Харесва ли ви сайта ми?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci

Мнение от -Maxxx- » 15 Май 2008, 12:37

genchovw написа:
-Maxxx- написа:Колко ти струваше този сайт?

Сайтът ми е подарък. Правят ми го едни приятели в Германия. Не ми искаха нищо, но все пак аз съм решил да им направя по един подърък и на тях.
Мисля, че сайтът е добре и именно поради писаното горе не смятам допълнително да ги занимавам. Ще оправим само малките грешки и това е
;)

Срахотно.. и аз сега искам да направя един хубав сайт на клуба ми но цените са доста високички и май ще пропусна за сега...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 15 Май 2008, 13:34

Съгласен съм с ja. Сайта си е на ниво, с малки забележки, които той добре ги е описал. Аз съм в този бизнес, и наистина това..

Сайт за интериорен дизайн - би трябва да прелива от цветове и фонове с текстури на различни материи. Повечко наситеност и заоблени форми на детайлите нямаше да навредят.

... ми звучи нараво като Кич, с извинение.
Аз по менюто нямам чак толкова забележки, с изключение на това, че зоната за натискане е доста малка. Хубаво е да има зона около линка, в която да може да се натисне без да се затрудняваш да улучиш буква.

Текста стои като залепен за менюто, това също не ми харесва. По-добре би било да има отстояние от рамката на менюто, равно на отстоянието на бутона до края на фона на менюто.

Логото кефи ;)

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 15 Май 2008, 14:10

ACCELERATOR написа:Съгласен съм с ja. Сайта си е на ниво, с малки забележки, които той добре ги е описал. Аз съм в този бизнес, и наистина това..

Сайт за интериорен дизайн - би трябва да прелива от цветове и фонове с текстури на различни материи. Повечко наситеност и заоблени форми на детайлите нямаше да навредят.

... ми звучи нараво като Кич, с извинение.

Я се позамисли...
Бизнес сайтовете не се правят спрямо вкуса на дизайнерите, а спрямо нуждите на клиентите. :winky:

Слави
Аватар

Мнение от © » 15 Май 2008, 15:55

аз не се занимавам професионално с уеб дизайн за разлика от колегите, но предпочитам да е по-скучен и не всичко да ми бяга под мишката. Изглежда ми много изкуствено

разглеждането на галерията си беше мъка

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 15 Май 2008, 17:54

© написа: Изглежда ми много изкуствено.........разглеждането на галерията си беше мъка

То и при мен така........... :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 15 Май 2008, 18:48

супер свежарски саит с кеф го разгледах :D

Потребител
Аватар

Re: Харесва ли ви сайта ми?

Мнение от i208 » 06 Юли 2008, 1:09

genchovw написа:Здравейте Колеги, едната от фирмите ми вече се радва на новият си фирмен сайт http://www.exigo.bg/. Моля споделете мнението си за него. Какво мислите за него. Остава сега да направя и за другата фирма, но за него ще разчитам на колегата !!Asen_X.
Предварително Благодаря.

бива

Предишна

Назад към Извън Темата