Поредната коварна дупка в София
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Re: Поредната коварна дупка в София

Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 17:07, променена общо 1 път
Re: Поредната коварна дупка в София
t060 написа:rado84 написа:Точно същия. Но трябва да отбележа, че по него НЯМА дупки САМО в споменатата от мен отсечка. В останалата му част можеш да срещнеш дупки, макар и недостатъчно големи за да еват майката на нечия кола.
Даваш ли ми гаранция, че ако мина оттам с е36-цата от подписа ми, която е на 5-8 см от земята няма да опре? Щото мисля да съдя община Варна за твърде високи легнали полицаи (около 30 см рязка денивелация)
п.с. Нищо лично, но единствената добра дупка на пътя е пълната дупка!
В дупките няма да пострадаш, но внимавай за трамвайните релси. Защото или те са изскочили с годините, или асфалта се е сплескал

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
laviatan написа:Storm Rider написа:да ама ако продавахте части щехте да ги благославяте тея дупки
![]()
![]()
Дъли сервизите и автотърговците не плащат на кмета да копа дупки нощно време?
Аз ко го фана тоя, дето копа дупките... Мноо е загазил.
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
Номера е, че трябва да се съди общината за тези таботи!
Вярно трябва да имаш много нерви и воля за тези работи. Аз си счупих картера в една дупка викнах КАТ, драснаха ми един акт за несъобразена скорост с "ЕСТЕСТВЕНИЯ" релеф на местността и сега обжалвам НП пред СРС...
Предполагам, че цялата работа ще се проточи доста (за шест месеца имам насрочена дата за другия месец), но няма да се откажа, и ако падне наказателното постановление ще спукам общината от съд!!!
Общо взето призива ми е: Не се отказвайте да си търсите правата, нищо че става много бавно, не всичко е загубено в тая тъпа държава
Вярно трябва да имаш много нерви и воля за тези работи. Аз си счупих картера в една дупка викнах КАТ, драснаха ми един акт за несъобразена скорост с "ЕСТЕСТВЕНИЯ" релеф на местността и сега обжалвам НП пред СРС...
Предполагам, че цялата работа ще се проточи доста (за шест месеца имам насрочена дата за другия месец), но няма да се откажа, и ако падне наказателното постановление ще спукам общината от съд!!!
Общо взето призива ми е: Не се отказвайте да си търсите правата, нищо че става много бавно, не всичко е загубено в тая тъпа държава

LANA написа:Номера е, че трябва да се съди общината за тези таботи!
Ми не е трябвало да ги викаш. Викайки КАТ ти сам си се глобил...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
rado84 написа:LANA написа:Номера е, че трябва да се съди общината за тези таботи!
Ми не е трябвало да ги викаш. Викайки КАТ ти сам си се глобил...![]()
Извинявай, но май само трупаш мнения, КАТ се вика защото без тяхното вещо мнение и описание на случилото се не може да се заведе дело срещу общината....
- LANA
- младши ентусиаст
-
точно така
пред застрахователя немога да кажа , че някой ми е счупил карртера на паркинг
Важното в случая е, че КАТ няма ка да не ми напишат акт, защото директно осъждам общината
Те ми пишат акт мислейки, че на мен няма да ми се занимава да обжалвам и всичко останало, ама не са познали 

Важното в случая е, че КАТ няма ка да не ми напишат акт, защото директно осъждам общината

LANA написа:точно такапред застрахователя немога да кажа , че някой ми е счупил карртера на паркинг
![]()
Важното в случая е, че КАТ няма ка да не ми напишат акт, защото директно осъждам общинатаТе ми пишат акт мислейки, че на мен няма да ми се занимава да обжалвам и всичко останало, ама не са познали
Да опиташ да осъдиш общината в нашата държава е като да се опиташ да осъдиш господ - само ще загубиш време, пари и нерви, защото ще се проточи безкрайно дълго и в крайна сметка е много малък шанса да спечелиш. Но ти си знаеш, де. Аз лично не бих се занимавал.

- LANA
- младши ентусиаст
-
Да опиташ да осъдиш общината в нашата държава е като да се опиташ да осъдиш господ ...
Не си прав колега, защото ако падне НП ще им разкажа играта, а аз мисля да се явя с адвокат! Плюс това дупката все още си седи и се оголемява....
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2