Избледняват електронните цифрички под скоростомера
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Избледняват електронните цифрички под скоростомера
Така и не намерих отговор на въпроса си из форума за това реших да питам направо.
Значи проблема е че когато се кара малко по дълго, цифричките почти изчезват и се размазват като всичко става постепенно(не изведнъж), ако е по топло става доста по бързо има го проблема от давна но вече взе да ме дразни.
Преди 2 години ми го ремонтираха но тогава хич не светеха но и аз не разбирах много че сам да си го оправя.
Четох из форума за подменяне на лентовия кабел, но това било при тотално изчезнали цифри или пиксели пък моите са си в ред.
Та ако някой ги чатка тея работи да казва.
Ако някой разбира и от разтапицирането на вратите да каже или да ме насочи към тема с картинки че имам и там да барникам малко.
Мерси предварително.
Значи проблема е че когато се кара малко по дълго, цифричките почти изчезват и се размазват като всичко става постепенно(не изведнъж), ако е по топло става доста по бързо има го проблема от давна но вече взе да ме дразни.
Преди 2 години ми го ремонтираха но тогава хич не светеха но и аз не разбирах много че сам да си го оправя.
Четох из форума за подменяне на лентовия кабел, но това било при тотално изчезнали цифри или пиксели пък моите са си в ред.
Та ако някой ги чатка тея работи да казва.

Ако някой разбира и от разтапицирането на вратите да каже или да ме насочи към тема с картинки че имам и там да барникам малко.
Мерси предварително.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
drmirchev написа:не е от тях.
На пиксели се едно седи като стане, светват излишни сигментчета и се едно е размацано такова. Не се разбира какво пише.Иначе лампичките си светкат няма да е от тях.Освен ако няма няякви специални дето правят тоя номер кат се изхабят.
Поредният с лентов кабел

КОлега, това не се оправя. Или си взимаш друго табло на което наистина му светят пикселите или започваш да разглобяваш това като четеш мненията на другите колеги .Някой ще ти каже да си купиш друг 45 -пинов лентов кабел, друг ще ти каже да почистиш крачетата ,за който се захваща лентовият кабел , трети ще те посъветва да залепяш с тиксо лентовият кабел към стъклото на дисплея защото не правил хубав контакт и ти само ще сглобяваш и разглобяваш таблото докато в един прекрасен ден пикселите напълно ще ти изчезнат и ти ще разбереш ,че пак трябва да се бръкнеш за друго табло ..
МоЙ съвет е - намери си от някъде друго табло втора употреба ,но първо го пробвай като е загрято дали пикселите избледняват или другият вариант да прежалиш парички за ново . Хич не се вкарвай в тези филми със смяна на лентови кабели, чистене на пинове , залепяне с тиксо на лентовият кабел за дисплея и т.н.. защото това са временни решения ! Успех с ремонта !
- calco
- Потребител
-
- Кара: хубави работи
- Мечтае да кара: още по-хубави работи
И при мен се получава този номер, само когато е топло времето и таблото е нагрято директно от слънцето. После като изстуди или вечер свети перфектно.. Само, че това не ме притеснява толкова... По скоро искам да си оправя и аз вратите че са почнали да се разлепят. Ако ти ги оправиш някъде и си доволен, сподели да отида и аз. Иначе ще отида при един тапицер, който ми го похвалиха тия дни и ще ти кажа какво е станало...
Купувам Range Rover от 1996 до 2000 г.
11 мнения
• Страница 1 от 1