До колегите от Русе
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
До колегите от Русе
колеги имам спешна нужда от фактура от някой Русенски хотел,без значение от кои
трябва ми фактура за две нощувки на обща стойност 100-120 лева или за една нощувка пак за същите пари
става въпрос за двама човека дали ще е за две единични стаии или за една двойна няма значение
фактурата ми е адски спешна и ще съм много благодарен някои ако може да помогне.
трябва ми фактура за две нощувки на обща стойност 100-120 лева или за една нощувка пак за същите пари
става въпрос за двама човека дали ще е за две единични стаии или за една двойна няма значение
фактурата ми е адски спешна и ще съм много благодарен някои ако може да помогне.
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
genezis написа:айде бе колеги никои ли неможе ми намери една фактура от некои хотел в русе![]()
![]()
![]()
бате фактура много трудно може да ти изкопча ама ако ти трябва само за да докажеш някаде пръсътвие мога да опитам да ти подпечатам едни командировъчни примерно
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

RSxRacer написа:genezis написа:айде бе колеги никои ли неможе ми намери една фактура от некои хотел в русе![]()
![]()
![]()
бате фактура много трудно може да ти изкопча ама ако ти трябва само за да докажеш някаде пръсътвие мога да опитам да ти подпечатам едни командировъчни примерно
командировачни си имам подпечатани от клона ни в Русе,това не е проблем,просто ми трябва фактура за да я отчета като служебен разход...
принципно всичко свърши,днес следобед отчетох парите без нощувка в Русе и така си остана,но до ден два ако може да се изкопчи една фактура ще е екстра ако ли не здраве да е
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Кажи ми данни и т.н на лс и обещавам утре да опитам да направя нещо тука на едно място,но незнам дали ще се получи.Кажи от коя до коя дата и т.н и се надявам да успея,че и с това умрелото изложение тука нема и мн време ама ще се постарая 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

6 мнения
• Страница 1 от 1