моля за савет
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- super_bojo
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е32 730
моля за савет
значи колеги ше ви помоля за съвет относно един по странен проблем . преди един месец услужих с резервнвната си гума на един уважаван от мен представитал на форума ,,марто,, с уговорката да ми я варне като си набави негова гума че беше закъсал.от тогава тои се покри.вие как бихте постапили в моя случаи. пускам тая тема заштото уважавам тоя форум и искам да не прая селски прояви и да се решат нештата човешки.мерси предварително

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Хм... Този "уважаван член" не е ли един, дето пише много сладки приказки и се прави на голям помагач?
Лично аз се сещам за поне още две теми ужилени и прецакани от него. Чудя се още даже защо не фигурира в една важна тема...
Не знам какво да ти кажа. Има такава порода, които се мислят за голяма работа щото праат мимикрия по интернет. Щото се правят на много точни, велики, дето има за помощ те "помагат", а го използват само за да завлекат нещо...
Няма как да ти се помогне във форума. Но пък темата седи добре. Такъв човек вероятно няма да иска да си губи портфейла с балами във форума, а може и да ти върне гумата публично, като на теб ти обясни колко си несъобразителен, мен като ме насоли...
Но пък е все тая, единственият шанс да си получиш гумата обратно...
Лично аз се сещам за поне още две теми ужилени и прецакани от него. Чудя се още даже защо не фигурира в една важна тема...
Не знам какво да ти кажа. Има такава порода, които се мислят за голяма работа щото праат мимикрия по интернет. Щото се правят на много точни, велики, дето има за помощ те "помагат", а го използват само за да завлекат нещо...
Няма как да ти се помогне във форума. Но пък темата седи добре. Такъв човек вероятно няма да иска да си губи портфейла с балами във форума, а може и да ти върне гумата публично, като на теб ти обясни колко си несъобразителен, мен като ме насоли...
Но пък е все тая, единственият шанс да си получиш гумата обратно...
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Колега, ще ми се да вярвам , че ще ти я върне, не искам да си мисля, че може да има такива случаи на ц......и изпълнения в този форум 

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Аз него познавам МАРТО и затовая неискам да говоря против него, може пък наистина да няма възможност в момента и след някой друг ден да ти я върне.Доста е известен във форума и не ми се вярва чак така явно да те завлече
Сори ако съм обидил някой
Сори ако съм обидил някой

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
може да е забравил колегата, случва се на всеки и съм сигурен че има обяснение за случелото се. иначе наистина не е коректно да се правят подобни изпълнения. предполагам че темата е видяна от негови приятели и те ще му кажат или подцетят и нещата ще се наредят.

- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Случаят изобщо не е приятен. Не е важна цената, важното е, че го е подвел. Дано се оправят нещата и да е някакво недоразумение.
- super_bojo
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е32 730
парво благодаря на всички които ме подкрепиха а на колегата нукем -първо не сам за некви пари а за постъпката и тая тема я пуснах да ми мине малко че имам един валтер и не ми се ште да пиша обяснения после,и нема са да се излагам да те храня вав форума ма се излагаш с тва поведение
а за инфо мина един месец от тогава и сам му званял 5 пати по телефона

- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
И на мене щеше да ми стане много тъпо да си дам резервната гума на някъв дето дори и не ми уважава жеста да вдигне телефона ми да са прай на луд за "няквки 50лв.". И какъв е извода не прави услуга на никого щото може да останеш набутан така ли?
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
laviatan написа:прав си-ама за коректни и некоректни си има място![]()
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=31221
Само че там е случаи на некоректни продавачи и раздел продава, а тук няма продажба.
Поздрави!
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Nukem, приятелю един съвет само-остави хората да видат колко пари имаш, а не ти да им го натрисаш
.Просто не изглежда добре в очите на другите.Ще има много по голям ефект да го покажеш по някакъв начин без да го казваш.Така всички ще добият коренно различна представа за теб
А за тази резервна гума, изобщо нестава въпрос за 50-те лева.Той колегата сигурно няма да фалира заради тези 50 лв. нито пък Марто ще забогатее, въпроса е че правиш услуга с най-добри намерения, а после.....
Айде наздраве и нищо лично братле

Айде наздраве и нищо лично братле

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
D3BEP написа:laviatan написа:прав си-ама за коректни и некоректни си има място![]()
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=31221
Само че там е случаи на некоректни продавачи и раздел продава, а тук няма продажба.
Поздрави!
D3BEP-за туи ма кефиш-винаги имаш добре изразено лично мнение
P.S.-ВИНАГИ ЧЕТА С ГОЛЯМ ИНТЕРЕС постовете ти

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ами благодаря ти за комплимента... Не знам с какво го заслужавам...
А мнението ми е оттам ,че в началото и аз мислех да насоча младежа към въпросната тема, после реших че просто не е за там.
А мнението ми е оттам ,че в началото и аз мислех да насоча младежа към въпросната тема, после реших че просто не е за там.
за сетен път се убеждавам че Българите сме големи простаци
.с ръцете си даваш нещо на някой а с краката си го търсиш.Марто не те познавам братле незнам дали това е истина че си завличал хора и друг път но явно не си попадал на хора.ако тази услуга ти я бях направил аз и ти след това ще се мислиш за по голям тарикат от мен повярваи ми щях да ти дам да подържиш няколко шамара
П.С но ако съм в грешка нещо sorry

луд на пътя
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2