Уникални джанти за е36 ! !
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Уникални джанти за е36 ! !
Зравейте.Значи искам да ви попитам дали може да се намерят някаде такива джанти 2ра употреба.Нови са си доста скъпички и затова искам да ви питам дали случайно може да се изнамерят тези или някакви подобни и ако някой предлага естествено ще е най-добре.Тук е момента и да ви питам дали има изобщо някакъв вариант джантите да са 15ки и дали изобщо ще стоят добре.За съжаление вече имам хубави гуми,но те са за 15ки джанти.Изкажете мнение и предложете оферта,ако има.Готов съм да дам пари,но не и безбожно много.Четирите нови такива 16ки са 800лв,а мен ми трябват 15ки,пак казвам ако изобщо има.Ето и за какво става въпрос :
Мисля,че се водат м6 модел..

Мисля,че се водат м6 модел..
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
здрасти колега.според мен такива трудно ще си намериш.подомни може,но 15 не ти трябват.ако слоиш 17 с ниско профилни гуми ще заспи.в пазарджик имаме нов магазин за джанти там има много модели но не са с марката BMW.ако искаш ще провера г/д цените и ще ти кажа.това е мое мнение само............ 

Идеята с 17ки джанти и ниско профикните гуми е най-добра знам,но с нея стъпваме над 1000 и отгоре лева...,а и аз имам доста добри гуми 15ки (Мишлен 205на65),затова исках да комбинирам нещата или поне да не ми излиза чак толкова дебело...Другия критерии е,че колата е 316 и ако сложа тези валяци 17ки,бмв-то ще клекне и ще вдигне разхода главоломно.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
В Маргел ги има 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
Той пича май пита от къде да си ги вземe втора ръка.
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Ами порпинцип ако искаш нещо втора ръка трябва да го купиш от някой... как от къде?
М6 повече радват за мен...
М6 повече радват за мен...

Re: Уникални джанти за е36 ! !
колега кажи къде ги и има тея за по 200 лв парчето да ходя да ги взема

Хубавите ябълки прасетата ги ядат!!!
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
колега мога да ти предложа като моите те са същите само че разреза между петолъчките е по-голям и моите са 15 ако ти харесат влез в
http://www.margel.info/lang_bg/rim.php?id=702
http://www.margel.info/lang_bg/rim.php?id=702
8 мнения
• Страница 1 от 1