Златен талон - има ли такова животно?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 16 Май 2008, 0:35

Аз нямам акт от 12 години. Чудя се дали си струва разправията да си вадя това лайно? Те ако куките бяха хора, щяха сами да ме потърсят и да ме наградят с въпросното чудо.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 5er-Reihe

Мнение от Ivo Georgiev » 16 Май 2008, 13:27

Шест години без нарушение са прекалено много. Може да го постигне само някой, който не кара или е зверски търпелив и с голям късмет.

Иначе по темата:
Изображение

Все пак да го видим, макар и на снимка :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 18 Май 2008, 1:03

xcalibur написа:Може да го постигне само някой, който не кара или е зверски търпелив и с голям късмет.

А за 20 години :D какъв талон дават? Платинен ли? ;)
"... _ _ _ ..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 18 Май 2008, 1:39

Anthony_J написа:Аз нямам акт от 12 години. Чудя се дали си струва разправията да си вадя това лайно? Те ако куките бяха хора, щяха сами да ме потърсят и да ме наградят с въпросното чудо.

базикаш ли се :shock:
или си имаш личен шофьор и за тфа :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320dA

Мнение от Libero » 18 Май 2008, 12:56

Аз имам такъв "златен талон" и струва само 1.50 лева и 6 години без нарушения :mhihi:
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 18 Май 2008, 13:05

Значи аз съм имал такъв талон без да знам :mhihi: Взех книжка през далечната 1988 година и до 1999 не съм сядал зад волана- значи съм имал. Даже навремето имаше лепенка "златно кормило". Ама вие сте малки и едва ли ще ги знаете тия работи :mhihi:
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 18 Май 2008, 13:14

bam-bam написа:
Anthony_J написа:Аз нямам акт от 12 години. Чудя се дали си струва разправията да си вадя това лайно? Те ако куките бяха хора, щяха сами да ме потърсят и да ме наградят с въпросното чудо.

базикаш ли се :shock:
или си имаш личен шофьор и за тфа :)

bam-bam, това по-горе не е шега! :uups:
Ако не ти беше толкова страшно името :roll: , може би щях да си позволя да се обидя за това, че подминаваш небрежно моите 20, а си избрал ококореното човече за 12-те години на Anthony_J (за което му свалям шапка!!! :D )... Вярно, че звуково "двайсет" и "дванайсет" са много близки, но времево разликата не е за пренебрегване... ;) :D

Всъщност тези години биха имали малко по-материална стойност, ако за всяка година ти добавят точки, дори и над максималния брой... :roll: иначе удовлетворението е единствено от това, че пристигате еди-къде си живи и здрави... :)

П.П. Личният шофьор е много скъпо удоволствие - повече откъм доверие, отколкото откъм пари... ;)
"... _ _ _ ..."

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci

Мнение от -Maxxx- » 18 Май 2008, 13:23

stozashto написа: Личният шофьор е много скъпо удоволствие - повече откъм доверие, отколкото откъм пари... ;)

Тук съм много съгласен !!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW M? :)

Мнение от 320i_coupe » 18 Май 2008, 18:47

За чии х*й е тоя златен талон има ли някакви бонуси по-евтин бензинец, :mhihi: безплатна годишна винетка, безплатно автокаско за 2 години и такива работи :mhihi: :mhihi:
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 18 Май 2008, 18:56

ktv написа:Значи аз съм имал такъв талон без да знам :mhihi: Взех книжка през далечната 1988 година и до 1999 не съм сядал зад волана- значи съм имал. Даже навремето имаше лепенка "златно кормило". Ама вие сте малки и едва ли ще ги знаете тия работи :mhihi:

то това го има от не повече от 3 години ;)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 18 Май 2008, 19:02

Разбира се, че не се шегувам, карам доста и нямам шофьор. Правил съм и правя нарушения, но не са тежки и не ме хващат явно :) Имам и антирадар, но като цяло гледам да карам разумно и да не нарушавам правилата. Ползвам винаги хендсфри, не минавам на червено и т.н. Е, за тези 12 години ми се е случвало 2-пъти да почерпя с 10 лв, но за дребни неща :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 22 Юли 2008, 10:30

Kолеги айде и аз да се похвля,вчера правих компания на едно приятелче ходихме до кат да си поднови книжката а аз се сдобих с това:
Изображение
:mhihi:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 22 Юли 2008, 12:07

Nukem написа:Kолеги айде и аз да се похвля,вчера правих компания на едно приятелче ходихме до кат да си поднови книжката а аз се сдобих с това:
:mhihi:

Аз имам само 3-4 фиша за десетте години, от които имам книжка - класирам ли се за такова нещо или няма значение акт или фиш ?
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

Предишна

Назад към Извън Темата