Платен паркинг около Sky City/Завод "Електроника"?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Mollov написа:Тоя на Плиска ми казаха, че на абонамент бил дебела работа.... а този около Sky City реално е един от паркингите на "Електроника", ма кат гледам е full с коли (предимно фирмени)....
Тоя на Фестивална ще ми е бая далече, ма.... в краен случай мое да отида и до там...
Много странно. Аз съм оставял коли много пъти за по нощ-две и т.н. Но явно са се променили нещата. Поне колко струва абонамента пита ли? Сигурно е ужасна цифра. Между другото правете разлика и между платен и охраняем, защото вторите са по-скъпи. Но в този квартал към който си се засилил има хора, които дават гаражи насам-натам, просто трябва да се разпита. А гаража си идва най-добре.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Като гледам тия около Електрониката (общо 8 паркинга са) ще ме "приютят" поне на 1-во време... аз дори единият съм го забравил, че съществува... спирал съм там поне 50 пъти "незаконно" докато ходех до една фирма 

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Тоя на електроника е претъпкан през деня, но нощем е почти празен. Ако влизаш вечер след 7 и сутрин излизаш преди 9 мисля че можеш да се разбереш с шефката на завода или директно с охраната.
Дайте още няколко БМВ-та, че в момента само 15-тина спират на паркинга
Дайте още няколко БМВ-та, че в момента само 15-тина спират на паркинга

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Аз също съм ползвал многократно паркинга на академик и съм много доволен от него. Препоръчвам го. Там също така можете да забележите че има още поне 7-8 колеги с баварки които отсядат
.
Относно паркинга на завод електроника този които е отзаде зад самата сграда мога да кажа че е наи охраняваният в района.Работил съм там в една фирма и на паркинга никога не е имало проблеми.

Относно паркинга на завод електроника този които е отзаде зад самата сграда мога да кажа че е наи охраняваният в района.Работил съм там в една фирма и на паркинга никога не е имало проблеми.
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3