Тъп и нагъл съсед - чакам съвети

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от paparazzo » 16 Май 2008, 2:00

-е ти сеа му пусна фитила-и сеа тия двамата ша вземат да те налазат-щот си подстрекател...
:D :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Тъп и нагъл съсед - чакам съвети

Мнение от rado84 » 16 Май 2008, 7:54

someone написа:Един мой съсед си направил "Запазено паркомясто" по следния начин (...)

Отрежи колците и с поксипол му ги залепи на прага на врата, опни въженцето ниско и тоя глупак като излиза ще се спъне и така ще се пльосне, че после ще можеш да му кажеш, че не е внимавал като е излизал от апартамента... :mhihi: :mhihi: :lol:
Другия вариант е да му зазидаш ауспуха с мъничко бетон - колкото да се получи тапа... :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330d
Мечтае да кара: M550d

Мнение от LANA » 16 Май 2008, 10:01

Има и друг законен варянт поне според мен:
Събираш подписите на колкото съседи можеш и отиваш с тях в общината да пуснеш една хубава жалба напудрена със всичките му селски изпълнения и така. После дори може да се опиташ да го съдиш за нанесени неимуществени щети (предполагам).
Разбира се всички БГ методи изброени до тук също са варянти за разрешаване на проблема, но незнам, до колко ефективени -> плюс това е тъпо да водиш война със съсед, защото нито ти ното той можете да си скриете колите...
ПС: интересно ми е защо от началото на темата абсолютно всички (без един мисля) веднага почнаха да дават идеи за прецакване :confused:
Цалата бългърска работа ни е такава: Не е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле... :(
Последна промяна LANA на 16 Май 2008, 11:23, променена общо 1 път
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Re: Тъп и нагъл съсед - чакам съвети

Мнение от Azrail » 16 Май 2008, 10:28

someone написа: ...
P.S. А на модераторите, които вероятно ще се засилят, да заключат темата - заглавието на подфорума е - "Извън Темата
На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!"
Така, че струва ми се, не нарушавам правилата на форума с тази тема.

Почвате да дразните вече с това, цитирайки какво пише под името на подфорума... Най-лесното е да го махнем - и тогава да ви видя с какво ще се оправдавате... И теми се трият/заключват само тогава, когато или са в разрез с правилата на форума, или са някакви безумия...
MORE BEER!

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 16 Май 2008, 11:10

Хахахаха, благодаря за предложенията! Най много ми хареса като за начало идеята на to6o за допълнителния катинар. Само дето този като паркира и си маха веригата и си я прибира. Веригата е там, когато колата му я няма.

OFF
Azrail написа:Почвате да дразните вече с това, цитирайки какво пише под името на подфорума... Най-лесното е да го махнем - и тогава да ви видя с какво ще се оправдавате... И теми се трият/заключват само тогава, когато или са в разрез с правилата на форума, или са някакви безумия...

Не виждам защо трябва да се дразниш от нещо, което е написано от вашия екип. Във всеки форум има подобен подфорум/раздел, а и в правилата на форума пише "6. За постинги, съдържащи вицове, картинки, линкове и пр. развлекателно съдържание, моля използвайте специално създадената тема за тази цел в раздела „Извън темата”!!!" И за това кое се заключва - не виждам кое беше безумното или в нарушение на правилата в тази тема - http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=905627&highlight=#905627
Или трябваше да пусна таблица с размерите и теглата на автомобилите (да - вярно с някои неточности, но с помощта на колегите можех да я направя както трябва) в темата FUN?

/OFF

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 16 Май 2008, 11:39

Абе иди му кажи да маха коловете , ако неще го прасни 2 токата , искараи ги с теглича и ги подари на жена му с 1 туба вазелин :mhihi:
It`s party time !

