Новите глоби на КАТ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 13 Май 2008, 12:28

Ае то е ясно, че телевизиите, в частност новините, в този случай - btv, са си гъзолизци... що оная умница като интервюираше куката не го пита "ми то като е толкова мръсно в София, с тия прашни и кални улици как хората ще си поддържат постоянно чисти колите?!?!?"... що не го пита "По какъв критерий ще се оценява дали една кола е достатъчно мръсна за глобяване или не е?!?!?" - ма не... тоя въпрос е неудобен ерго няма да се задава... ще се питат само подходящите, особено като се дава за пример как една зацапана кола е директен пример за "мръсен автомобил", който заслужава глоба... мани бегай, бегай мани...

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 13 Май 2008, 13:33

Това с мръсните коли е черешката на тортата.......да пукнат дано всички тези брилянтни мозъци... :twisted:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 13 Май 2008, 15:22

Tова с мръсните коли наистина е пе*ерастия, но пък аз съм за останалата част от нововъведенията... Вместо да дадеш 20 кинта на шапкаря, че си направил някво нарушение и да те пусне да си ходишш даваш ги на държавата... Ако не друго поне ще има таван на рушветите ... :mhihi:
In Ban We Trust!

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 13 Май 2008, 16:13

И аз си харесвам колата като е чиста, още повече, че е бяла. Обаче точно пред блока строят няколко нови блокчета и е такова мазало покрай нас, че нямам думи !!!! Всеки път като я мия знам, че ще я гледам чиста точно един ден, даже не един ден ами броени часове. Често след като съм я мил вечерта я намирам цялата прашасала сутринта на следващия ден като тръгвам за работата. Работниците на строежа работят от по-рано и им е достатъчно 1 час за да ми направят колата на гъз :evil: !!!!!!!!! Дори и да я паркирам на на някоя околна улица и да не се напраши там ,до работата ми пак има строежи и там е още по-голямо мазало на всички съседни улички. Просто нямам думи, ако някой ме глоби за мръсна кола ще отида и ще счупя някой джам на парламента с камък.

Сигурно ви е писнало от сравнения, обаче аз като живях в САЩ не видях автомивка. За 4 месеца през лятото нито веднъж не съм се и сещал да си мия колата на автомивка и нито веднъж не съм я видял мръсна, още по-малко пък по начина, по-който изглежда сега колата ми след само 1 ден !! Направо ми писна от глупостите на управляващите :evil: !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 13 Май 2008, 16:19

Аз имам гараж и пак ми прашасва за един ден. Най-гадното е, че всичката тази мръсотия я дишаме и се тровим. А това няма да се оправи с всекидневно миене на колите.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Май 2008, 16:24

Абе, а кой ще глобява кмета, за това че той не осигурява чисти квартали, не осигурява прилични за каране пътища??? не осигурява пътни знаци като хората? КОЙ?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 13 Май 2008, 16:30

Дори да осъдиш общината или която и да е държавна институция, пак осъждаш себе си. Те глобите ги плащат с нашите данъци. В нито една институция не носят персонална отговорност. Като осъди някой държавата в Страсбург например, всички се радваме, ама Станишев не си вади парите от джоба, а от нашият. Не носят дори и морална отговорност. Никой, никога не си подава оставката.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 13 Май 2008, 16:33

мислиш ли си че ако започнат масови съдебни дела срещу общината положението ще е същото ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Anthony_J » 13 Май 2008, 16:39

Ми не знам. Като знам какви са дебелокожи... Онзи популист ББ ще излезе да дрънка глупости и да замазва очите на хората. А и не знам какви законови основания имам за завеждане на дела. Първо депутатите трябва да се размърдат и да ни дадат повече права.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 13 Май 2008, 18:18

Anthony_J написа:Ми не знам. Като знам какви са дебелокожи... Онзи популист ББ ще излезе да дрънка глупости и да замазва очите на хората. А и не знам какви законови основания имам за завеждане на дела. Първо депутатите трябва да се размърдат и да ни дадат повече права.

