Горивомер!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- horsepower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 316i m43 coupe
- Мечтае да кара: e36 M3 EVO
- Детайли за колата: Враца Биич 104магарета Куц кон ама бегачка с БаВаРсКо сърце и кръв!
Горивомер!
Открих на скоро че, горивомерът ми не работи за ковал е точно между червената зона и черната на таблото си... какво да проверя? Като давам контакт и го връщам работи мърда се стрелката и лампата свети но като си покаже неговото ниво и не мърда нито нляво нито на дясно 

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Здрасти ,незнам дали това 6те ти помогне мн но виж помпата на неиния корпус е монтиран нивомера,и ясно се виждат разделенията на нивото,освен това виж и поллавака да не е заседнал някаде.Някаде вав форума бях чел че се истриват пластините на датчика и от това може да ти прави вартел.Ако е от тоя датчик не барзаи да копуваш а разпитаи приятели които са сменяли помпа, аз имам обаче не сам в БГ.Друго не се сештам за сега.Успех
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- horsepower
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 316i m43 coupe
- Мечтае да кара: e36 M3 EVO
- Детайли за колата: Враца Биич 104магарета Куц кон ама бегачка с БаВаРсКо сърце и кръв!
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
И ощте нещто се сетих,като отстраниш проблема датчика не почва да работи веднага а му трябва малко време за да заработи системата нормално,така че не се претесняваи ако смениш нешто и в парвия момент не заработи!
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
4 мнения
• Страница 1 от 1