Златен талон - има ли такова животно?
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Златен талон - има ли такова животно?
Чувам от тук, оттам че ако си нямал 2-3-4 години акт можеш да си изкараш такова нещо, и уж първото леко нарушение минавало без акт и тем подобни глупости. Та я кажете ако знаете повече и някой си е вадил такова животинче как става номера

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
genezis написа:има и такова животно и у нас,но срока без нарушение е 10 години
и при първо нарушение ти взимат златния талон и ти връщат стария
10 години не си струват за 1 нару6ение дето се оправя с 20 лева ...
Тъжно е , но положението е такова!!! Аз нямам нарушения още.. или поне не са ме хващали в крачка де

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
10 години???? Не бяха или 3-4? До колкото знам срока не е толкова сериозен.. май беше 5 години, ма чак 10....
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Има некъф талон дето пише на него "не подлежи на санкция" но това май беше за шофиори на мин. съвет или нещо от сорта
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ае четох сега, твърди се че е след 6 години тоя златен талон.
Ебати простотията братче. Ше караш 6 години кат пенсионер и накрая ше ти дадат талон за едно нарушение, дето ше ти внушава че е великата работа и на практика ще те стимулира да не внимаваш толкова за дребни нарушения. И къв е ефекта? След 6 години мъки и примерният шофьор ше стане говедо, със стимула, че един път не са го глобили...
Ебати и простотията честно , ебати и стимула.
А талонът се плащал. Няколко лева. Отгоре на това палиш колата и ходишдо КАТ. Отгоре на това евентуално чакаш на опашка. И отгоре на това като ти го вземат пак требе да ходиш до КАТ, па да ти връщат стария... Тва всичкото за нарушение с глоба от 10 до 50 лева. Които глоби вече ше ги дават на място!
Мислим че е много... умно измислено.
Вие кво ше кажете?
Ебати простотията братче. Ше караш 6 години кат пенсионер и накрая ше ти дадат талон за едно нарушение, дето ше ти внушава че е великата работа и на практика ще те стимулира да не внимаваш толкова за дребни нарушения. И къв е ефекта? След 6 години мъки и примерният шофьор ше стане говедо, със стимула, че един път не са го глобили...
А талонът се плащал. Няколко лева. Отгоре на това палиш колата и ходишдо КАТ. Отгоре на това евентуално чакаш на опашка. И отгоре на това като ти го вземат пак требе да ходиш до КАТ, па да ти връщат стария... Тва всичкото за нарушение с глоба от 10 до 50 лева. Които глоби вече ше ги дават на място!
Вие кво ше кажете?
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
D3BEP написа:Ае четох сега, твърди се че е след 6 години тоя златен талон.
Вие кво ше кажете?
Ами аз нямам нарушение към 7 години, що пък да не си зема такова талонче

А и така или иначе като ти напишат акт пак ти вземат талона и хоп пак до кат

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
А аз подозирам ,че за случая ще има и трето ходене до КАТ, брат. В първото ще пуснеш молбата, ше платиш таксата и ше те проверяват, във второто ше ти го връчват, в третото ше ти връщат стария след евентуална глоба.
То ше е все едно предварително си си признал нарушението и са те глобили...
Ае вземи... То до КАТ Бургас не е много далече и опашките за глобите не са толкоз големи... Що пък да не. Барем се запознаеш с някой катаджия... Майор Александров ли беше....
По - златен талон от това, здраве!
То ше е все едно предварително си си признал нарушението и са те глобили...
Ае вземи... То до КАТ Бургас не е много далече и опашките за глобите не са толкоз големи... Що пък да не. Барем се запознаеш с някой катаджия... Майор Александров ли беше....

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
да, има, шест години е, но не е жокер за всички нарушения естествено
не става за блъскане на милиционер
преди време имах такова и беше гот, едни ме пускаха ведна, други си мислеха че е фалшива работа, но имах спор с минаване на тъмно зелено и вече съм на синичко

преди време имах такова и беше гот, едни ме пускаха ведна, други си мислеха че е фалшива работа, но имах спор с минаване на тъмно зелено и вече съм на синичко

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
иха харабийка, е сега ако не ме сефтосат на път за Бс и аз ще си изкарам

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2