Угаснах в движение. Помощ !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3
Угаснах в движение. Помощ !!!
Здравейте,
край нямат моите глупости май. Днес като се прибирах от работа колата си загасна в движение
. Отбих, запалих я наново и пак угасна. Пробвам пак, но тоя път и дадох газ, и като си махнах крака от газ-та колата се изфорсира сама един два пъти до 1500 - 2000 оборота, работи малко и пак угасна. След тва пък се задържа да работи чат пат, но пак се мъчеше да гасне.
Нещата се пооправиха като поразбутах кабелчето, което влиза в стъпковото моторче. Дали има шанс да е от него проблема или може да е нещо друго? Бутах и по гофрето и по другите маркучи и всичко изглежда нормално.
Помагайте, че направо се отчаях вече от тая кола !
край нямат моите глупости май. Днес като се прибирах от работа колата си загасна в движение

Нещата се пооправиха като поразбутах кабелчето, което влиза в стъпковото моторче. Дали има шанс да е от него проблема или може да е нещо друго? Бутах и по гофрето и по другите маркучи и всичко изглежда нормално.
Помагайте, че направо се отчаях вече от тая кола !
Ако планината не отиде при Мохамед, Мохамед ще отиде до тоалетната!
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Да не си заредил с някой калпав бензин, колега?
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
Последно на ОМВ сипвах, съмнява ме да е зле, но знам ли. Иначе 95 слагам, да не да е от тва?
- BFM
- младши ентусиаст
-
95 си е хубав бензин, но не и у нас, особенно като е останал малко в танка. Понеже на мен ми се е случвало с 95 на Ш.л да гасна, горе долу ако си зареждал до 10-ина км преди да угасне, най-вероятно е това проблема
Дано не си заредил до горе!

- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
О, тя мойта кола пълен резервоар не е виждала
Ами ще се надявам да е от това. Сега изчезвам да я поразходя и ще сипя от друга бензиностанция, да видя как ще е.

Ами ще се надявам да е от това. Сега изчезвам да я поразходя и ще сипя от друга бензиностанция, да видя как ще е.
- BFM
- младши ентусиаст
-
Може и да не е , ама това е най-лекия вариант, да пробва все пак да долее с по-високо октаново число 

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
Ами съмнява ме да е помпата. Аз ръчках по стъпковото моторче. Поразбутах тая букса която влиза в него и в един момент се закрепиха оборотите и като ръчкам тая букса и пак почват да играят. Странното сега е, че кога го закрепя да е добре ми държи окло 1000-1100 оборота на празен ход, което ме притеснява. Някакви предположения?
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Не вярвам да е стъпковото моторче или бензина и да ти гасне в движение. По скоро нещо като дюзи, гарнитура, алтернатор?
Но вместо да гадаем, защо по - добре не идеш на сервиз? Аз по сериозен проблем с кола от това да гасне в движение не се сещам... Освен въобще да не пали. Може да е един, може да е комплексен проблема, може и някаква дреболия да е, ама няма как да разбереме.
Но вместо да гадаем, защо по - добре не идеш на сервиз? Аз по сериозен проблем с кола от това да гасне в движение не се сещам... Освен въобще да не пали. Може да е един, може да е комплексен проблема, може и някаква дреболия да е, ама няма как да разбереме.
- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
Трябва да добавя и че не огасна докато бях на скорост, а или бях на свободна или с натиснат съединител не помня вече.
За сега я позакрепих да работи, но обортите са по-високи от нормалното. Явно на заплата ще ходя на доктор, че така или иначе ми се събраха някакви неща да и правя.
За сега я позакрепих да работи, но обортите са по-високи от нормалното. Явно на заплата ще ходя на доктор, че така или иначе ми се събраха някакви неща да и правя.
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
И на баща ми вектрата беше тъй, водихме я на елкони мелкони никакъф ефект. Оказа се че изолацията на кабелите беше спекла и се беше изронила. Ма те нали за в едни черни маркучи и не се вижда.
- astoinov
- кандидат ентусиаст
-
Ozir1S написа:И при мен оборотите бяха по-високи от 1000. Като изчистих дебитомера и стъпковия мотор с WD40 (направо ги удавих) и оборотите се нормализираха, но проблема с паленето на студен мотор ми остана.
Май това е добър вариант да го пробвам преди да се хвърля по майстори, че съм си бедно студентче и гледам, ако нещо мога да си свърша сам да го правя (въпреки че съм малко бос, но се уча

Ако не ти е проблем, прати на Л.С. примерно или пиши тук някакви подробности, как се чистят дебитомера и стъпковото, трудно ли се махат и някакви по специфични неща има ли ? Горе долу колко време ти отне ?
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2