Тъп и нагъл съсед - чакам съвети
Модератор: Общи модератори
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Тъп и нагъл съсед - чакам съвети
Един мой съсед си направил "Запазено паркомясто" по следния начин:
Не че съм се засилил да паркирам на това място, ама два пъти се спънах във това нещо и един път така се шибнах в лявото колче, че един месец ходих с рана на крака. Лично съм виждал други трима човека също да се спъват. Издебнах го един път, и му викам: "Абе, комшу, то ясно, че нарушаваш всякакви норми с тая простотия дето си я направил, ама що не вземеш поне да го направиш като хората - малко по високо, та да не се пребиват хората като минават от тук". А тоя наглия ми вика: "Ми не си внимавал, като си минавал, затова си се ударил"...ебаси, аз му говоря като човек, а тоя ми се дзвери (нищо лично против dzver )...Та накратко, обясних му, че следващия път като минавам с разни остри или тежки предмети покрай колата му може пак да не внимавам...ама се чудя все още как да го лекувам от наглостта му...
Идеи някакви?
P.S. А на модераторите, които вероятно ще се засилят, да заключат темата - заглавието на подфорума е - "Извън Темата
На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!" Така, че струва ми се, не нарушавам правилата на форума с тази тема.

Не че съм се засилил да паркирам на това място, ама два пъти се спънах във това нещо и един път така се шибнах в лявото колче, че един месец ходих с рана на крака. Лично съм виждал други трима човека също да се спъват. Издебнах го един път, и му викам: "Абе, комшу, то ясно, че нарушаваш всякакви норми с тая простотия дето си я направил, ама що не вземеш поне да го направиш като хората - малко по високо, та да не се пребиват хората като минават от тук". А тоя наглия ми вика: "Ми не си внимавал, като си минавал, затова си се ударил"...ебаси, аз му говоря като човек, а тоя ми се дзвери (нищо лично против dzver )...Та накратко, обясних му, че следващия път като минавам с разни остри или тежки предмети покрай колата му може пак да не внимавам...ама се чудя все още как да го лекувам от наглостта му...
Идеи някакви?
P.S. А на модераторите, които вероятно ще се засилят, да заключат темата - заглавието на подфорума е - "Извън Темата
На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!" Така, че струва ми се, не нарушавам правилата на форума с тази тема.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
полиция --> жалба --> акт за съседа
ще се проточи, но ако им досадят двама трима човека със сигурност ще има положителен ефект
п.с. колата му не е виновна!!!
ще се проточи, но ако им досадят двама трима човека със сигурност ще има положителен ефект

п.с. колата му не е виновна!!!

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Някоя вечер му дигаш колците(ако може) и му ги оставяш пред вратата. Не вярвам да почне кръвна вражда. А да се оплаче е малко повече от невероятно.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
аз лично бих ги върнал на вторични суровини тия железа а парите бих изпил
изобщо нямам намерение да се занимавам с такива нагли хора и да си хабя нервите

