РЕМОНТ НА КАТАЛИЗАТОР
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
РЕМОНТ НА КАТАЛИЗАТОР
колеги от няколко дена гарнето малко ми ручи ама от време на време, и не е точно ручене ами като леко дранчене, отидох при един дето се занимава с гарнета и му казвам кво става а тои ми вика че ако сикам ще ми махне катализатора и ще ми сложи някво резонансно гарне или там друго гарне и колата ще стане по тиха и всичкото това без пари, колеки кайете дали си заслужава и дали после ще имам некви проблеми като си правя техническият преглед
Няма начин да няма начин
- to6i_Racing
- младши ентусиаст
-
Re: а
pinko_23 написа:всичко е безплатно и гарнето и работата
колега а катализатова в кои ръце ще утиде в твотйе или на майстора

катализаторите не са евтини , оня ден дадохме от корса за 100лв , изкупува ни ги един циганин . От БМВ е сигора над 100 катализатора. Ако извадиме керамиката я плаща на 105лв / кг.
По други форуми четох случаи на кражби вече , докато са си оставили хората колата на ауспохчия - вадат питата и слагат някакви боклуци , ламарини в корпуса на катализатора .. иб$#%#ло си е ....
По други форуми четох случаи на кражби вече , докато са си оставили хората колата на ауспохчия - вадат питата и слагат някакви боклуци , ламарини в корпуса на катализатора .. иб$#%#ло си е ....

to6i_Racing написа:pinko_23 написа:всичко е безплатно и гарнето и работата
колега а катализатова в кои ръце ще утиде в твотйе или на майсторамного ми е чидно кои майстор на днешно време работи без пари...
катализатора остава в майстора за сметка на резонансното гърне +работата......толкова ли е сложно колега

to6i_Racing написа:pinko_23 написа:всичко е безплатно и гарнето и работата
колега а катализатова в кои ръце ще утиде в твотйе или на майсторамного ми е чидно кои майстор на днешно време работи без пари...
колега така е никои не работи за без пари катализаторът остава при маистора
Няма начин да няма начин
Re: ремонт
и при мен съштата работа,махна ми катализатора завари ми неква тръба даде ми 50лв.и сега се едно съм с ремус мноо ручи мноо дрънчи ,кво да праа да ми вади по плътен ревв..yulian4o написа:на мен ми махнаха катализатора сложиха ми гарне и след работата ми дадоха 50 лв. тжа за пловдив обаче
aiso написа:и при мен съштата работа,махна ми катализатора завари ми неква тръба даде ми 50лв.и сега се едно съм с ремус мноо ручи мноо дрънчи ,кво да праа да ми вади по плътен ревв..yulian4o написа:на мен ми махнаха катализатора сложиха ми гарне и след работата ми дадоха 50 лв. тжа за пловдив обаче
на местото на тръбата се слага резонансно гърне(40лв)
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
vladuicho написа:aiso написа:и при мен съштата работа,махна ми катализатора завари ми неква тръба даде ми 50лв.и сега се едно съм с ремус мноо ручи мноо дрънчи ,кво да праа да ми вади по плътен ревв..yulian4o написа:на мен ми махнаха катализатора сложиха ми гарне и след работата ми дадоха 50 лв. тжа за пловдив обаче
на местото на тръбата се слага резонансно гърне(40лв)
При 320и не е точно така. На практика двете изпускателни тръби отпред ги събират в катализатора и после минават в едно малко гърненце и после заминава една за задното. Та по информация от тази сутрин (жалко, че нямам снимки) врътката е по-сериозна при 20-ските и се прави с две гърнета тип "пура"... Занимавка е.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
14 мнения
• Страница 1 от 1