моля за савет

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е32 730

моля за савет

Мнение от super_bojo » 16 Май 2008, 2:26

значи колеги ше ви помоля за съвет относно един по странен проблем . преди един месец услужих с резервнвната си гума на един уважаван от мен представитал на форума ,,марто,, с уговорката да ми я варне като си набави негова гума че беше закъсал.от тогава тои се покри.вие как бихте постапили в моя случаи. пускам тая тема заштото уважавам тоя форум и искам да не прая селски прояви и да се решат нештата човешки.мерси предварително :help: :help: :help: :help: :help: :help:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 16 Май 2008, 9:08

Хм... Този "уважаван член" не е ли един, дето пише много сладки приказки и се прави на голям помагач?
Лично аз се сещам за поне още две теми ужилени и прецакани от него. Чудя се още даже защо не фигурира в една важна тема...
Не знам какво да ти кажа. Има такава порода, които се мислят за голяма работа щото праат мимикрия по интернет. Щото се правят на много точни, велики, дето има за помощ те "помагат", а го използват само за да завлекат нещо...

Няма как да ти се помогне във форума. Но пък темата седи добре. Такъв човек вероятно няма да иска да си губи портфейла с балами във форума, а може и да ти върне гумата публично, като на теб ти обясни колко си несъобразителен, мен като ме насоли...
Но пък е все тая, единственият шанс да си получиш гумата обратно...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на 3-та

Мнение от BFM » 16 Май 2008, 9:45

Колега, ще ми се да вярвам , че ще ти я върне, не искам да си мисля, че може да има такива случаи на ц......и изпълнения в този форум :confused:
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 16 Май 2008, 10:07

Аз него познавам МАРТО и затовая неискам да говоря против него, може пък наистина да няма възможност в момента и след някой друг ден да ти я върне.Доста е известен във форума и не ми се вярва чак така явно да те завлече
Сори ако съм обидил някой ;)
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 12' F30 335i

Мнение от taba4ko » 16 Май 2008, 11:00

може да е забравил колегата, случва се на всеки и съм сигурен че има обяснение за случелото се. иначе наистина не е коректно да се правят подобни изпълнения. предполагам че темата е видяна от негови приятели и те ще му кажат или подцетят и нещата ще се наредят.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Jim Beam » 16 Май 2008, 11:06

Случаят изобщо не е приятен. Не е важна цената, важното е, че го е подвел. Дано се оправят нещата и да е някакво недоразумение.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е32 730

Мнение от super_bojo » 16 Май 2008, 11:28

парво благодаря на всички които ме подкрепиха а на колегата нукем -първо не сам за некви пари а за постъпката и тая тема я пуснах да ми мине малко че имам един валтер и не ми се ште да пиша обяснения после,и нема са да се излагам да те храня вав форума ма се излагаш с тва поведение ;) ;) ;) ;) ;)а за инфо мина един месец от тогава и сам му званял 5 пати по телефона

младши ентусиаст
Аватар

ас

Мнение от nigh7lif3 » 16 Май 2008, 13:33

Ако мен някои ме беше вързал и с 2 лева щях да го смотам, АМАН ОТ ИГРАЧИ!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 16 Май 2008, 13:38

И на мене щеше да ми стане много тъпо да си дам резервната гума на някъв дето дори и не ми уважава жеста да вдигне телефона ми да са прай на луд за "няквки 50лв.". И какъв е извода не прави услуга на никого щото може да останеш набутан така ли?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 16 Май 2008, 14:31

laviatan написа:прав си-ама за коректни и некоректни си има място ;)
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=31221

Само че там е случаи на некоректни продавачи и раздел продава, а тук няма продажба.
Поздрави!

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 16 Май 2008, 14:39

Nukem, приятелю един съвет само-остави хората да видат колко пари имаш, а не ти да им го натрисаш ;) .Просто не изглежда добре в очите на другите.Ще има много по голям ефект да го покажеш по някакъв начин без да го казваш.Така всички ще добият коренно различна представа за теб ;) А за тази резервна гума, изобщо нестава въпрос за 50-те лева.Той колегата сигурно няма да фалира заради тези 50 лв. нито пък Марто ще забогатее, въпроса е че правиш услуга с най-добри намерения, а после.....
Айде наздраве и нищо лично братле :bchug: :yes:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 16 Май 2008, 14:46

D3BEP написа:
laviatan написа:прав си-ама за коректни и некоректни си има място ;)
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=31221

Само че там е случаи на некоректни продавачи и раздел продава, а тук няма продажба.
Поздрави!

D3BEP-за туи ма кефиш-винаги имаш добре изразено лично мнение
P.S.-ВИНАГИ ЧЕТА С ГОЛЯМ ИНТЕРЕС постовете ти :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 16 Май 2008, 14:49

Ами благодаря ти за комплимента... Не знам с какво го заслужавам...
А мнението ми е оттам ,че в началото и аз мислех да насоча младежа към въпросната тема, после реших че просто не е за там.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Romeo_0 » 16 Май 2008, 17:14

Къде си бе Марто!?! :roll: ако не си завлякал човека влез да се защитиш :duel: и аз малко да си почеша езика :mhihi: ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от go_play » 16 Май 2008, 18:37

за сетен път се убеждавам че Българите сме големи простаци :evil: .с ръцете си даваш нещо на някой а с краката си го търсиш.Марто не те познавам братле незнам дали това е истина че си завличал хора и друг път но явно не си попадал на хора.ако тази услуга ти я бях направил аз и ти след това ще се мислиш за по голям тарикат от мен повярваи ми щях да ти дам да подържиш няколко шамара ;) П.С но ако съм в грешка нещо sorry
луд на пътя

Следваща

Назад към E36