Новите глоби на КАТ
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
sladkotobeb4e написа:
Този път колега ти леко не си разбрал
Във вечерните новини по БТВ казаха изрично не само зацапани номера или прозорци а целия автомобил даже дадоха една случайна кола и репортерката попита и тази кола ли е мръсна и за глоба (а колата си личеше че е мита но нали валя вчера и е на капки) и оня вика да и тази кола е за глоба
Ае те нещата по които могат да те глобят са две:
1. Законове и подзаконови актове
2. Постановления на министерския съвет.
Тях трябва да ми покажеш, сладко бебче, не на БТВ сайта.
Какво викат БТВ и какво викал некой неграмотен полицай пред камерите няма значение. Може да се впечатляваме колкото си щем, обаче аз продължавам да си мисля, че ПАК ЗА СЪЩОТО НЕЩО ГОВОРИМ, а просто някой недочел полицай се изрязал.
И ... има още един проблем.
Законът трябва да дефинира понятието "мръсен" за да има поне някой от тея актове някакъв шанс в съда.
Последна промяна D3BEP на 12 Май 2008, 22:29, променена общо 1 път
- KickingKing
- ентусиаст
-
Интервьо с граждани какво мислят по въпроса:
Аз на тебе да ти го набутам четвъртит отзаде докато гледаш "гей с мен" от къде си мислиш, че идва боклука по колите бе? От кенефа ти ли, че тряя почнеш от колите, а не от първоизточника
Ми много добре, че има. То всичко ни е мръсно колите, улиците, всичко... Все от някъде трябва да се почне
Аз на тебе да ти го набутам четвъртит отзаде докато гледаш "гей с мен" от къде си мислиш, че идва боклука по колите бе? От кенефа ти ли, че тряя почнеш от колите, а не от първоизточника

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Незнам за мръсната кола, ама тая простоия за минаването на червено и глоба 50лв без акт е ебахти простотията, щот вече всички ша минаваме на червено и ако ни спрат, ще има: Вземи тия 20лв, да не давам зорлем 50 на държавата
Ебахти гнусната работа!

Ебахти гнусната работа!

KickingKing написа:Интервьо с граждани какво мислят по въпроса:Ми много добре, че има. То всичко ни е мръсно колите, улиците, всичко... Все от някъде трябва да се почне
ДАмн ще си измием колите да не цапаме улиците, ама в БГ е пълно с такива прости хора. Дето решават проблемите по този начин...
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
sonny написа:Добре бе де еба, измивам си колата на обяд пред нас, вечерта е на трътка, без да съм я карал. Като измият улиците и тротоарите, тогава да ни глбяват, така ще е правдоподобно. Ама ако ми треснат акт за мръсна кола, ще ода в съда. Аз да не съм милионер, всяка сутрин по 10 кинта за мивка
И ще дадеш поне 500 лв. за адвокат, а ако загубиш делото ще трябва да платиш и съдебните разноски. По-добре да организираме протест за да се отмени този закон или поне да се специфицира какво означава мръсен автомобил, а не катадцията да го решава. Стига сме мълчали и търпяли. Току-що го гледах репортажа по БТВ. Тази кола, която онзи дебил обяви за мръсна, става такава само през една локва като минеш. Абсурд е след всяка локва да си миеш колата за да не те глобят. Мен ако искат да ме глобят за това ще искам да ми пишат акт и ще се обадя в някой вестник да дойдат да ми снимат колата барабар с катаджиите до нея.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ми аз я мием секи ден....!!!! и просто уцелвам предната дупка на 5м преди полицая...! и тя се се изцапва...!! ко да напраа...!?!? аз я мия-ма тя се цапа...!!
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Даваш 10 кинта, това правиш. Или 5 лв. да се почерпят и да не пишем, че фишовете са кът.
П.С. Това било в сила от юли месец миналата година, но досега не са намерили печатница, в която да си печатат фишовете.
За сега само в София ще имаме тази облага, защото са успяли да отпечатат 50 000 фиша и са ги раздали на нашите дебили. Ебаси и нещастниците. Те фишовете ще станат сега като направленията за GP-то. Куката ще вика, че са му свършили фишовете за този месец и ако не искаш акт пак ще трябва да ги черпим.
П.С. Това било в сила от юли месец миналата година, но досега не са намерили печатница, в която да си печатат фишовете.

