Платен паркинг около Sky City/Завод "Електроника"?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Е да де... тоя на 30-40м е точно платеният към Завод Електроника, само че "цивилните" (т.е. външни) места са заети и "охраната" (един пенсионер) каза, че хората от много време си били тия т.е. никой няма намерение да се отказва от мястото си в скоро време 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз си я оставям на паркинга на Плиска, ако съм с някаква по-особена кола. Много културно е всичко, но и не е евтино. и Може да се каже, че е сравнително близко до Скай, защото по една диагонална уличка от Плиска директно излизаш на фантастикото и така... Зависи дали искаш да я оставяш често или по-рядко.

- Mollov
- Мародератор
-
Идеята е да е на абонамент.... кажи-речи всяка вечер.... ако беше по-рядко щях да измисля нещо, ама така.... на Плиска кви пари е?
(сигурно е поне 60-80лв на месец)..

- Иво
- шПерко
-
Ами за една нощ ми излезе 12лв., но предполагам, че с абонамента е доста по-евтино. Но все пак не е случаен паркинг това. Пазят много добре между другото. Веднъж си бях загубил листчето и тоя едвам ми даде да си взема колата, а документите ги бях забравил вътре. Отклювам му колата тоя пак се прави. Със 100 зора отключих жабката да му покажа документите и пълномощното.
Между другото из квартала се дават тук таме гаражи под наем.
Между другото из квартала се дават тук таме гаражи под наем.

- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Mollov написа:Други идеи, дори за малко по-далечно място?
На малко(много) по-далечно място имаше точно под зала Фестивална, срещу черквата.
Ползвахме го миналата есен... Цена - не помня...

"... _ _ _ ..."
- Mollov
- Мародератор
-
Ау, Фестивална... тва вече е бая далечко.... ше го видя тоя зад SKy-а къде е, както и на Плиска.... ако някой друг се сети нещо друго... да свирка...
че като я взема от майстора колата вече ще я гледам с пушка ако не е на платен паркинг...

- Иво
- шПерко
-
Питай някой от квартала, те си го познават. Баба ми живее с/у първо районно и често се въртя там, но много неща се промениха.

- Mollov
- Мародератор
-
Ше ходя да говоря в районното да я оставям там...
Ма тоя квартал уж ми го похвалиха, че бил спокоен, не се "пипало".... ма явно не е така...

Ма тоя квартал уж ми го похвалиха, че бил спокоен, не се "пипало".... ма явно не е така...
- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Mollov написа:Ау, Фестивална... тва вече е бая далечко.... ше го видя тоя зад SKy-а къде е, както и на Плиска.... ако някой друг се сети нещо друго... да свирка...че като я взема от майстора колата вече ще я гледам с пушка ако не е на платен паркинг...
Ако отправната точка е Скай-Сити, сравним разстоянията до Плиска и до Фестивална и не се получат равни, то до Фестивална ще е по-близо...

Нооо, ти решаваш в крайна сметка.
Успех!

"... _ _ _ ..."
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
t060 написа:bigmurzi написа:Дано и да не ти се случва!После като се огледах и не бях единствената кола.. а най-тъпото е, че ти го лепят над шофьорското място на стъклото и ако не го махнеш не можеш да тръгнеш..
То това е целта, за да не се върнеш и пак да направиш същото. По-добре ли щеше да бъде, ако си бяха изкарали нервите на колата или на тебе? Защото в случея си нарушител, а те с акива се борят?
п.с. Замисли се, че това е много правилен подход и ти на тяхно място дали ще си толкова цивилизован?
Човече, практически е недоказуемо дали съм нарушител или не, щото исках записи от камери ама няма от паркинга..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Иво
- шПерко
-
Пред първо районно най-много ги скубат тия прибраните коли. Иначе квартала е спокоен и за мен най-готиният, с хубави градинки и местенца. Но си се пипа като навсякъде. На вуйчата му прибраха касетофона. Взе си гараж под наем, ония го разбиха на трески и взеха и новото ЦД. Наркомани има навсякъде. Но все пак е по-добре от Младост, Люлин, Надежда, Обеля и т.н. Да не се засягат хората, които живеят там. Аз съм живял в Младост 10 години и там си се краде много. Между другото питах го и вуйчо ми, къде си я оставя сега. Точно в момента затваряли някакъв платен паркинг в района на първо. А това за разстоянието между Скай Сити - Плиска и Скай Сити - Фестивална не съм съгласен. Освен това към Фестивална бъхтиш нагоре 

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Значи входа преди скай сити, влизаш на рампата и ще дойде един дятка да те пита ко искаш
ти му кажи, че искаш да си оставяш колата там и се договорете за някакви пари на нощ щото няма ти направи абонамент тъй като е за служители на самата сграда, но моята кола нощуваше там известно време така, че питай. 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Иво
- шПерко
-
- Mollov
- Мародератор
-
Тоя на Плиска ми казаха, че на абонамент бил дебела работа.... а този около Sky City реално е един от паркингите на "Електроника", ма кат гледам е full с коли (предимно фирмени)....
Тоя на Фестивална ще ми е бая далече, ма.... в краен случай мое да отида и до там...
Тоя на Фестивална ще ми е бая далече, ма.... в краен случай мое да отида и до там...
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3