне:)
Мечтае да кара: каквото успее да докопа:)
Детайли за колата: ...все още движеща се на собствен ход:)

Re: бмв

Мнение от Simong » 29 Юни 2008, 17:36

onicks написа:значи въпросните щипки има в дару кар и камор ауто по о,36 стотинки са а облегалката се сваля като се утвият две болчета намиращс се от долната страна на облегалката,след което се вади облегалката за главата,i пада кората тапицерията си остава на облегалката

Я да каже някой колега точно как се сваля кората на облегалката на предните седаки /говоря за купе /защото не ми стана ясно как ще падне когато двете странични ръчки му пречат...а неуспях да открия как се махат. :(

Предишна

Назад към E36