цилиндърчетата на чистачките
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
цилиндърчетата на чистачките
колеги запушили са ми се цилиндърчетата на чистачките,тези след цицките
дето са веднаха след тях под кората дето са,чистат ли се по някакъв на4ин или се сменят?

- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Не се чистят (или поне аз не знам
). Сменят се с нови не помня колко бяха ориг.,но над 10 имаше .. май 

- slep
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бангия
- Мечтае да кара: много кончета под капака
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Везвратни клапани се казват,сменяй гиняма как да ги изчистиш.
А сигурен ли си ,че са те да не са самите пръскалки?
Прегледай си и самите маркучета,да не е спукано някое и да не се създава достатъчно налягане.
А сигурен ли си ,че са те да не са самите пръскалки?
Прегледай си и самите маркучета,да не е спукано някое и да не се създава достатъчно налягане.

- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
Re: цилиндърчетата на чистачките
vladuicho написа:колеги запушили са ми се цилиндърчетата на чистачките,тези след цицкитедето са веднаха след тях под кората дето са,чистат ли се по някакъв на4ин или се сменят?

Миналата година бяха по 6 шест лева бройката в ДАРУ КАР

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
и без тях става ,моите протекоха и ги демонтирах .. но кората ми посиня от течността текла там и няма измиване,сега е като мухлясала 

Ако говорим за тоя чарк, който е пръскачката накрая, която се щтрака на капака, то тя е едно цяло със кпапанчетата (май с нагреватели
) и си се чисти. естествено се иска малко внимание и комплект леви ръце биха попречили. Отварят се, най-важния момент е да се запомни как са били сглобени, пръскат се или се топят в препарат против варовик, плакнат се сглобяват се и честито. С помпата долу не съм пробвал.

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
1
Чистят се !!! Днес го правих това !!! Първо ги накиснах в топла вода за 30 мин после на компресор в обратна на прускането посока ги издухах, смених маркучите за пръскане и цедката на казанюето и сега нямам проблем !!!
14 мнения
• Страница 1 от 1