Данъче
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
На мен данъка ми го сметнаха на 110лв. за 100kw
Не ми признаха платения от стария собственик данък от 17лв.
Казвам им, че човека е инвалид и ползва облекчения, а те казват че тая кола било невъзможно да е на инвалид, щото била 100kw. Е да ама тва ограничение е от няколко години а колата е в БГ от по-отдавна.
Викат: нема значение, не се признава.
Деба и бюрокрацията скапана. И сега трябва и аз да й плащам данък за тази година, при положение, че е платен от стария собственик.
Не ми признаха платения от стария собственик данък от 17лв.
Казвам им, че човека е инвалид и ползва облекчения, а те казват че тая кола било невъзможно да е на инвалид, щото била 100kw. Е да ама тва ограничение е от няколко години а колата е в БГ от по-отдавна.
Викат: нема значение, не се признава.
Деба и бюрокрацията скапана. И сега трябва и аз да й плащам данък за тази година, при положение, че е платен от стария собственик.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
ама аз като цяло не разбирам какво правите изобщо в общината да наливате излишни пари като тия пари отиват в нечии джоб
просто е нелогично при положение че всички го знаем.
просто е нелогично при положение че всички го знаем.

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
миналата година платих 167лв 188к.с.
таа година не съм ходил дано да няма голяма разлика от миналата
таа година не съм ходил дано да няма голяма разлика от миналата

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Данъчните служители са като жените.......,обичат да ги лъжеш
,а и подръци също

Последна промяна МРЪСНИЯТ_ХАРИ на 15 Май 2008, 19:27, променена общо 1 път
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
съжалявам за предишното ми мнение
не искам да звучи че аз съм тарикат и не плащам, а вие които плащате сте балъци, просто не ми звучи логично да плащаш за нещо което не получаваш.
данъка се плаща в общината по регистрация => тая община трябва да се грижи за пътищата в района. аз не виждам някаква промяна в тях. има една дупка която си я има от 15 години и грам не е правен опит за ремонта и.
единствено беше ремонтирана една улица в квартала ми за която преди ремонта определението Лунен пейзаш беше едно леко определение.
спомням си че една зима в ледовете баща ми със жигулата падна в една дупка там и после вадихме колата с трупчета крик и други подръчни материали.

не искам да звучи че аз съм тарикат и не плащам, а вие които плащате сте балъци, просто не ми звучи логично да плащаш за нещо което не получаваш.
данъка се плаща в общината по регистрация => тая община трябва да се грижи за пътищата в района. аз не виждам някаква промяна в тях. има една дупка която си я има от 15 години и грам не е правен опит за ремонта и.
единствено беше ремонтирана една улица в квартала ми за която преди ремонта определението Лунен пейзаш беше едно леко определение.
спомням си че една зима в ледовете баща ми със жигулата падна в една дупка там и после вадихме колата с трупчета крик и други подръчни материали.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
остави ги да плащат,не им наливай акъл!
аз на колко приятели им казвам,да не ходят да ги обявяват в общината,ама никой не слуша,кеф му прай на простия българин да си даде парите на вятъра и после да се хвали
ще им плащам,дет живея...

аз на колко приятели им казвам,да не ходят да ги обявяват в общината,ама никой не слуша,кеф му прай на простия българин да си даде парите на вятъра и после да се хвали

ще им плащам,дет живея...

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
ама не е баш така
аз искам да ви обясня няколко неща:
Част от този данък отива за да се ремонтират пътищата - същите не се ремонтират.
Друга част отива за еко такса което по най-елементарната логика трябва да означава - засаждане на дръвчета и подобни растения - и това не се случва .
Трета част отива за техните заплати - само тя стига по предназначение.
За капак нямам облекчения за карането на газ като екологично, и девойките в данъчното се държат отвратително с мен.
е кажете ми за какъв чеп да отида да го платя ?

аз искам да ви обясня няколко неща:
Част от този данък отива за да се ремонтират пътищата - същите не се ремонтират.
Друга част отива за еко такса което по най-елементарната логика трябва да означава - засаждане на дръвчета и подобни растения - и това не се случва .
Трета част отива за техните заплати - само тя стига по предназначение.
За капак нямам облекчения за карането на газ като екологично, и девойките в данъчното се държат отвратително с мен.
е кажете ми за какъв чеп да отида да го платя ?

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Далаверата е да се пусне колата я на дядо я на баба инвалиди.Така печелите от данъците и получавате безплатни годишни винетки.Минуса е че немате право да продавате колата в срок от 3 години след регистрацията.Иначе е цирк като му видиш на некой шапкар физиономията когато му кажеш че караш кола на 87 годишната ти баба и он се чуди от де тая женица има кинти за такаа кола
Другия минус е че колата трябва да е до 100 кс и 1,8л мотор.Но и без тва повечето тук карат малолитражки само по документи а под капака се крие некой изверг

Другия минус е че колата трябва да е до 100 кс и 1,8л мотор.Но и без тва повечето тук карат малолитражки само по документи а под капака се крие некой изверг

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Голяма част от пътния данък го папат такива, като уличения в злоупотреби шеф на пътна инфраструктура. И кой е виновен? Разбира се, не който яде баницата, а който му я дава. Сега се правят, че никой нищо не е знаел. Не са виждали дупките по пътищата, не знаят колко пари са влезли като данъци и налози, не знаят с какви пари разполагат такива, като споменатия по- горе, щото той не е сам. За какво ли тогава има прокуратура и сметна палата? И т. н., и т. н. Протест ли? Кучето си лае, керванът си върви и изглежда, че управниците мислят с г.зовете си, а не е така. Те всичко са предвидили и знаят какво ще се случи, и бързат да напълят джобовете, щото тогава си мислят, че са недосегаеми. А так ли е? Кажете вие какво мислите.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
ооооооооооооо филипе тая кола и данъчно - да да
зарежи изобщо да минаваш в радиус от 100 метра около него дори
просто тия 300-500лв дето ще ги даваш по добре си ги налей в резервоара и забрави за всякакви такива простотии.
иначе - да, колата не се регистрира в общината и пей сърце
при продажба се внасят 20 кинта по банка и с вносната бележка отиваш за прехвърляш колата.
толкоз пари за такава услуга

зарежи изобщо да минаваш в радиус от 100 метра около него дори
просто тия 300-500лв дето ще ги даваш по добре си ги налей в резервоара и забрави за всякакви такива простотии.
иначе - да, колата не се регистрира в общината и пей сърце
при продажба се внасят 20 кинта по банка и с вносната бележка отиваш за прехвърляш колата.
толкоз пари за такава услуга

- paparazzo
- кандидат ентусиаст
-
_65536_kb_sec_ написа:при продажба се внасят 20 кинта по банка и с вносната бележка отиваш за прехвърляш колата.
-ама това ще е до време-виж как пипнаха закона и сеа сите си плащаме актовете-нема мърдане....

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3