Харесва ли ви сайта ми?
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Харесва ли ви сайта ми?
!!Asen_X написа:[Доколкото разбирам, това е сайт на фирма за интериорни решения.
Самия дизайн с нищо не се свързва с дейноста на фирмата, да не говорим, че е направо твърде постен.
Сайт за интериорен дизайн - би трябва да прелива от цветове и фонове с текстури на различни материи. Повечко наситеност и заоблени форми на детайлите нямаше да навредят.
Менюто седи като изсрано (с извинение), а текста трябва да го гоня за да го спра и прочета. Цвета на текста не е съобразен с фона и товари очите.
Направих отчаян опит да се разходя в портфолиото но нещо така и не се оправих.
Флаша е хубаво нещо, но трябва да се ползва умерено за да не изнервя посетителите. Да не говорим, че като гледам кода, май тези, които са го правили са позабравили що е то SEO и има ли то почва в този сайт.
Съсипах те от критика, ама какво да се прави, професионално изкривяване![]()
![]()
За другия ти сайт - спокойно, записан си в програмата и те чакам да звъннеш когато се разбрахме
Ще има възможност до покажеш и твоето виждане със сайтовете.

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Между другото наистина песните са хубави, но да не вкараш фирмата в някое дело за авторски права
колкото и да не се спазват те в БГ 

- Иво
- шПерко
-
- Иво
- шПерко
-
- Иво
- шПерко
-
acer написа:Пич може ли да драснеш едно лс с песните, които си използвал?
Страшно много ми харесват! Особенно първата, искам да си ги кача в мп3 плеара.
Аз само една песен чувам и тя е на Mo' Horizons и се казва yes baby yes, от албума Come touch the sun. Има и една, която си е на името на албума и се казва come touch the sun.

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Re: Харесва ли ви сайта ми?
Самия дизайн с нищо не се свързва с дейноста на фирмата, да не говорим, че е направо твърде постен.
Някой път е добре да е "постен"...
Сайт за интериорен дизайн - би трябва да прелива от цветове и фонове с текстури на различни материи.
Бъркаш. Кое опредля как да изглежда един сайт за интериорен (и екстериорен) дизайн?
Това което казваш се правеше преди 2 години. Сега нещата вървят точно към този минимал дизайн, който колегите са се опитали да постигнат но са бързали явно и не са изпипали нещата.
genchovw, сайта е тръгнал да става добре но като за начало можеш да изчистиш няколко дреболии.
Логото например е напълно достатъчно да го има на едно място. В беграунда, дето се мандахерца напред назад е не само излишно но и пречи на четимоста.
Върху менюто трябва да се поработи малко, сега не стои добре. Може да опиташ и други варианти за да стане по интересно. Прекалено статично е в момента.
Оправете и размерите на текстовете. Текста в контента в момента е по-голям от този на менюто.
Има една странна светлина която премигва при презареждането на страниците обаче на голям монитор остава доста голяма част в дясно която си стои бяла.
Формичката за контакт също излиза нещо по средата, поне при мен.
Моят съвет е да направиш страниците идентични. В момента са разностилни и стоят все едно са от различни сайтове.
Успех.
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
-Maxxx- написа:Колко ти струваше този сайт?
Сайтът ми е подарък. Правят ми го едни приятели в Германия. Не ми искаха нищо, но все пак аз съм решил да им направя по един подърък и на тях.
Мисля, че сайтът е добре и именно поради писаното горе не смятам допълнително да ги занимавам. Ще оправим само малките грешки и това е

37 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3