зарата-"+" и "-" или защо ме е срам,че с
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Павка защо така си го слагаш при сърце? По-добре игнорирай това, което те дразни и те кара да се чувстваш зле. В последно време забелязвам, че всичките ти постове са такива меланхолични. Да не си в депресия?
Аз мога да кажа, че всичко написано важи със същата сила за Сливен и София така че незнам къде ще намериш покой ако тези неща толкова ти пречат на нормалното съществуване. Като имаш добри приятели и/или жена с каквито и аз не мога да се похваля в момента
тези дребни (според мен) проблеми остават на заден план.
П.С. Като се замисля и аз съм келеш с Е39 - в коя ли категория попадам?
Я кажи от колко пари нататък месечен доход е позволено да си купиш БМВ.

П.С. Като се замисля и аз съм келеш с Е39 - в коя ли категория попадам?

Последна промяна b2 на 15 Май 2008, 14:37, променена общо 1 път
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
колега не се ядосвай истината е че само нерви ще си докараш. Карай си колата, радвай се на жената и горе главата! Живота е кратък пък и не забравай че както каза колегата Andronoff - винаги може да е по-зле
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
винаги може да е по-зле
Да и аз имам един такъв познат ,каза на един мои много добър приятел след като му зеха книжката ''Можеше и да е по-зле''! И приятелчето го пита ''как''? И тои отговаря''Ми да се случи на мен''!!!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio

аз не съм съгласен с написаното за стара загора.
смятам ,че това е само негово виждане,а тези които познават павлин знаят,че неговата гледна точка винаги е малко вдлъбната.
живея тук от 10години и се чувствам прекрасно ,е верно с кръчмите и чалгата проблема е както го е описал,но смятам,че навсякъде е така.
павлин иска от 2 години да се махне от града и в това няма нищо лошо,аз например избягах от казанлък,но немога да кажа лоша дума за него.,тъи ,че бих му пожелал успех в едно ново начинание каквото е евентуална оферта за варна
смятам,че написаното е афект от случката му с прозорците на колата

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
причината да попиша,е породена от снощния ми опит да изляза и да се позабавлявам,макар че това става доста трудно напоследък и разочарованията от събора!
значи за джамовете не споменавм,щот въобще не ме трогва

за колите казвам какво ми прави впечатление-скъпа кола пред къща кенеф и съответно колата не се поддържа,а само кара..
николайчо не е от тия-36-а е в перфектно състояние,а и си прави човека ремонт на жилището!
борко,твоята 39-а изглежда и тя пержфектно,ама изказването ти за старите 30-и по пътя за събора няя го забравя

та че някои немогат да разберат,че зарата е адската тоалетна,си е техен проблем-свалете розовите цайски па се огледайте,белким видите ко става наоколо

мама му купила на синчеца ///М-а,ама той не знае кво кара
един път неможем да се съберем,да подивеем,да попързаляме и да се взривим у някое диско
един да му се скапе колата,няма никва помощ от никой-за пример давам дград,там всички си помагат и после заедно се забавляват
нищо съществено не става с бмв-та в града,няма един с нещо атрактивно,ама тюнинга върви
и много такива примери,ама кой да чете и забележи..
а най-много ми е писнало от простия,селски манталитет.неможеш един лек разговор да завържеш я с приятел,я с познат-всеки е много разбирач,високо самочувствие,а в другите градове не е така!
направо вече не ми се говори(пиши)-закривам града

направо вече не ми се говори
...забрлавих-единствения плюс на зарата са късите разстояния и правите улици
50% от бизнес елита ни е от селски произход=все още се радват на материални неща и неебават да инвестират в персонала
също така,все още масово се среща облекло тип спортно елегантен-кафяви обувки,син анцуг,шарена риза и черно кожено яке...возещи се в мерседес '96г

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Andronoff
- триногата
-
Павка.. аз Стара Загора я обичам много и то откак се помня, не е щото не живея тука, а щото редовно съм тука и е защото ме кефи
Ти ако живееше в Гълъбово, дося щеше да си се обесил, гаранция
Говориш за селяния, за дупки, за манталитет.. Аз ако почна да се оплаквам от това, мога да напиша километричен пост, мога и само с една дума да го изразя - Гълъбово.
Затуй казах, че може да е още по-зле.
Има БМВ общество в Стара Загора, може да не е като другите такива в по-големите градове, ама го има!
Знаеш моята тема за сбирките в Гълъбово - само аз си пиша, а в района има 200 БМВ-та поне!
А и не забравяй, че където и да си, важна е компанията, с която си, затуй не казвай, че Стара Загора е кофти град, щото не е така
Аз обичам Стара Загора и не защото съм задръстеняк от Гълъбово и не съм ходил никъде другаде!