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 16 Май 2008, 12:18

Колега, дай да четем, преди да пишем...
Повтарям: темата ти специално НЕ Е за кошчето. Дразнят потребителите, че се хващат за едно и също нещо постоянно, за да си оправдават малоумните теми.
Надявам се сега вече да си ме разбрал.
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от dizelboy » 16 Май 2008, 12:19

в общината се подават тия жалби само те могат да издават такива неща за служебен абонамент
ИзображениеИзображение
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 16 Май 2008, 12:35

Батка,лошото е че този каун вече знай кой му има зъб и нищо да не направиш,а друг да го стори нали се сещаш кой ще обере калая.По закон само общината има право да поставя такива колове на общински терени.Подай жалба и си гледай кефа! :D
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от raBpa » 16 Май 2008, 16:24

Няма смисъл да се принизяваш колккото тоя наглец и да играеш
по правилата му...

Най- добре опитай по каналния ред...
може да е бавно, обаче поне няма да си на нивото на такъв човек. :-P
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 16 Май 2008, 16:35

Юзър написа:връзваш за теглича,ама не с ластично въже :mhihi: и си ти :mhihi:

Идеално получава се като една прашка!

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 16 Май 2008, 16:37

Юзър написа:връзваш за теглича,ама не с ластично въже :mhihi: и си ти :mhihi:

това е най - добрия вариант :winky:
alexsch написа:...о-о-о-ох любима тема! така- може да почнеш със картоф въвауспуха- тръгва пича- първоначално колата върви, после започва все повече да забива предница- :clap: той инстинктивно дава газ и съответно дига още повече налягането до момента в който оня ми ти картоф излети като тапа на шампанско (със съответния звук БА-А-А-А-А-М!!!) ако не се насере то поне ще се напикае!
после минаваме към любимото ми- ако има метална входна врата- заваряване на пантите докато той е вътре. ако е дървена- пиеш 4 бири и стискаш- когато повикът стане неудържим вадиш пръскачката пред вратата! ако комшията живее над теб- тогава го е втасал! трябва единствено да стигнеш до неговия комин и да пуснеш вътре една бойна димка! гаранция че за нула време ще има евакуация и пожарна! варианто с коноклит и клечки във всички ключалки смятам е безсмислено да ти го казвам, защото вече е изтъркано, както и събуждането сутрин в 5 по телефона! но виж това да му вържеш задното ляво колело за някое от колчетата не си се сетил! особено ако е с по-гългичко въженце да може да се засили подобаващо.....може да се обзаложим дали же изпадне бронята / колелото или ще се отскубне колчето! алтернативен вариант е един капут пълен със захар и бум в резервоара! бавно и сигурно оная ми ти захар тръгва към клапаните и става на карамел! нали я знаеш оня песен - ти си сладък ка-ра-ме-л, карамелено момче.....е ще я намрази твоя комши окончателно! изтъркан номер е шперплатена дъска с пирон под гумата! или под двете- щото има една резервна...абе идеи колкото искаш

батка ти си абслоютен бруталист :twisted: :ahah: :clap:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 16 Май 2008, 16:49

ми бате изсери му се под изтривалката да види какво е смрад

ентусиаст
Аватар

Мнение от bobi_maxo » 16 Май 2008, 17:53

someone написа:Хахахаха, благодаря за предложенията! Най много ми хареса като за начало идеята на to6o за допълнителния катинар. Само дето този като паркира и си маха веригата и си я прибира. Веригата е там, когато колата му я няма.

Ами тогава вземи и сложи по-яка верига с твой катинар и след това гледай сеир! :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 16 Май 2008, 18:05

А познайте кой спираше пред моя гараж- -- някакъв шев из мвр службите, да не уточнявам . И той има гараж но е с 2 коли и едната все пред мен наполовина .....След 2-3 наистина любезни покани --онзи ми се зъби , нещо което изобщо не очаквах---иииии ......16 нарязани гуми ---кой ли ги наряза ?. Момчета ,простотията е поголовна --няма циганин , няма българин , шев или общ работник....Джунгла пълна с маймуни....

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата