Да се похваля ! И да искам съвет !
Модератор: Технически модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
Да се похваля ! И да искам съвет !
Вече с гордост мога да заявя: " Здравейте колеги" Най-после я купих - истинска красавица: 88-а 520инжекция 130коня Е34 шестак с газова уредба ! Имам снимки , но не знам как да ги прикача към текста ??? И пак ще искам съвет. Няколко пъти ми гърми на гас (леко е но ме притеснява) - два пъти даже угасна ? Един приятел(БМВ манияк) ми каза да сменя свещите и трябва да се управи , ако ли не тогава да сменя и кабели и тогава със сигурност ще се управи ! Вие какво ще ме посъветвате ? Между другото в един магазин на БОШ ми казаха че калата била с ремък , а моя човек вика че трябва да с верига ???
- аз лично нямам представа ? Мерси предварително .

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
първо Честито
второ с ремък е
трето смени кабели и свещи и си виж да нее бедна сместа
и четвърто-много километри да и навиеш на корабчето

второ с ремък е
трето смени кабели и свещи и си виж да нее бедна сместа
и четвърто-много километри да и навиеш на корабчето

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
- pantzer3
- ентусиаст
-
Мерси за пожеланията .
Имам нова питанка:
от снимките може да видите че най-левия и най-десния фарове са различни един от друг ?!?!? Така ли трябва да бъде или някой от двата е сменен ? Кой е оригиналния ? Направи ми впечатление че много слабо светят късите ?!? Колко вата трябва да са крушките ? Казаха ми че ако свърши тока на акомулатора или го махна , после като го сложа и се шашкал компютара(на двигателя) ама като покарам малко щял да се оправи ?!?!? За какъв компютър става въпрос ??? Нямам представа ?!?! Дайте акъл . И задните пепелници стоят полуотворени(увиснали) - поправимо ли е това ?

Последна промяна pantzer3 на 16 Май 2008, 22:45, променена общо 3 пъти

- bmwfena
- БМВманиачения
-
тоа дето ти ги казва тия работи вземи го разкарай от тебе щото от тия работи дето досега дето си цитирал нема нищо верно от техните приказки.НЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА КАРА БМВ-ЗАПОМНИpantzer3 написа:Мерси за пожеланията .Имам нова питанка:
от снимките може да видите че най-левия и най-десния фарове са различни един от друг ?!?!? Така ли трябва да бъде или някой от двата е сменен ? Кой е оригиналния ? Направи ми впечатление че много слабо светят късите ?!? Колко вата трябва да са крушките ? Казаха ми че ако свърши тока на акомулатора или го махна , после като го сложа и се шашкал компютара(на двигателя) ама като покарам малко щял да се оправи ?!?!? За какъв компютър става въпрос ??? Нямам представа ?!?! Дайте акъл .

- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Честито за Бавареца първо, моя е същия мотор, супер се държи на газ
.
1. За компа.
Даже хубаво да се сваля на 2 3 месеца акомулатора да изчисти грешките на компа(който се намира под задната седалка от лявата страна:) ).
2. За фаровете.
Гледал съм и на почти всички Е34 фаровете са като този левия.
3.За късти.
Проблема на Е34, изхода е ксенон.Фатовете са 55W , и не слагай по-мощни защото ще преебеш рефлекторите.

1. За компа.
Даже хубаво да се сваля на 2 3 месеца акомулатора да изчисти грешките на компа(който се намира под задната седалка от лявата страна:) ).
2. За фаровете.
Гледал съм и на почти всички Е34 фаровете са като този левия.
3.За късти.
Проблема на Е34, изхода е ксенон.Фатовете са 55W , и не слагай по-мощни защото ще преебеш рефлекторите.
Последна промяна Nasic на 16 Май 2008, 22:46, променена общо 1 път
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
първо честито колегаpantzer3 написа:Мерси за пожеланията .Имам нова питанка:
от снимките може да видите че най-левия и най-десния фарове са различни един от друг ?!?!? Така ли трябва да бъде или някой от двата е сменен ? Кой е оригиналния ? Направи ми впечатление че много слабо светят късите ?!? Колко вата трябва да са крушките ? Казаха ми че ако свърши тока на акомулатора или го махна , после като го сложа и се шашкал компютара(на двигателя) ама като покарам малко щял да се оправи ?!?!? За какъв компютър става въпрос ??? Нямам представа ?!?! Дайте акъл .
второ :няма да му стане нищо на компютъра като остане без ток и
трето: настрои си фаровете и пак няма да ти свети както искаш и последно сложи ксенон! като разглобиш фаровете почисти лупите-задължително!
http://dobavi.info/cars/BMW/m18721.gif[/img][/url]
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
aз пак да ви кажем пак 4есно и на колегата колата е пълен кенеф и 5 то изхвърли газовата ако не сабираи кинти за дебитомера кам 120 до 200 то4ки е кабелите са ти кам 220 4итажите 140 капа4ка и 70 палец свещите са 30 кинта мене ако питаш покараи малко иси смени мотора с м 50 ковя тогава можеби ще се видиш в кола другто при м20 ките е
4е се пбаждат клапаните и повдига4и те цени нема ит обеснявам покраи тех и вала верно як мотор е яко копеле е що бои носи нее истина но сие малко не доиспипан стая гас направо му спираш тока
караи сия с здраве акато ти писне 4е я смениш
4е се пбаждат клапаните и повдига4и те цени нема ит обеснявам покраи тех и вала верно як мотор е яко копеле е що бои носи нее истина но сие малко не доиспипан стая гас направо му спираш тока
караи сия с здраве акато ти писне 4е я смениш

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- pantzer3
- ентусиаст
-
Кажете за пепелниците ?! На таблото (докато карам) от време на време пресветва индикатор(май е за задни накладни) - предните собствеици казаха че това става като друсне колата из дупките и тези датчици се откачали ?!?!? Относно фаровете - имах Шкода 120Л (много добра кола , също 88-а) - за нея пак така ми казваха , да не слагам 100 вата крушки за да не изгорят рефлекторите , обаче аз сложих 100вата и карах с тях 4години , и не само че не се скапаха рефлекторите , но и светеше уникално - направо ставаше "ДЕН" , а на дълги да не говорим !!! Ама знам ли ?

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4