Предлагам ПРОТЕСТ !!!!!!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330cd
Мечтае да кара: zonda

Мнение от Stili » 16 Май 2008, 0:07

Супер!!! Значи сега вие двамата като по учени ми изглеждате предложете как точно трябва да постъпим и да почваме че колата ми пак е за накрайници и амортисьори от 2 седмици вече!!!Следва и реглаж и мани мани.... :cry:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 16 Май 2008, 0:25

Вместо да се карате и да водите безсмислени спорове ще е добре да се седне и да се говори това сериозно и като хората. Вземете пример от таксиджиите, вземете пример от лекарите и учителите.

Според мен трябва да се протестира не срещу цената на самия бензин, а срещу стандарта ни. Не може в една Гърция в момента бензинът да е по-евтин от нашия тук, а в същото време стандарта да им е няколко нива над нашият. Нали и ние уж сме в ЕС? Какво добро видяхте през 1,5-те години пребиваване в това толкова заветно ЕС? Аз лично абсолютно нищо... Та протестът трябва да бъде за две неща:

1. По-висок стандарт.
2. По-добри пътища.

Логиката е елементарна - Държавата взима пари от нас, данъкоплатците. Тези пари се взимат с цел уж подобряване и поддържане на пътната система. Визирам пътен данък, винетки и т.н. Факт обаче е, че това не се случва. Пътищата са си надупчени, неравни и опасни. Преди всичко трошат нашите коли. Но това всички го знаем до болка, въпроса е да се "подсетят" ония хорица в Парламента, че не ние работим за тях, а те за нас.
Или поне да променят Конституцията - да се гласува на всеки 2 години, защото е масова практика преди избори да се асфалтира яко (макар и след половин година прясно асфалтираните улици да приличат пак на бойно поле). Естествено този вариант беше шега...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stili » 16 Май 2008, 0:50

Съгласен сам с тебе братле ама ... нека някой каже как да стане протеста реалност!Нали трябва някой който има поне някаква представа от организация на разни събития да задвижи някак нещата!?!?

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 16 Май 2008, 9:25

Изображение
2,30-2,31 лв. за литър бензин ще даваме, след като "Лукойл" увеличи цените на горивата на едро. A 95 скача с 1,3%, А 98 - с 1,24%, а дизелът - с 3,08%. Петролът поскъпна по време на европейската търговия до $124,82 за барел. Превозвачи пък заявиха в писмо до Министерството на транспорта, че ще блокират пътища, ако държавата не предприеме мерки срещу поскъпването на горивата
:bang:

всички стачкуваха вече, Гърци, Французи и т.н. Не знам кога и ние ще се научим, че това което пише на парламента е вярно - Съединиението прави силата! Трябва да се вдигнат всички и тогава може да има ефект от такъв протест, а не всички да плюят пред компа а като трябва да се направи нещо да гледат сейр отстрани.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stili » 16 Май 2008, 14:17

Абе аз като гледам всички са съгласни ама никой си няма и понятие как точно трябва да стане номера май а ??

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 16 Май 2008, 14:34

прав си бате никои не знае кво трябва да се прави, или ако знае си трае.Като си седиме пред компа и ругаеме нищо няма да стане.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Stili » 16 Май 2008, 14:40

Така е!!Аз чакам хората които се занимават с организация за събори и такива мероприятия да кажат нещо или някой който знае щото само като си изливаме яда тука пътищата не оправят и положението неотива към хубаво

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 16 Май 2008, 15:10

Ами колеги какво да кажа, линкче от другата тема :
http://dnevnik.bg/show/?storyid=496234

Мисля, че причини за протест колкото искаш ! Ебат ни от всякъде. Данъци манъци, такси и си трошим зверски колите по пътищата !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 16 Май 2008, 15:27

asasin18 написа:Изображение
2,30-2,31 лв. за литър бензин ще даваме, след като "Лукойл" увеличи цените на горивата на едро. A 95 скача с 1,3%, А 98 - с 1,24%, а дизелът - с 3,08%. Петролът поскъпна по време на европейската търговия до $124,82 за барел. Превозвачи пък заявиха в писмо до Министерството на транспорта, че ще блокират пътища, ако държавата не предприеме мерки срещу поскъпването на горивата
:bang:

всички стачкуваха вече, Гърци, Французи и т.н. Не знам кога и ние ще се научим, че това което пише на парламента е вярно - Съединиението прави силата! Трябва да се вдигнат всички и тогава може да има ефект от такъв протест, а не всички да плюят пред компа а като трябва да се направи нещо да гледат сейр отстрани.

колега инфото от табелката ВЕЧЕ е старо :mhihi:

днес нафтата е 2.51 ЧЕСТИТО :lol:

докато се наканим да ги утрепем ще стане 3-4 лв пък тогава нема смисал вече :)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 16 Май 2008, 16:18

Е*ал съм ги! Утре отивам да си купя колело, така че да става и 5 лв. ако иска! А, на колелото зимата ще му сложа зимни гуми, и ще си го карам с две-три якета и две зимни шапки да не ми измръзва "кофата"!
Д*ба и гадовете! :mhihi: :mhihi:
:twisted: :twisted: :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 16 Май 2008, 16:31

bobi_maxo написа:Е*ал съм ги! Утре отивам да си купя колело, така че да става и 5 лв. ако иска! А, на колелото зимата ще му сложа зимни гуми, и ще си го карам с две-три якета и две зимни шапки да не ми измръзва "кофата"!
Д*ба и гадовете! :mhihi: :mhihi:
:twisted: :twisted: :twisted:

+ това на колелото като му вкараш 2 бани4ки и едно 2но кафе за 3 лв сутрин и върви като 316ти :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 16 Май 2008, 16:33

Лошото е, че и колела няма къде да караме. Ще те утрепе някой джигит веднага.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 16 Май 2008, 16:48

Anthony_J написа:Лошото е, че и колела няма къде да караме. Ще те утрепе някой джигит веднага.

Какви джигити при тая нафта? Ако има още някой да кара тогава, то той ще кара бавно да не 'арчи много гориво! :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valery » 16 Май 2008, 17:29

Казвайте дата и съм на парламента :bgflag: !
Протест трябва да има и съм убеден, че ако се организира както тябва, много хора ще подкрепят (дойдат). Все пак цените удрят не само по джоба на обикновените хора, но и по превозвачи, строители и много други.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 16 Май 2008, 20:49

Anthony_J написа:Ами ако имаш магистрала до Бургас и си караш само с разрешената скорост 130 км/ч, за 3 часа си там от София. Защо да се юркаш тогава?

Дори и да се юрка на магистралата малко повече, като влезе в града ше се е накарал бързо и ше кара по-бавно. (може би)

Велко
Нали и ние уж сме в ЕС? Какво добро видяхте през 1,5-те години пребиваване в това толкова заветно ЕС? Аз лично абсолютно нищо...

За година и половина не може да се постигнат такива резултати че да се видат с просто око :) А и те от ЕС през цялото време ни искаха заради териториалното ни разпределение да не мислиш че са ни зели да ни оправят (тук разбирасе зависи какво имаме предвид под "оправяне" :mhihi: )
Както навремето е казал Левски - Ако ние не се оправим другите ше ни го на... ааха... :gay:

А и не се караме :) Просто сме зациклили кат мчагере на мост и не знаем на къде да вървим и тряа някой ни подкара ;)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата