Тривиално запитване.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Тривиално запитване.

Мнение от Superexstatic » 13 Май 2008, 0:02

Момци, къде да заведа бимата за преглед на предно окачване, защото има вече проблеми от там ?

С над 110-120 дори и по магистралата се налага да стискам здраво волана. Несигурна е. Не играе рязко да кажем, но ми създава чувството, че ако натисна до 150-160 със сигурност ще стане неуправляема (не знам дали е така, сдухвам се:D)
Мисля си да не е от джантите некви железни са и може би са кривички. Освен това понякога при скорост 70-80-90 (само) струва ми се някъде от/около предно дясно колело се чува едно писукане (но не от животинковци) :?:

Не ми се ходи в Дару или Камор, ако ще ме изръсят още една е36-ца :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 13 Май 2008, 0:50

отиди първо на вулканизатор да си видиш джантетата и думенките, то по тия дупки ко да е. После за предницата за ремонт няма зако да им пънниш гушите на кожодери ... прегледай темата за сервизите. Некоректни Ииии Не толкоз некоректни. може да ти вие от лагер. то с тва качество на частите си е консуматив
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Назад към E36