Аз съм на 15, търся някаква работа за лятото.
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Аз съм на 15, търся някаква работа за лятото.
Знам, че е кофти заради възрастта ми, но все пак - някой има ли някакви идеи или оферти?
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
аз на твоите години бях по автомивки,най доброто и по4ти навсякаде ще те земта,ще си докараш някой кинт,ина4е може и тея машините за сладолед дет са
,за сезона дет ги изкарват

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Аз бачках на сергии по морето. Няколко години подред. Още автомивките не беха мода.
Тръгни, обикаляй и питай брат. Влизаш в магазина, търсиш шефа и питаш.
В Софето ли се натискаш да бачиш? По морето на много места нема те питат и на колко си. Влизай в кухнята и толкоз например...
Но не чакай на форума, не е манна. Тръгни, избери си няколко обекти предварително, търси шефа и питай!
Най - успешният метод за търсене на първа работа, изпитано!
Даже на едно място не те вземат, вероятно да им допадне хъса ти и да те препоръчат на друго!
Поздрави.
Тръгни, обикаляй и питай брат. Влизаш в магазина, търсиш шефа и питаш.
В Софето ли се натискаш да бачиш? По морето на много места нема те питат и на колко си. Влизай в кухнята и толкоз например...
Но не чакай на форума, не е манна. Тръгни, избери си няколко обекти предварително, търси шефа и питай!
Най - успешният метод за търсене на първа работа, изпитано!
Даже на едно място не те вземат, вероятно да им допадне хъса ти и да те препоръчат на друго!
Поздрави.
И аз съм на 15 и си търся работа за лятото..Имам оферта за автомивка ,и там е най-добре обаче търси някоя в която няма много хора които работят ,изкарват се повече пари и има смисъла от това ,че си цял ден на крак...Моята оферта е около 50 лева на ден обаче от 9 до 9...Най-добре е така за 1 месец и после да харчиш цяло лято 

Live it like you Love it
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
eraziel написа:К'ва е тая автомивка, дето зимаш 50 кинта на ден, ако не е на баща ти явно хич не съм в час с цената на труда в Бг)
В София ги има братле... Има една - две мивки дето плащат доре, даже и на процнт, и аз така съм чувал.
В страната... Аз знам една автомивка дето все там ходя. Пипат добре работата.
Момчето работи 12 часа всеки ден.
Ходих зимата, -8 градуса. Оня пак там, пръска с маркучите с апрески, с дебело яке с качулка и скиорски ръкавици.
Взимаше 400 лв. Сега зима 500...
Затова е и само момчето. Сума народ се изредиха и напуснаха автомивката, но аз си ходя при него, че го знам как работи. Гледам да му оставя и някоя стотинка бакш, да не е съвсем валат човека. Ако го сменят, не знам...
- Azrail
- UFO Pilot
-
D3BEP написа:Аз бачках на сергии по морето. ...
Личи ти, определено

Айде чата в mIRC, а който има нещо да предложи - ще я види тая тема и щи драсне ЛС

MORE BEER!
9 мнения
• Страница 1 от 1