Ти ако живееше в Гълъбово, дося щеше да си се обесил, гаранция

Говориш за селяния, за дупки, за манталитет.. Аз ако почна да се оплаквам от това, мога да напиша километричен пост, мога и само с една дума да го изразя - Гълъбово.
Затуй казах, че може да е още по-зле.
Има БМВ общество в Стара Загора, може да не е като другите такива в по-големите градове, ама го има!
Знаеш моята тема за сбирките в Гълъбово - само аз си пиша, а в района има 200 БМВ-та поне!
А и не забравяй, че където и да си, важна е компанията, с която си, затуй не казвай, че Стара Загора е кофти град, щото не е така

Аз обичам Стара Загора и не защото съм задръстеняк от Гълъбово и не съм ходил никъде другаде!

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- trespasser
- Потребител
-
До автора на темата - не знам дали някога си бил в Ихтиман, но го описваш 1 към 1. Да се смея ли, да плача ли...?
И малко по-черно да го направим - навсякъде е така. На някои места повече, на други по-малко.
Не си го слагай на сърцето пич. Карай си колата. Радвай й се. Гледай себе си. В тази държава нямаш избор за друго.
И малко по-черно да го направим - навсякъде е така. На някои места повече, на други по-малко.
Не си го слагай на сърцето пич. Карай си колата. Радвай й се. Гледай себе си. В тази държава нямаш избор за друго.
it's not what you drive, it's what drives you
- hartge
- Потребител
-
- Кара: A4 Avant 1.8T
- Мечтае да кара: BMW M3,AUDI RS4,PORSCHE CGT
Това ,което си описал за съжаление не е само в Стара Загора,а е валидно в по-голяма или по-малка степен за всеки един град в България.Това е България ,простотията ни залива отвсякъде пуснеш телевизора някви олигофрени от поредното риалити шоу или политици ръсят тъпотии,по заведенията ,на улицата,в магазина срещаш изключително простаци и чобани .В Бургас примерно е същата работа ,която си описал ,разни чобани по анцузи отишли пет пъти на зала,взели по два хапа, се разкарват важно из центъра стиснали по един телефон /на изплащане и с прима карта естествено/във всяка ръка, гледат лошо,мутреят живеят още в 94 г.,слизат заедно с някоя малка к**ва ,от раздрънкани бмв-та Е34-36 ,39 и т.н. или мерцове 124 или натокан с лепенки народен хот хеч с пробито гърне,от които звучи силна чалга от некачествени колони елит ,естествено са на газ,заредена непосредствено преди излизането,като на момчето на газколонката са вдигнали панаир задето не е изприпкало веднага при "баровеца",а се е забавило с 1 мин. и 30 с. и след това са казали със строг тон на момчето ае сипи за 5,40 ,аре от мен да мине за 6 лв. да е .Могат да се напишат безкрайни примери за всеобхватната простотия ,която ни заобикаля.Аз лично се спасявам от това,като се обграждам с хора с които има какво да си кажа и които не са пълни чобани и имат разностранни интереси и като съм с тях не ми пука въобще за това къде съм и какво правят останалите извън моя приятелски кръг,просто старая се да не им обръщам внимание или доколкото се налага понякога да общувам с тъпаци ,просто ги бъзикам селяците и гледам на тях с насмешка.Така,че няма значение къде си ,а е по-важно с кого си.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
понеже темата е за плюсове и минуси сега ще ви кажа защо стара загора ми харесва
стара загора е в центъра на българия и това я прави приятно място за инвестиции и това вече се доказва с веригите магазини които се появиха от нищото.в стара загора има прекрасни жени,може да наглеят малко но когато си сладък е нормално да си със самочувствие.
градът на правите улици и липите,невероятен е този аромат когато пролетта се раззелени всичко.правите улици са си лукс,удобство и комфорт.заведенията са много,даже твърде много,вечер можеш да си избереш клуб,дискотека,кръчма,боулинг или квото там се сещате.
голям град в които лъха спокоиствие има парк аязното където мога да се разхождам сред природата с часове дали ще съм в зоологическата градина,дали на тенис кортовете или на някое от помощните игрища на стадион берое все ще гот.
басеини около или в града мога да изброя 15,в това число ще вмъкна старозагорските минерални бани перфектно място за отдих и спорт,барбекю или нелегален секс...
скоро ще бъде отворен уникален по рода си мол с кино арена и прочие.
със сигурност ще пропусна нещо.
евтино е,манталитета на хората е различен от много места.
автомобилен клуб за маниаците има бмв общтност също има ето например снощи...
стара загора е в центъра на българия и това я прави приятно място за инвестиции и това вече се доказва с веригите магазини които се появиха от нищото.в стара загора има прекрасни жени,може да наглеят малко но когато си сладък е нормално да си със самочувствие.
градът на правите улици и липите,невероятен е този аромат когато пролетта се раззелени всичко.правите улици са си лукс,удобство и комфорт.заведенията са много,даже твърде много,вечер можеш да си избереш клуб,дискотека,кръчма,боулинг или квото там се сещате.
голям град в които лъха спокоиствие има парк аязното където мога да се разхождам сред природата с часове дали ще съм в зоологическата градина,дали на тенис кортовете или на някое от помощните игрища на стадион берое все ще гот.
басеини около или в града мога да изброя 15,в това число ще вмъкна старозагорските минерални бани перфектно място за отдих и спорт,барбекю или нелегален секс...
скоро ще бъде отворен уникален по рода си мол с кино арена и прочие.
със сигурност ще пропусна нещо.
евтино е,манталитета на хората е различен от много места.
автомобилен клуб за маниаците има бмв общтност също има ето например снощи...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
Re: зарата-"+" и "-" или защо ме е срам,
относно колите и тунинга ако може тунинг да се нарече си прав си дразни всички нас иначе за дискотеките не си прав...
путарани се натегат наоколо ти се оплакваш и викаш било селяния ми иди на класически концерт 

