спешно - за релани километри
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
спешно - за релани километри
здравейте,
интересува ме ако някой знае,как може да се провери дали колата е на реални километри,знам че имаше някакв начин,просто съм забравил последната бима я бях взел на доверие от Германия,
а ми се налага утре да летя и ми предстои покупка,питам защото предишната си беше на реални километри,но тази ми я дават че е на 52,000км и малко се самнявам...
та въпроса ми е някаде по таблото се натискаше някое от копчетата,интересува ме кое точно и каде показва ако са реални или не.
благодаря
интересува ме ако някой знае,как може да се провери дали колата е на реални километри,знам че имаше някакв начин,просто съм забравил последната бима я бях взел на доверие от Германия,
а ми се налага утре да летя и ми предстои покупка,питам защото предишната си беше на реални километри,но тази ми я дават че е на 52,000км и малко се самнявам...
та въпроса ми е някаде по таблото се натискаше някое от копчетата,интересува ме кое точно и каде показва ако са реални или не.
благодаря
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Няма значение модела. Няма начин. Освен ако някои пълни аматьори не са връщали километража и са го направили само от таблото. Такива аматьори сред автотърговците няма обаче. Всичко се прави с компютър от години и се записва на всичките места, в които се пази. Мисля, че са 3 общо. Ти си чел измислици.
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Anthony_J написа:Няма значение модела. Няма начин. Освен ако някои пълни аматьори не са връщали километража и са го направили само от таблото. Такива аматьори сред автотърговците няма обаче. Всичко се прави с компютър от години и се записва на всичките места, в които се пази. Мисля, че са 3 общо. Ти си чел измислици.
И аз знам за 3 места - табло, ориг. аларма и мастър ключът на колата. Без да я закачиш някъде на диагностика или на някой лаптоп няма как да видиш километрите в алармата и на ключът с разни други копчета. Можеш единствено да направиш тест на таблото - дали светят лампите и дали се мърдат стрелките и тогава също показва рази цифри, но това не са реалните километри. Може би се бъркаш с това.
Успех все пак.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аве 2002 ра няма как да е под 100 000 км реални просто
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
В това меню реалните километри няма как да ги видиш, ако километрите са връщани от човек който знае какво прави НЯМА НИКАКЪВ начин да се разберат реалните километри. Ако колата има сервизна книжка може да те успокои малко, но и те се фалшифицират. По принцип то си личи до известна степен какви са горе долу километрите по състоянието на колата, ако е някаква барака която тропа и лопа от всякъде няма как да е на 52000. Като я запалиш виж след числата на километрите дали има точка, ако има значи има нещо гнило, обаче няма да е гаранция 100% че са пипани киломатрите защото тая точка може да се дължи и на сменен лайт модул или друга част в която се съдържат данни за колата, но има ли точка има нещо пипано по нея.
Успех
П.П.
Sharo не е така бате, зависи си от това как е ползвана колата. Преди да взема мойта ми даваха 2002 на 60000 реални, гарантирани ми от собственика на автокъщата (била на негов роднина) и доказуеми със сервизна книжка - колата буквално все едно излизаше от завода
Успех
П.П.
Sharo написа:аве 2002 ра няма как да е под 100 000 км реални просто
Sharo не е така бате, зависи си от това как е ползвана колата. Преди да взема мойта ми даваха 2002 на 60000 реални, гарантирани ми от собственика на автокъщата (била на негов роднина) и доказуеми със сервизна книжка - колата буквално все едно излизаше от завода

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
аве аз имам една 2004та дето се кара не много често и 99% градско и е на 80 000
та некси не ми се вярват тия работи
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Sharo написа:аве аз имам една 2004та дето се кара не много често и 99% градско и е на 80 000
Що бе... аз продадох една на 5 години и половина на 370,000 (нулите не са в повече) Колата не беше такси

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2