Питане за сервиз по щета (БУЛИНС)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Питане за сервиз по щета (БУЛИНС)

Мнение от shnitzera » 13 Май 2008, 16:47

значи предстои ми вкарване на колата в сервиз на булинс за боя след градушка та сервизите са Изток или Тандер ,дайте мнение кой да избера ,чувам че крадяли и подменяли части и задържали колите по 2 месеца :shock:
Последна промяна shnitzera на 13 Май 2008, 19:09, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 13 Май 2008, 17:07

Държат по 2 месеца, ако има 2478973587 коли преди теб. Помоему и 2та сервиза са ОК. За краденето на части... дълбоко се съмнявам, някой може би се е оправдал с тях ;)
М-удругото относно времето за изчакване, на един мой приятел е46цата му даде на късо от алармата, и тука в Бояна трябваше да чака доста време защото преди него мисля имаше 80 коли, та го препратиха в Изток, но така или иначе съвпадна с многото празнични и не стана и за 2 седмици :)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 13 Май 2008, 18:24

Колега
извади от колата всичко що е мобилно - инструменти, разни други,
дори и резервната гума. Аз лично съм виждал доста страшни случки
при работата в Тандер. За Изток не мога да дам мнение.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 525d
Мечтае да кара: това ,което кара

Мнение от shnitzera » 13 Май 2008, 19:05

rosen.kolarov написа:Колега
извади от колата всичко що е мобилно - инструменти, разни други,
дори и резервната гума. Аз лично съм виждал доста страшни случки
при работата в Тандер. За Изток не мога да дам мнение.

точно така и аз чувам ,някой да е ходил в Изток ? това за мобилните работи е ок ,ще ги сваля и толкоз ,но повече ме притеснява това, че подменят части по колата ,а от както я купих съм дал към 1000 лв за датчици, ламбда сонди,силикони и тем подобни дребни джиджавки които се сменят за минути ....
ЕБАТИ В КАКВА СТРАНА ЖИВЕЕМЕ :evil: :evil: :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S6

Мнение от bmwmania » 13 Май 2008, 20:41

Мда и аз ще я карам мойта в Изток другата седмица и на мене ми е интересно дали работят добре.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 13 Май 2008, 22:16

и освен като изкаваш всичко де що може да се украде .. виж земи я снимаи от всякъде и човека които ще ти я приема да я огледа добре че да не стане като идеш да кажеш .. абе тфа не беше така а тои да ти каже така си доиде ;)
мен бензин ми крадоха .. стоп ми чупиха .. всеки път има нещо което УЖ те не са потрошили :twisted:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///HAMANN/// » 13 Май 2008, 22:31

4 месеца за калник , носач и боя кво да ви кажа карайте си колите там и може да забравите даже как изглеждат докато ви се обадят да идете да си я вземете :evil:

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 13 Май 2008, 22:41

мен ми казаха,че нямам право на сервиз защото е оценена на под 7к и аз се зачудих защо ми го казват като лоша новина а не като добра :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 13 Май 2008, 22:41

///HAMANN/// написа:4 месеца за калник , носач и боя кво да ви кажа карайте си колите там и може да забравите даже как изглеждат докато ви се обадят да идете да си я вземете :evil:

Мен ми изгориха акумулатора и алармата, правих комисии панаири и в крайна сметка ми платиха 50лв. само за ремонта на алармата.

ПО ЗАКОН колата трябва да е готова до 45 дни, не работни, а обикновени дни! Търсете си правата, притискайте ги и ги плашете със съд, помага :mhihi:
Е верно после може да ви гони параноя че мутрите искат главата, ви, ама тва минава :mhihi: Можете да пуснете молба, от какво сте недоволни и се събират 4 костюмара и малко главорези и почват да умуват дали да ви набият публично :mhihi:

Относно сервизите, единственото логично което ми идва на ум, е че щом описват щетите до Тандер в Бояна, масово хората оставят и колите там, та може би на другите места е по-леко, макар че като се интересувах на времето, от всички сервизи се бяха оплакали ....

Успех и дано си получиш колата, преди летните отпуски :roll:

п.с. мен ми липсваше куката за теглене, и ми я възстановиха :idea:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 13 Май 2008, 23:15

AcOrP написа:мен ми казаха,че нямам право на сервиз защото е оценена на под 7к и аз се зачудих защо ми го казват като лоша новина а не като добра :)

при вас цените са по различни и до някъде може да земеш по малко пари по експертна оценка .. но при нас до сега винаги съм искал пари правил съм си я при разни майстори а не сервизи и даже остава некои лев да се напия :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 14 Май 2008, 10:50

bam-bam написа:
AcOrP написа:мен ми казаха,че нямам право на сервиз защото е оценена на под 7к и аз се зачудих защо ми го казват като лоша новина а не като добра :)

при вас цените са по различни и до някъде може да земеш по малко пари по експертна оценка .. но при нас до сега винаги съм искал пари правил съм си я при разни майстори а не сервизи и даже остава некои лев да се напия :lol:

незнам какво имаш предвид при нас но колата за която говоря е БМВ Е32 :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 14 Май 2008, 17:14

Тандер определено ....... поне за боята гарантирам .... на скоро сключиха догов с нас да боядисват с бой на STANDOX (се пак най-добрите на пазара) ...... преди бяха с някфи шибани бои на Anexa и усираха яко положението ... на скоро бях горе и като гледам има доста добри отвизи ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 14 Май 2008, 22:12

AcOrP написа:
bam-bam написа:

незнам какво имаш предвид при нас но колата за която говоря е БМВ Е32 :)

разликите в цените за труд и части спрямо градовете ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 17 Май 2008, 14:22

Това е абсурдно, никой не си позволява да краде, има камери навсякъде ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 17 Май 2008, 15:05

Голям Big Brother там :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Niki Lauda

Назад към Извън Темата