ролките
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
ролките
Може ли някои да ми разясни като се сменят ролките и ремъците и ако нещо не е направено както трябва може ли да започнат да чукат повдигачите и ако е така как да разбера дали " майсторите " са монтирали правилно тези ролки
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
Това не знам мисля че не може, но ако си купил сега колата и след 1-вата смяна на масло е възможно ако са слагали добавки да почне да трака нещо.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
По - скоро ше запече ролката, ако говориш за външните ремъци на мотора. Хич няма да е добре и пак ше те остави на пътя, но... Не мисля, че може да разклимбучка повдигачите.
А кое те кара да мислиш, че не е сложено както трябва? Ролката се върти бързо и ако има изкривяване, свири, горе долу това прави и ремъка.
А кое те кара да мислиш, че не е сложено както трябва? Ролката се върти бързо и ако има изкривяване, свири, горе долу това прави и ремъка.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Не знам, аз лично не мога да си представя как тази пластмаса, която получава въртящ момент от вътре от мотора, а не тя да му подава нещо, ще ти повреди повдигачите и то веднага след "грешен" монтаж.
Малко вероятно според мен, но нека някой по - разбиращ се изкаже. Тя ако се върти грешно мотора грешно я върти, не тя него...
Малко вероятно според мен, но нека някой по - разбиращ се изкаже. Тя ако се върти грешно мотора грешно я върти, не тя него...
- roki77
- кандидат ентусиаст
-
Според мен двигателя ти е бил омагйосан с добавки, и след смяната на маслото чуваш истината...
Ум умува, Ум царува, Ум патки пасе
8 мнения
• Страница 1 от 1