За сега само в София ще имаме тази облага, защото са успяли да отпечатат 50 000 фиша и са ги раздали на нашите дебили. Ебаси и нещастниците. Те фишовете ще станат сега като направленията за GP-то. Куката ще вика, че са му свършили фишовете за този месец и ако не искаш акт пак ще трябва да ги черпим.
Последна промяна Anthony_J на 12 Май 2008, 22:40, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ае пичове,
Преди месец когато колегата пусна темата,
ПАК ТЕЛЕВИЗИИТЕ бяха разпространили новината, че ще ни глобяват за изцапана кола, на петна и какво ли още не.
Точн оза същото същите ни взеха за канарчета.
В последствие се оказа бошлаф, оказа се законопроект за глоба за КОЛА СЪС ЗАЦАПАН НОМЕР.
Сега, или са го приели законопроектът, или министърът е издал предварително заповед.
Много малко вероятно "мръсна кола". Според мен точно това е идеята. Да ядосват хората ,та утре Герберите кат праат протест и вот на недоверие да има повече народ.
Изчакайте малко, не бързайте да коментирате, да видим. То е пълна щуротия това, дето го мъдрим. Пътищата мръсни, въздухът мръсен, вали кал, дупки с локви, ше глобяват за мръсни коли. Естествено, че не е вярно.
Пак ви казвам: да не изглупяваме, дайте да намерим нормативният акт. Ченгетата НЕ ПРАВЯТ НИЩО без нормативен акт. Де го?
Edit: Поправено, да не дразним колегата
Преди месец когато колегата пусна темата,
ПАК ТЕЛЕВИЗИИТЕ бяха разпространили новината, че ще ни глобяват за изцапана кола, на петна и какво ли още не.
Точн оза същото същите ни взеха за канарчета.
В последствие се оказа бошлаф, оказа се законопроект за глоба за КОЛА СЪС ЗАЦАПАН НОМЕР.
Сега, или са го приели законопроектът, или министърът е издал предварително заповед.
Много малко вероятно "мръсна кола". Според мен точно това е идеята. Да ядосват хората ,та утре Герберите кат праат протест и вот на недоверие да има повече народ.
Изчакайте малко, не бързайте да коментирате, да видим. То е пълна щуротия това, дето го мъдрим. Пътищата мръсни, въздухът мръсен, вали кал, дупки с локви, ше глобяват за мръсни коли. Естествено, че не е вярно.
Пак ви казвам: да не изглупяваме, дайте да намерим нормативният акт. Ченгетата НЕ ПРАВЯТ НИЩО без нормативен акт. Де го?
Edit: Поправено, да не дразним колегата

Последна промяна D3BEP на 12 Май 2008, 23:03, променена общо 1 път
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Но комент
Това е антидържава 

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- Anthony_J
- ентусиаст
-
А аз къде съм казвал, че такъв акт ще издържи в съда? Явно принципът да не си съгласен с мен е по-важен от това, което съм написал.
Просто повечето хора ще предпочетат да дадат 10 лв. за фиш, а не да им пишат акт и после всички съпъстващи простотии + съдебни дела за около 2 години.
Просто повечето хора ще предпочетат да дадат 10 лв. за фиш, а не да им пишат акт и после всички съпъстващи простотии + съдебни дела за около 2 години.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
А аз къде съм казвал, че такъв акт ще издържи в съда?
Anthony_J написа:sonny написа:Добре бе де еба, измивам си колата на обяд пред нас, вечерта е на трътка, без да съм я карал. Като измият улиците и тротоарите, тогава да ни глбяват, така ще е правдоподобно. Ама ако ми треснат акт за мръсна кола, ще ода в съда. Аз да не съм милионер, всяка сутрин по 10 кинта за мивка
И ще дадеш поне 500 лв. за адвокат, а ако загубиш делото ще трябва да платиш и съдебните разноски.
Ми ей тука. Да, май съм те разбрал грешно. "Ако", вярно, не съм го видял.
Нямам за цел да си противоречим, но предложението ти в случая за мен е точно това, което се иска: първосигнално. Отказ от оправия със закона, протести.... Не го правя за да те дразня, нито за да споря с тебе специално, просто идеята не ми харесва...
И... гледам, че и другите раздели зеха да се пълнят с протестори... Ся се чака само кой да ги оглави.
63 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5