ПОМОГНЕТЕ МИ ДА НАМЕРЯ ТОЗИ ФИЛМ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

ПОМОГНЕТЕ МИ ДА НАМЕРЯ ТОЗИ ФИЛМ

Мнение от ka4i » 12 Май 2008, 11:21

Svetlana’s Journey/Открадната светлина/.ПОМОГНЕТЕ МИ ДА НАМЕРЯ ТОЗИ ФИЛМ.Заснет е от фондация "FACE TO FACE" на която Маги Вълчанова е изпълнителен директор.Филма е на тематика за трафика на хора/ в случая на една млада жена/.Филма е разтърсващ и ако може да си го намерите да го гледате го направете.Режисьор е Майкъл Кори Дейвис , ако не греша.Имаше телевизионна премиера по Нова ТВ преди 2 години.
Преди време работих за тази фондация.Снимах за тях един документален филм.Имах техни кординати имах и диск с филма, но всичко отиде по-дяволите.
Моля Ви, ако някои може да ми помогне.
Благодаря на всички предварително.

http://www.facetoface.bg/facetoface/hom ... enDocument

пс./ДО МОДЕРАТОРИТЕ/:Темата съм я пейстнал и в подфорум музикални предпочитания с надеждата да я видят повече хора.Надявам се да не е проблем.
Последна промяна ka4i на 12 Май 2008, 11:29, променена общо 1 път
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT

Мнение от Spit-Fire » 12 Май 2008, 11:25

Тоя филм съм го гледал 2 пъти.... много истински е ! :(
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 12 Май 2008, 21:39

PLEASE
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
Мечтае да кара: E46 M3 Csl
Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)

Мнение от Akyosev » 13 Май 2008, 2:04

Не знам това би ли ти помогнало, но мисля, че са го излъчвали по някоя от музикалните в програмата Staying Alive (май беше MTV).
Познато ми е като сюжет, но може и да се бъркам. Виж на http://staying-alive.org/en/home
Изображение

Назад към Извън Темата