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
slav4o1 написа:относно колите и тунинга ако може тунинг да се нарече си прав си дразни всички нас иначе за дискотеките не си прав...путарани се натегат наоколо ти се оплакваш и викаш било селяния ми иди на класически концерт
Няма ги тия концерти вече колега, няма.. А са едно неповторимо изживяване (бие 1200 пъти всякакви турбо-мурбо фолк цицурани... певици исках да кажа) , който е ходил знае за какво става дума.
От тогава русото не е на мода.
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Абе зарата е малко тъп град смисал такъв няма дискотека в която да няма комплексарчета (колтористчета така да се изразя) които варвят и гледат лошо из дискотеките и се бутат кат овце, пф аи тва го оставяме на страна другите са няки по 30 килограма с далги коси и баки сложели по едни тирантки розова фанелка и бяло коланче на марковите дънки и ми се праи на газе, музиката е относително на кои каквото му харесва има в града доста дискотеки с сякав стил музика които се пуска там, на центара си ебало маиката с тези цени 1 кола 1,70
кафе и то там някаде (сигорно го праят от бензин че е толкос скапо ).Но си има и хубави моменти в града, лятото като плъзнат мадамите сядаи на Кампари и си гледаи задници цял ден ако нямаш друга работа 

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
t060 написа:slav4o1 написа:относно колите и тунинга ако може тунинг да се нарече си прав си дразни всички нас иначе за дискотеките не си прав...путарани се натегат наоколо ти се оплакваш и викаш било селяния ми иди на класически концерт
Няма ги тия концерти вече колега, няма.. А са едно неповторимо изживяване (бие 1200 пъти всякакви турбо-мурбо фолк цицурани... певици исках да кажа) , който е ходил знае за какво става дума.
има има концерти

ся даже има седмица на операта и балета в стз.
чесно ве оттам се връщам