BMW новини: 6-та серия и Х6 !

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 13 Май 2008, 23:58

ванка стига ве ... е виде ли .. друго си е да немаш капаци :)
но иди го обясни на някои хора .. само като напишеш БМВ е грозно и без да мислят почват да бълват глупости без и да са прочели защо си го написал ... радвам се че поне 2ма човека са ме разбрали .. това е цел напредък :mhihi:
с тоя успех скоро ще искараме и още някои от матрицата .. само трябва да земе червеното хапче :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 14 Май 2008, 0:04

bam-bam написа:ванка стига ве ... е виде ли .. друго си е да немаш капаци :)
но иди го обясни на някои хора .. само като напишеш БМВ е грозно и без да мислят почват да бълват глупости без и да са прочели защо си го написал ... радвам се че поне 2ма човека са ме разбрали .. това е цел напредък :mhihi:
с тоя успех скоро ще искараме и още някои от матрицата .. само трябва да земе червеното хапче :lol:

Ти за толкова ограничен ли ме имаш?
:mhihi: :mhihi:
Просто ме дразниш по някой път, ама здраве да е ! Като си прав-прав си ! Как да кажа на черното-бяло ?
::: vankata™ :::

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rado84 » 14 Май 2008, 7:23

Хах, от де ги изкопаха тея грозни джанти? Хубаво, че са 20-ки, ама са адски грозни. И кой нормален човек боядисва БМВ в бяло? Т'ва пък е баси циганията, само мангалите карат бели коли да си избиват "цветните" комплекси. :roll: Т'ва с бялото е същата гавра като един мерцедес тука боядисан в розово :lol: и го кара нек'ъв арабин.

А Х6 не е зле, само дето с наклона на багажнина повече ми прилича на по-височка версия на новия фокус, отколкото на джип.

Ся, т'ва си е мое мнение, вие си ги харесвайте ако искате. :roll: Но на мен лично не ми харесва нищо от новата 6-ца насам, за която имаше вече една друга тема. Дано някой ден да НЕ осе*ат така и 850... :roll:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 14 Май 2008, 8:06

Напълно подкрепям колегата bam-bam всичко над е46 нагоре е пълен боклук тумбести грозни аве ужац/джиповете ги изключвам просто съм влюбен в x5/ чесно казано ако пред мен стои въпроса да си купя чисто нова лека кола /не джип или м-ка/ бих си зел ауди А5 или А4 би ме било срам да карам е92 или нещо такова просто няма такава грозотия!Затова скоро съм се замислил за е46 и после ако не искарат нящо по красиви до няколко години ще зарязвам марката маи!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Май 2008, 8:47

аз па не ги избирам по красота...!!! верно ,че някои не ми харсват много ,но за толкова години каране съм се убедил\ и то не щото съм с капаци/ ,че тази марка ми пасва най-добре като качество и цена за него и не мисля да я сменям! външният вид е най-вече за тия отвънка...!аз съм си вътре! хич да нема калници и боя-не ми пука! не знам тва дали са капаци,но аз мечтая за 2002ti от както мога да мисля....,карам бмв от 90та -тва са вече 18г и някакси не ми идва отвътре да мина на друго. във форума съм от 2г и нещо и не мисля,че съм си промил мозъка ,за да мисля само за бмв-просто след толкова километри на бмв-та,след няколко катастрофи,след хиляди ситуации ,в които съм се измъквал ,защото знам как ще реагира мойто бмв съм решил,че не ми се кара друга марка. ...а съм карал много други-просто някои /за мен/ са по-красиви-например ауди,други са по-мощни,трети са по-евтини и икономични....но съвкупността от компоненти за мен е бмв...!кво да напраа....!!!!

Потребител
Аватар

Мнение от autofen » 14 Май 2008, 18:05

Е не мога да разбера кво им харесвате на тези аудита,супер лесно смилаем дизайн мултиплициран във всичките им модели! :dunno:

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 15 Май 2008, 18:42

на Х6 не съм особен фен,но новите брони на шестицата са си много добри :P

Потребител
Аватар

Мнение от overload » 28 Май 2008, 3:43

Х6 Изглежда ужасно добре, поне отзад :), но вътре не бях много очарован от това, което се вижда. Можеха малко повече да се постараят. Някак не всичко си беше на мястото.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 28 Май 2008, 12:09

Nukem написа:Напълно подкрепям колегата bam-bam всичко над е46 нагоре е пълен боклук тумбести грозни аве ужац/джиповете ги изключвам просто съм влюбен в x5/ чесно казано ако пред мен стои въпроса да си купя чисто нова лека кола /не джип или м-ка/ бих си зел ауди А5 или А4 би ме било срам да карам е92 или нещо такова просто няма такава грозотия!Затова скоро съм се замислил за е46 и после ако не искарат нящо по красиви до няколко години ще зарязвам марката маи!

Колега, по принцип и аз не харесвам "новата линия" след фейслифта на Е46, като цяло. Обаче:
Първо, ако сега си взимам нова кола, ще е 530-ка. Не ме кефи дизайна колкото тоя на Е39-ките, но пак ще е такава, щото колата не е само дизайн.
Второ, ако ме интересуваше само дизайна, пред Е92 М3 бих предпочел само и единствено Е39 М5. :winky:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 28 Май 2008, 16:14

Ама как няма да се разпродадат като в щатите нов X6 e за 58 000 USD. А нас пак ни ебават.

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 28 Май 2008, 22:31

Днеска я видях на живо.Едно беличко,много арна на живо,направо настръхнах.
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 28 Май 2008, 23:23

Аз пък онзи ден сиво с разбъркани цифри - Софийски табели ,по "Яворов" и все ми се иска да го харесам ,но трябва първо да го видя спрян и да мога да го огледам отвсякъде спокойно - на първо четене малко не ми хареса триъгълния профил и задницата :roll:

Георги Пенчев
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: само БМВ
Мечтае да кара: БМВ

Мнение от HateMeNow » 29 Май 2008, 8:04

Това сивото го видях на петрол в банкя , не съм особено очарован , но чак грозно не мога да кажа по скоро нестартно предполагам , че с времето ще се хареса на всички фенове. :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 31 Май 2008, 13:50

Вчера бях на официалното представяне на Х6 в "Камор". Качвах се, бърниках го, гледах го...абе каквото и да правя не ми харесва тая кола, а така ми се искаше... :roll: :roll:

С нетърпение чакам да ни дадът един за тест-драйв, белкем поне откъм вървеж и динамика ме накара да го харесам...

Цената на базовите модели ще е от 105 до 150 000 лв.

П.П.: през огледалото за задно виждане не се вижда НИЩО.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 31 Май 2008, 14:24

Бялото е при мен в Изток, ще ви го снимам тези дни по-подробно и ще ви пусна няколко снимки да гледате в реална среда,не в шоурум.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум