Погорва масълце М50 ?
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Може и така да е, благодаря, че ме успокои
Нужно ми е в този случай, в който Кольо ми се обади, че водата е жълтеникава
Сега поне нивото на маслото ще бъде винаги високо
edit: Аз намекнах, но да го кажа по-конкретно - имаше няколко прегрявания и се оказа, че във водата има примеси, стискам палци да е само изгоряла гаднитура, но снимката на главата в Понеделник ще покаже дали не се е цепнала/кривнала
Ще се прави, няма как. А за маслото ще се види. Иначе колата ми харесва, само тоя мотор 

edit: Аз намекнах, но да го кажа по-конкретно - имаше няколко прегрявания и се оказа, че във водата има примеси, стискам палци да е само изгоряла гаднитура, но снимката на главата в Понеделник ще покаже дали не се е цепнала/кривнала

Последна промяна amd на 17 Май 2008, 22:14, променена общо 1 път
BMW only!
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Братле, какво става с твоя мотор? Надявам се всичко да е наред и да не влизаш в моята схема 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
Абе като слушам се едно аз съм го писал това за прегряванията щото и моята го прави сега ама водата и маслото са си в ред гарнитурата също просто някви клапани ми задържат по някога и е доста шашкащо(ел клапани) и проблема някакъв много странен такъв дето като я закарам на майстор нощо и няма а като тръгна на път ОПААА ИЗНЕНАДА.
Не бързай да отвряш главата ако не си го сторил вече водата че е жълта не значи че гарнитурата е заминала на 100%
Балончета има ли в казанчето като е запалена и загряла, маслото бяло ли е? Ако не са ти на лице тези проблеми недей я отваря.
Поне моето мнение е такова.
Не бързай да отвряш главата ако не си го сторил вече водата че е жълта не значи че гарнитурата е заминала на 100%
Балончета има ли в казанчето като е запалена и загряла, маслото бяло ли е? Ако не са ти на лице тези проблеми недей я отваря.
Поне моето мнение е такова.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
За съжаление не знам нищо подробно, майстора така ми каза и аз му имам 100% доверие, защото във форума много го хвалят (разбира се има и негативизъм от някои хора) , а и ми се видя абсолютен маняк и експерт на тема БМВ. При мен проблема със сигурност е възникнал от скапания газов изпарител, който взехме чисто нов и явно не обезвъздушихме добре (може и да е дефектен, не знам). В последствие имаше няколко големи загрявания, а след седмица още няколко. Маслото до последно го гледах и си беше нормално, но вече майстора ми каза, че всичко по охладителната система било ОК, а с някакъв специален уред видял, че водата не е наред. Във Вторник трябва да ми се обади, за да ми каже след ренген главата дали има бъдеще.
BMW only!
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Дано нямаш големи поражения. Успех! 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
drmirchev написа:Дано сичко е ок ама щом маслото ти е наред не се притеснявай.Идея си нямам какъв ще е тоя уред с който се проверява водата но щом си сигурен в човека не би трябвало да има проблеми.
не е задължително да меша вода и масло.понякога духа към водна риза.а "специалниа уред" е една колбичка със синя течност в нея която се оцветява в жълто ако има изгорели газове в охладителната с-ма.тестът става като засмучеш въздух през капачката на водния радиятор.в случая реактива се оцвети в жълто....дано е само гарнитура.утре момчетата от фирма "НОРЕНА" ше кажат кво е дереджето с тая главица
- mirko0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 320A
колеги при мен пък се появи омасляване покрай капачката за маслото на пластмасата това какво ще рече ?
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2