:OT:
Лошото се, че всички пишат и говорят така за ББ и после пак си гласуват, пак и пак ! И догодина ще си го изберем за министър-председател и пак ще плюем, и пак няма да се случва нищо ! ББ каза поне 10 неща, които ще направи слуд като Софиянски си подаде оставката и го избрахме за кмет ! Минаха двете години, той излеза и каза, че са му били малко и не е успял да изпълни обещанията си и го избрахме отново този път за 4 години ! Какво ли ще е промененото на София след 4 години ? Догодина ще излезе и ще каже , че е оправил града, е не всичко и доста неща, които друг никой не е направил дори за 10 години кмет и ще тръгне да оправя държавата и ......... !
::: vankata™ :::

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 13 Май 2008, 18:28

Ae aз тия чукове на Бойко никога няма да видят глас от мене по простата мизерна причина:

- Излязоха на избори за кметове с кампанийното популистко демагогско твърдение ,че първата им работа ше е да намалят данъците

-- Избраха ги и като един, първата им работа беше да увеличат данъците. Скромно, с 33%.

Без да говорим за другите им мизерии. Нужно ли е? То това стига.
Нема да ги псувам, че кмета на Бургас е наложил до 5000 лева глоби за псувня! Не можеш и да си честен с тях, ма**цата му... Забранено е.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 13 Май 2008, 19:06

vankata™ написа:
Exy написа:Да бе кви са тия глупости, мен пък си ме кефи да е двуцветна :mhihi: Мия я веднъж месечно най-много и като отида на работа колегите викат "ама тая твойта ли е?" :mhihi: Не стига, че бензина е сума пари ами и за миене да давам още и тя да се цапа пак след 1 ден... Ако тва сериозно го направят ще си купя един 20 метров маркуч и ще я мия през балкона пред блока.

Чувал ли си израза: "Имаш крава, пиеш мляко !" ?

Не те разбрах, каква е връзката с тая поговорка, нали не е "Имаш крава, къпеш я!" :mhihi:

vankata™ написа:
:OT:
Лошото се, че всички пишат и говорят така за ББ и после пак си гласуват, пак и пак ! И догодина ще си го изберем за министър-председател и пак ще плюем, и пак няма да се случва нищо ! ББ каза поне 10 неща, които ще направи слуд като Софиянски си подаде оставката и го избрахме за кмет ! Минаха двете години, той излеза и каза, че са му били малко и не е успял да изпълни обещанията си и го избрахме отново този път за 4 години ! Какво ли ще е промененото на София след 4 години ? Догодина ще излезе и ще каже , че е оправил града, е не всичко и доста неща, които друг никой не е направил дори за 10 години кмет и ще тръгне да оправя държавата и ......... !

Да, и аз за него ще гласувам :winky:

По темата пак: + това лака на боята се разваля от много миене. Не че мойта е с няква лъскава боя ама по принцип.
We love you Ronnie!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krilce » 13 Май 2008, 21:23

тия вече се чудат кви тъпотии да измилят и наистина всеки път успяват да ме учудят.
А да ви питам понеже дочух но не знам със сигурност - от догодина или по-следващата година се дига данъка с около 50% за коли над 10 или 15 години.
Някои знае ли нещо по тоя въпрос
ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki
Изображение

Левскарче
Аватар
Кара: 02` E46 320d
Детайли за колата: Баничарка

Мнение от BoqnZubarev » 13 Май 2008, 21:35

krilce написа:тия вече се чудат кви тъпотии да измилят и наистина всеки път успяват да ме учудят.
А да ви питам понеже дочух но не знам със сигурност - от догодина или по-следващата година се дига данъка с около 50% за коли над 10 или 15 години.
Някои знае ли нещо по тоя въпрос

Тия направо са се побъркали :evil: Първо да вземата да оправят пътищата по които караме, пък после да дойдата да ми гледат дали колата ми е мръсна, мама му стара да*ба. Кво ли не измислиха. Имам чувството че още малко насила ще ни накрат да не караме колите си. То не е цента на бензина, то не са данъци, застраховки, винетки, пустиняци и т.н.. Къде ни отиват парите, в един момент, "у курец". А пък и ако действително вдигнат данъците с 50% аз си ремонтирам колелото в мазето и тръгвам с него...
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rado84 » 13 Май 2008, 21:40

Добре, де, ами ако да речем идете със семейството на планина и минете по кален път и изцапате само гумите и джантите, а колата си остане чиста, тогава какво - пак ли ще глобяват? :lol: Трябва да се зададе такъв въпрос на някой катаджия, ще има да мисли 3 дни за отговор и накрая ще иска жокер "Обади се на приятел"... :lol:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата