ОТКРАДНАТО БМВ!!! ПОМОЩ!!!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 25 Апр 2008, 16:26

vwfan написа:Това ако не е ирония на съдбата.... :( :( :(

ПП. Ама така е, като не ми даде поне едно кръгче се нея :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Базикам се. Дано по-бързо ти я платят и да си вземеш ново баварче ;)

Е ти влезна веднъж от 2 месеца и баси базиците пускаш :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kickdown » 25 Апр 2008, 21:03

Facheff написа:
vwfan написа:Това ако не е ирония на съдбата.... :( :( :(

ПП. Ама така е, като не ми даде поне едно кръгче се нея :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Базикам се. Дано по-бързо ти я платят и да си вземеш ново баварче ;)

Е ти влезна веднъж от 2 месеца и баси базиците пускаш :mhihi: :mhihi:

Еми вчера като идвах към вас и ми се обади Боби (KNOCK), му казах , че няма начин да са толкова тъпи крадците и да я карат с тия номера.

А ми виж, примерно ти ми даде едно кръгче и колата си ти е екстра, даже сега по-лесно ще и намериме купувач 8) ;)

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 25 Апр 2008, 23:32

KNOCK написа:Колега ако щеш ми вярвай гоних едно бмв по целия бул.България защото му мернах рег.номер :shock: :shock: :shock:
Обадих се на Кристиан(от обеля,твои приател)да го питам дали не си си намерил БМВ-то и ми каза че не си.Виж снимката:
Изображение

Мда разликата е минимална, ма я има за съжаление :). Мерси все пак за усилията :bowdown: . Миналата седмица видях едно 1:1 с мойто, същия цвят, само мигачите бяха жълти, същия лип спойлер (който на снимките го няма) 1:1, ма имаше 1-2 забележки които веднага погледнах за тях, ма за съжаление и тях ги нямаше... :)
Изображение
Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 26 Апр 2008, 10:31

Хашо брат ми дано се оправиш със застрахователите. И другия път си търси платен денонощен паркинг. Или сменяй застрахователя. Успех
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 01 Май 2008, 21:25

Направо не мога да повярвам, че чак сега виждам колко теми за откраднати БМВ-та има. Даже за моя кокошарник почнах да се плаша. В тая помийна яма явно закони няма, така че в такъв случай няма сила която да ме спре да си докарам бетонния гараж от младост с врати от радиатори и без това там не ми трябва :evil:

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: 535d

Мнение от ShaDoWTaKeR » 09 Май 2008, 11:32

колко време трябва да мине че да ти я изплатят (ако не я намерят де.. ) ?

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 10 Май 2008, 10:21

Ааами тия дни трябва да хода до прокуратурата да взема някакво писмо, че не е намерена, което да го дам на застрахователите и до 1 месец се очаква да ми я изплатят, разбира се ако от прокуратурата са си сваршили работата... :roll:
Изображение

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 10 Май 2008, 18:00

Hashishev написа:Ааами тия дни трябва да хода до прокуратурата да взема някакво писмо, че не е намерена, което да го дам на застрахователите и до 1 месец се очаква да ми я изплатят, разбира се ако от прокуратурата са си сваршили работата... :roll:

ако не са може да помогнем ;)

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 12 Май 2008, 22:24

Ами ако може ще съм благодарен. Говорих с полицая каде уш води случая, каза, че трябва да чакам писмо по пощата... ма няма никой... Ако може да се помогне по някакъв начин ще съм благодарен :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 17 Май 2008, 8:43

acer написа:Един познат си дойде наскоро от германия и си купи чисто ново бусче за лични нужди. Тъкмо щеше да се връща в немско с него и му го гепиха това в плд. Имаше познати отиде разпита дадоха му някво име... то нашия малко тип екшън герой лудичък си го раздава.
Взима една бухалка и пушка, влиза с взлом при креадеца, набарва го в леглото... бой, ама един страшен бой, че да не може го познае и майка му. Та каза му къде е взе си буса и си обра крушите от БГ с коментарите, че по скоро би отишъл в Африка отколкто да се върне в БГ.
Срамна работа 2008-ма да крадат коли... и повечето са един дол дрянки.. Друг приятел се блъсна леко с 330-катата си и вече над 2 месеца му бавят ремонта в армеец...
Иначе колега дано да мине всичко ок.

Колега ремонта в армеец винаги ще ти го бавят много време когато е в сервиз.Ако искаш да става бърззо като застраховаш искаи експертна оценка.И на мен сами бавили и казвам от личен опит защо бавят.Тия от сервиза описват частите и пращат на застрахователите дали са доволни и дали ще платят.Ония като им върнат тия правят донякъде.Като изникне още нещо пращат пак на застрахователя.Обаче всичко това става доста бавно докато пратят докато ония одобрят все едно си ги пращат с дилижанца :mhihi: .
Моят съвет е да се застрахова по експертна оценка.По добре малко по малко пари ама после оправянето на колата става 2-3 пъти по бързо. :)
Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 M-Sport
Детайли за колата: 320D sapphire black

Мнение от grudev » 08 Юни 2008, 19:14

Според мен ако не ти искат откуп в рамките на 3-4 дни, значи колицата ти вече е в Албания или Косово. Лично мнение.
Взимай мангизите от застраховката и си купи същата или по-хубава. Успех.
Drift machine ....

Предишна

Назад към E46