Гуми от barzgumve
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Гуми от barzgumve
Някой поръчвал ли е гуми от http://www.barzgumve.com/start.html ? Всичко точно ли е с доставката? Моля споделете впечатления. Благодаря!
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Абе, верно ли никой не е пазарувал от там? И аз съм си харесал едни нови гуминетки там, ама не знам дали са коректни от този онлайн магазин? Не може да няма такива, които са го пробвали...
- someone
-
- someone
-
GVT написа:Абе не знам как е но нещо не се връзва.Две гуми от германия да ти ги изпратят и то за тия париИначе добри оферти.Некой от форума със сигурност да потвърди.
Според мен не са им чак толкова фрапиращо ниски офертите, както те сочат сами на сайта си.
Примерно VREDESTEIN HI-TRAC 205/60 R15 91H на техния сайт се продава за 138.50, те самите сочат, че по принцип гумата се продава за 176 лв., но реално можеш да си я купиш от България за 146лв. Така че реално разликата е 7,50, а не 37,50 при поръчка от този сайт, което умножено по 4 прави разлика от 30 лв., а не 150 лв. от реалната пазарна цена за 4 гуми.
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Да за някой марки няма голяма оферта. Ама я виж например за Good Year или Dunlop как стои въпроса
В Е39 имаше тема за този сайт, колегите бяха написали подробно всичко.

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- someone
-
b2 написа:Да за някой марки няма голяма оферта. Ама я виж например за Good Year или Dunlop как стои въпроса![]()
Може...определено не съм ровил подробно да им сравнявам цените.

8 мнения
• Страница 1 от 1