Затъмнени фарове Hella...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Затъмнени фарове Hella...
Къде мога да намеря такива и някой знае ли ориентировъчна цена -> http://www.turnermotorsport.com/html/de ... 005930-801
И още едно въпросче - кои други фирми предлагат затъмнени фарове?
И още едно въпросче - кои други фирми предлагат затъмнени фарове?

- Projektzwo
-
-
sonny написа:а мое ли да ползваш търсачката на форума или е важно да трупаме мнения
Вместо да ми се ръбиш, ми покажи тема в която точно и ясно да е описано кое, как и защо, при положение, че повечето такива са разводнени и всеки раздава акъл и в крайна сметка нищо не се разбира...
Да не говорим, че аз питам за оригинални такива къде се продават и освен HELLA кои други предлагат такива фарове и съответно ориентировъчни цени...
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
e30
Пробва ли с гоогле? Мен ме мързи... 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Projektzwo
-
-
Re: e30
KPETEH написа:Пробва ли с гоогле? Мен ме мързи...
сигурно съм пробвал, щом питам тук, искам съвет (мнение) от потребителите...
Не се пали толкова да не изгориш
http://www.streetraceteam.org/?menuid=5
По ефтиния вариянт, стига да ти допада.

http://www.streetraceteam.org/?menuid=5
По ефтиния вариянт, стига да ти допада.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
porostorm написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=61271&highlight=black+hella
Неделя пред нас да ги почваме направо

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Projektzwo
-
-
темата съм я прегледал пичове, само че не са доуточнени някои тънкости, като например след разлепване на фара с какво да се лепне стъклото после и с черен мат или лак да се боядисат... 

Ако се хвна, което няма да направя, ще ти извадя поне 6 теми от целия форум на БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ и ще ти стане ясно, ако ги прочетеш всичките, да не говорим, че и клипчета има пукани, ама щом си еркек оправяй се сам. А като си еркек и питаш отде да си купиш, що не си пусна темата в Извън Темата, това е технически подфорум, специалисте
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
sonny написа::banghead:![]()
![]()
![]()
Ако се хвна, което няма да направя, ще ти извадя поне 6 теми от целия форум на БМВ КЛУБ БЪЛГАРИЯ и ще ти стане ясно, ако ги прочетеш всичките, да не говорим, че и клипчета има пукани, ама щом си еркек оправяй се сам. А като си еркек и питаш отде да си купиш, що не си пусна темата в Извън Темата, това е технически подфорум, специалисте
не му се ръби,а му обясни

- Пецата
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 compact 95' 1,6
- Мечтае да кара: m3 e92
KIM написа:бате не се занимавай с глупости ми ела да си поръчаш прии мене оригинални блек хели,аз ги вкарвам
и на какви пари трябваше да споменеш ?
- Projektzwo
-
-
Аз ако се хвана да чета 102398 теми по 347 страници незнам колко време ще ми отнеме, като се има в предвид, че повечето коментари са общи приказки, общо взето ме интересуват следните неща:
1. по какъв най-безопасен начин да отворя дългите фарове и в крайна сметка продава ли се само стъклата, за да съм подготвен след евентуален сакатлък...
2. с какъв спрей се пръскат рефлекторите - мат или лак?!
3. процедурата по залепването с какво е най-подходящо да се направи...
Благодаря предварително на отзовалите се!
1. по какъв най-безопасен начин да отворя дългите фарове и в крайна сметка продава ли се само стъклата, за да съм подготвен след евентуален сакатлък...
2. с какъв спрей се пръскат рефлекторите - мат или лак?!
3. процедурата по залепването с какво е най-подходящо да се направи...
Благодаря предварително на отзовалите се!
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2