За или Против събирането на много почивни дни
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Ако става въпрос за Пикадили, то там по празници се работи най- много. И верно, че плащат двойно на национални празници.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
знаете ли ква е разликата между почивните дни на германците и на японците или на американците....!?!?!? ми се едно немците са тоя белия ролс,дето са ше вози по баловете-10метровия , а ония са фиат500!!! ние сме по-близо до немците ,така че нема страшно!
братчед ми се ожени за японка и тя работеше във фирмата на баща си в китай...!баща и и даде 2дни отпуска за да дойдат до българия...!!!само че два дни е летенето и само да съврътне на кацащи към излитащи и чао...!нема баща,нема майка...!!! та аз предпочитам да живея като прост немец с много отпуски и почивки...!! въпреки че никой не ме кара -самата работа ме кара да работя почти всяка събота ,а и неделя понякога бих предпочел да не е така ...!! нека има почивки -колкото може повече ,за да се отдаваме на любими занимания...
братчед ми се ожени за японка и тя работеше във фирмата на баща си в китай...!баща и и даде 2дни отпуска за да дойдат до българия...!!!само че два дни е летенето и само да съврътне на кацащи към излитащи и чао...!нема баща,нема майка...!!! та аз предпочитам да живея като прост немец с много отпуски и почивки...!! въпреки че никой не ме кара -самата работа ме кара да работя почти всяка събота ,а и неделя понякога бих предпочел да не е така ...!! нека има почивки -колкото може повече ,за да се отдаваме на любими занимания...
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Dimo написа:От една страна е добре че ги посъбраха на куп толкова дни, та да може София малко да заприлича на град с нормално движение!
но като цяло съм против събирането на дни и после работа в събота

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3