моля за савет
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
аз съм 100% сигурен, че Марто не те е излъгал, пича определено не е за една гума, вместо да го плюеш във форума публично, що не му се обади да говорите лично ... ?! А и марто винаги е помагал/опитвал да помага!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
EnimEn написа:аз съм 100% сигурен, че Марто не те е излъгал, пича определено не е за една гума, вместо да го плюеш във форума публично, що не му се обади да говорите лично ... ?! А и марто винаги е помагал/опитвал да помага!
Човекът ти е писал, покрил се е - звъни му и оня - който и да е той, не отговаря на обаждането и не връща обаждането. А най - далече трябва да се бяга от най - отзивчивите.
И... не е първи случай. Спомням си ясно един колега, който беше вързан от същия цял ден на слънцето, седял и чакал, звънял, оня пак не отговаря.
Да, може да е в болница, в гипс и да не може да си вдигне телефона.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Такааа...Доста се бяхте потрудили,отне ми около половин час да разчистя.
"Героите" от тази тема да се чувстват официално предупредени и при
следващи такива прояви да не се чудят защо са се превърнали в
"читатели".
Оставям темата отключена само и единствено, за да може Марто да напише
своята гледна точка.Ако някой друг напише мнение,да счита,че ще
може да пише най-рано след седмица.
"Героите" от тази тема да се чувстват официално предупредени и при
следващи такива прояви да не се чудят защо са се превърнали в
"читатели".
Оставям темата отключена само и единствено, за да може Марто да напише
своята гледна точка.Ако някой друг напише мнение,да счита,че ще
може да пише най-рано след седмица.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Гледам,че е било интересно тук,щом темата е била разчиствана...супер,полафили сте си на мой гръб...
Към човека,на когото дължа гумата...
Пич,найстина благодарско за услугата,няколко дена след като ми услужи с нея ми звъня да ти я върна,но нямах възможност тогава...още от както се чухме съм я свалил от колата си и съм я оставил на балкона,за да ти я върна,да не се окаже после,че съм я съсипал,въпреки че беше предна...остави си телефонния номер на ЛС и ще ти се обадя да ти я върна,че гледам епопея е станала тук...а за хората,които са споделяли,че съм тръгнал да забогатявам с стойноста на тази гума с джанта само ще споделя,че преди седмица във 4:40 СУТРИНТА помагах на колега с кабрио от София,тъй като беше спукал 2 гуми и му дадох своята резервна,за да може да се прибере в къщи и да не чака рапатрак,трябваше да отида след това на дунев да си я взема,но нямах възможност и тя още е във него...сега сигурно ще си кажете,че съм 0лв напред,тъй като и аз съм си дал моята гума нали...
Ицо,ще те помоля да заключиш темата,пък ако човека с джантата не ми напише лс с номера си,ще я отключиш пак за да ме одумват наново
Към човека,на когото дължа гумата...
Пич,найстина благодарско за услугата,няколко дена след като ми услужи с нея ми звъня да ти я върна,но нямах възможност тогава...още от както се чухме съм я свалил от колата си и съм я оставил на балкона,за да ти я върна,да не се окаже после,че съм я съсипал,въпреки че беше предна...остави си телефонния номер на ЛС и ще ти се обадя да ти я върна,че гледам епопея е станала тук...а за хората,които са споделяли,че съм тръгнал да забогатявам с стойноста на тази гума с джанта само ще споделя,че преди седмица във 4:40 СУТРИНТА помагах на колега с кабрио от София,тъй като беше спукал 2 гуми и му дадох своята резервна,за да може да се прибере в къщи и да не чака рапатрак,трябваше да отида след това на дунев да си я взема,но нямах възможност и тя още е във него...сега сигурно ще си кажете,че съм 0лв напред,тъй като и аз съм си дал моята гума нали...

Ицо,ще те помоля да заключиш темата,пък ако човека с джантата не ми напише лс с номера си,ще я отключиш пак за да ме одумват наново

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2