изобщо нямам намерение да се занимавам с такива нагли хора и да си хабя нервите

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
D3BEP написа:Някоя вечер му дигаш колците(ако може) и му ги оставяш пред вратата.
Бетонирани са здраво...
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
връзваш за теглича,ама не с ластично въже
и си ти 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Понеже това "техническо средство" ограничава твоите човешки права и свободи, и е допринесло ти да страдаш, отиваш, изваждаш коловете, и му ги носиш да си ги сложи там, където има законо основание. Т.е., там където е негова частна собственост.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
опалчи се в общината,ще го задължат да ги махне
от нашия блок има също един тъпанар които си слага като изкара колата един бордюр от пред веднъж даже не го видях и си праснах картера но го издебнах пак да го сложи и паркирах джипа там въпреки че имаше други свободни места и оня после ме гледаше като наакан
от нашия блок има също един тъпанар които си слага като изкара колата един бордюр от пред веднъж даже не го видях и си праснах картера но го издебнах пак да го сложи и паркирах джипа там въпреки че имаше други свободни места и оня после ме гледаше като наакан
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...о-о-о-ох любима тема! така- може да почнеш със картоф въвауспуха- тръгва пича- първоначално колата върви, после започва все повече да забива предница- той инстинктивно дава газ и съответно дига още повече налягането до момента в който оня ми ти картоф излети като тапа на шампанско (със съответния звук БА-А-А-А-А-М!!!) ако не се насере то поне ще се напикае!
после минаваме към любимото ми- ако има метална входна врата- заваряване на пантите докато той е вътре. ако е дървена- пиеш 4 бири и стискаш- когато повикът стане неудържим вадиш пръскачката пред вратата! ако комшията живее над теб- тогава го е втасал! трябва единствено да стигнеш до неговия комин и да пуснеш вътре една бойна димка! гаранция че за нула време ще има евакуация и пожарна! варианто с коноклит и клечки във всички ключалки смятам е безсмислено да ти го казвам, защото вече е изтъркано, както и събуждането сутрин в 5 по телефона! но виж това да му вържеш задното ляво колело за някое от колчетата не си се сетил! особено ако е с по-гългичко въженце да може да се засили подобаващо.....може да се обзаложим дали же изпадне бронята / колелото или ще се отскубне колчето! алтернативен вариант е един капут пълен със захар и бум в резервоара! бавно и сигурно оная ми ти захар тръгва към клапаните и става на карамел! нали я знаеш оня песен - ти си сладък ка-ра-ме-л, карамелено момче.....е ще я намрази твоя комши окончателно! изтъркан номер е шперплатена дъска с пирон под гумата! или под двете- щото има една резервна...абе идеи колкото искаш
после минаваме към любимото ми- ако има метална входна врата- заваряване на пантите докато той е вътре. ако е дървена- пиеш 4 бири и стискаш- когато повикът стане неудържим вадиш пръскачката пред вратата! ако комшията живее над теб- тогава го е втасал! трябва единствено да стигнеш до неговия комин и да пуснеш вътре една бойна димка! гаранция че за нула време ще има евакуация и пожарна! варианто с коноклит и клечки във всички ключалки смятам е безсмислено да ти го казвам, защото вече е изтъркано, както и събуждането сутрин в 5 по телефона! но виж това да му вържеш задното ляво колело за някое от колчетата не си се сетил! особено ако е с по-гългичко въженце да може да се засили подобаващо.....може да се обзаложим дали же изпадне бронята / колелото или ще се отскубне колчето! алтернативен вариант е един капут пълен със захар и бум в резервоара! бавно и сигурно оная ми ти захар тръгва към клапаните и става на карамел! нали я знаеш оня песен - ти си сладък ка-ра-ме-л, карамелено момче.....е ще я намрази твоя комши окончателно! изтъркан номер е шперплатена дъска с пирон под гумата! или под двете- щото има една резервна...абе идеи колкото искаш
1 вземи чук и чукни катинара
2 вземи ножица за арматирна тел и му резни катинара или синджирра
3съберете се 2-3ма и стъпете синджир и или тои или катинара ще заминат
4набии клечки за зъби в катинара за да не може да го отключи ма чакаи да паркира и сутринта както бърза да види зор
баси да ти имам проблема
2 вземи ножица за арматирна тел и му резни катинара или синджирра
3съберете се 2-3ма и стъпете синджир и или тои или катинара ще заминат
4набии клечки за зъби в катинара за да не може да го отключи ма чакаи да паркира и сутринта както бърза да види зор

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
много лесно ще го откажеш, просто си купи една тубичка канаколит и му изцърквай по малко в катинара, като смени 5-тия катинар ще се усети,. а преждевременно може да дадеш 2 кинта на някое лапе да омаже катинара добре с лайна 

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
,,
долно

- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
ей на саморазправа ви избива само-той ша го бъзне оня ша го бъзне и накрая и двамата ще видят как точно изглежда Пирогов отвътре....
-бе това са порочни практики...

-бе това са порочни практики...

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Колега alexsch ти трябва да даваш професионални консултации по тоя въпрос! Колко вземаш на час и дай някакви координати, ако може.
По темата: Набий още колчета и вържи с вериги и от другите страни, после му срежи катинара и сложи твой или завари краищата на веригата един за друг. Да не може и той да влезе, да видиш как другите ще го обадят в общината, пък ти ни лук ял, ни лук мирисал, ни простотии правил.
По темата: Набий още колчета и вържи с вериги и от другите страни, после му срежи катинара и сложи твой или завари краищата на веригата един за друг. Да не може и той да влезе, да видиш как другите ще го обадят в общината, пък ти ни лук ял, ни лук мирисал, ни простотии правил.
От тогава русото не е на мода.