Малко набити мутри

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Малко набити мутри

Мнение от Shondy » 17 Май 2008, 1:31

Тази история ми беше разказана от двама мой колеги ,който добре познавам и дълбоко се съмнявам по изстиналите им физиономии веднага след нея ,че дори и дума от това е лъжа.

Пътуват две момчета по Русенската магистрала преди 2 години на Гергиов ден ,посока ботевград с Опел Аскона 1.6D ,съученик на баба ми която максималната и скорост е в порядъка на 120км/ч .
на една от последните прави преди ботевград движейки се в средната лента ,на огледалото на колата се вижда как отзад я настигат привидно бързо малка колона от автомобили . Момчето решава се прибере в авариината лента зада не пречи на състезателите . След което едната от колите (S-класа) се прибира в средната лента и другите учасници започват да се опитват да я изпреварят , в същия момент момчето с Асконата забелязва че пред него има спряла Жигулка и натиска спирачките ,в резултат на което асконата се поднася към банкета и отказва да спре. момчето чака до последно да го изпреварят колите от другите ленти за да се престрои ,но не успява да дочака момента и задира с-класата през задния калник.
Спира с класата ,спира асконата - вътре седящият ми колега на телосложение не прилича на Скалата ,нито на някоя софииска мутра (180см 80 кг ),но случайно има незнам си каква степен в таекондото. и от доста време ръцете са му в целите в белези :mhihi:незнам защо ли? От лимузината искача освирепяла мутра и започва да тича към колата на мойте колеги .Излиза притеснен въпросният колега ,а мутрата му крещи с пълен глас : "кво правиш бееееее....." и го удря с шамар по лицето . Вярвай те ми че ако има нещо дето тоя човек мрази това е шамара . Но той си седи тио и кротко и се извинява на мутрата ,и му казва че съжалява и че вината е негова. След няколко неуспешни молби и шамара .Момчето буквално откача :lol: и започва да налага дебелака в лицето (тази част ми я разказва шубелията от колата) който през цялото време само гледа и не обелва и дума. След буквално 30 секунди удари ,мутрата лежи и пръхти на земята докато нашето момче не се осъзнава....... Но за полиция е малко късно . Тогава от с класата излиза втори макак ,който е поне 1.5 пъти по голям от първия ,тогава нашто момче се смразява. застава над него с кървясали ръце и се усеща какво е направил .Приближава втория и започва да гледа разбитата муцуна на спътника си. тогава нашто момче отново започва да се извинява , при което следва реплика на голямата мутра : " момче искам да се махнеш много бързо" ,а нашия още по притеснен :" ама КАТ няма ли да викаме?". последвала отново същата реплика и наште скочили в колата и през целия път до ботевград се оглеждали ,дали не ги гонят.
Пристигнаха в Ботевград бели като платна ,неможеха да си кажат имената ,навсичкото отгоре цяла нощ седяха и накрая изпиха по ботилка водка без дори да се замаят ,което за мене беше повече от показателно колко са зле :mhihi:

А къв е извода от тая безмисленна история , че колкото и да си отворен ,винаги се намира някой да те сложи на мястото ,така е и с колите ,колкото и да си бърз ,все излиза някой по* от тебе.
Последна промяна Shondy на 19 Май 2008, 10:03, променена общо 1 път
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dqvola666 » 17 Май 2008, 6:42

Хубава историика.С лош край за мутрите. Някой си мислят че са нещо повече от другите ама понякога се оказва че не са.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 17 Май 2008, 7:41

:mhihi:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Reportera » 17 Май 2008, 7:58

требвало е да ушамари и другия :!: щото с тея С-класи и 7-ми и тн...се самозабравиха...сеедно няма други участници в движението....на скоро щеше да ме удари челно едни с една Х5 който караше в насрешното и не помръдна и метръ трябваше аз дасе прибирам...вервайте ми ако бех като твоя човек от историята обръшах и щях да му покажа как да се прибере следващия път!
meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер :idea:

поздрави

Изображение
Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Satanans4o » 17 Май 2008, 9:50

Абе кви ц класи бре,гледаите да не стане така с някои с ауди Р 8 или тт че тогава ще го яде :lol: в Казанлък има 3 тт-та и трите ги карат накви с 50 ръка сигурно,и а 8-ците също

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 17 Май 2008, 10:18

:mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: хубави работи
Мечтае да кара: още по-хубави работи

Мнение от calco » 17 Май 2008, 11:31

Може би не са били баш мутри обаче.....
Купувам Range Rover от 1996 до 2000 г.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 17 Май 2008, 11:31

А и аз видях само една набита мутра :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от to6i_Racing » 17 Май 2008, 13:19

Не е важно колко см ти е раката а колко го имаш у главата!! :twisted:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 17 Май 2008, 13:46

to6i_Racing написа:Не е важно колко см ти е раката а колко го имаш у главата!! :twisted:

Аз не съм видял Брус Лий да е с 50 см ръка, ама предпочитам некоя мутра да ми прави проблем, а не някой като него ;)
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 17 Май 2008, 15:30

Пак са попаднали на хора, а не на някой пишлемета ! 8)

Аватар

Мнение от Shondy » 17 Май 2008, 16:25

calco написа:Може би не са били баш мутри обаче.....

незная колега ,аз също съм голям варварин ,но там не съм присъствал и немога да кажа. радвам се само че моя приател и колега е излязъл здрав от ситуация ,щото близо 1 година по късно ,ни поначупиха кокалите в младост 4 - близо 15 човека ,такъв бой ня бях ял отдавна ,но КОЛЕГАТА Е МАШИНА и за щастие ,имаше и такива от тях на носилка ,освен нас :mhihi: сега ми е смешно но след комоциума ,непомнех бая работи от случката и хич не ми беше весело.

Аватар

Мнение от Shondy » 17 Май 2008, 16:26

Reportera написа:требвало е да ушамари и другия :!: щото с тея С-класи и 7-ми и тн...се самозабравиха...сеедно няма други участници в движението....на скоро щеше да ме удари челно едни с една Х5 който караше в насрешното и не помръдна и метръ трябваше аз дасе прибирам...вервайте ми ако бех като твоя човек от историята обръшах и щях да му покажа как да се прибере следващия път!

лошото е че е много кротък поринцип тоя тип ,неможеш да го накараш туко така да се бие. Абе голям фен ,само белезите по ръцете му и малко челюста го издават що за леке е :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Малко набити мутри

Мнение от slav4o1 » 17 Май 2008, 17:21

Ами ако втория беше го гръмнал директно щото и това е напълно възможно ... може наистина да не са били мутри ... некфи дебелаци с черни блузки и ц-класа

Аватар

Мнение от Shondy » 17 Май 2008, 17:44

не С класа колега ,а S-класа ,и доколкото знам едният е имал на кръста си ютия ,но това е бил тоя дето го е понатуал ,незнам повече ,но винаги мога да питам , :mhihi: междо другото момчето ти е адаш ,ако това ти е името. Слав

Следваща

Назад към Страхотни истории