Да се оплача .....
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
Да се оплача .....

Висящи тролейбусни жици .....

резултатът ...........
търся стъкло десен фар на дългите светлини

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Отвратителни случки, да ги съдиш тия от тролейбусния транспорт, а тия с нета да им пуснеш 220 В по жиците. Да ги е..а нещастниците.
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Това нищо не е !!! Ще ви кажа кво ми се случи на мен ! Карам си аз из Русе (в нещо като идустриална зона) влизам в града от към дунав мост и карам по посока ДАША(гимназията по автотранспорт) ! В тази зона има участък от пътя (около 2км) на който отдясно успоредно до банкета вървят някакви огромни тръби(с диаметър около 1 - 1,5м) на топлофикация !!! Това е около 23:30часа (няма движение) и изведнъж една вектра се опита да ме нагрубява
Давам газ и пристигам адски бързо зад газа и (на около 8 - 10метра) и изведнъж една от тези огромни тръби се пръска , като за част от секундата изби огромен гъст облак пара под голямо налягане на 40 - 50метра от пътя(точно пред вектрата) и тя изчезна в облака , а след нея и аз
(да спомена че караме със около 110 - 120км) Много се уплаших и скочих на спирачките ! Със влизането в облака не се виждаше нищо(хем съм на фарове) !!! Не виждах и вектрата (а стоповете и светеха) не знаех къде е (на колко е пред мен???) помислих си че ще се блъсна в нея !!! Всичко стана за част от секундата - не можах да реагирам ! Когато спрях напълно видях стоповете и на 50санта пред бронята ми !!! Доста се уплаших ! После потеглихме бавно двамата и със 30 се дотъркаляхме в града ! Много кошмарно се получи , така че човек винаги трябва да кара бавно , щото може да случи каква ли не невероятна простотия като тази !!! 

Последна промяна pantzer3 на 24 Май 2008, 10:20, променена общо 1 път

- BMW5820iA
- младши ентусиаст
-
вече нищо не ме очудва , все пак сме в българия....
утре ще ходя да ми правят оценка на щетити и после при адвоката, че да видя какво ще иска и той.
Щото ако се получат на кантар работите не си заслужават нервите...
утре ще ходя да ми правят оценка на щетити и после при адвоката, че да видя какво ще иска и той.
Щото ако се получат на кантар работите не си заслужават нервите...

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Тази случка в Русе е направо от зоната на здрача, не мога даже да си го представя това нещо, такава огромна тръба да гръмне, каква темтература е тая пара /над 120 С/ , как не сте се цункали с тая вектра, добре че си бил бърз в краката и най-важното спирачките са добри.
незнам но трябва да се земат някакви мерки за тези некадърни шофьори, брат ми преди 2 седмици си чака на червено на някакав светофар с рено клио, светнало зелено и някакав с някаква цистерна се засвяткал и изпреварил брат ми но с изпреварването едва не го е прегазил, цялата стрница на реното е нямам думи за описване, много труд и пари ще трябват да се оправи, и тоя с цистерната е избягал, брат ми е записал номера му и се е обадил веднага в полицията след 10 мин. някакав полицаи е дошъл написал е протокол но е забравил да напише че е имало и друг съучасник в птп-то и сега ни застраховка ни пари. поличаите от пловдив дигат раце с оправдание че нямат връска с софиска полиция, ох какво да ви кажа, България държава на абсурдите. брат ми е отишал до военна прокуратура за да земат мерки за полицаите поне. страх ме е да карам по улиците, пълно е с идиоти.
bmw mania
8 мнения
• Страница 1 от 1