Протече радиатора
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Протече радиатора
Здравейте момчета, пробвам за последно с добавка за радиатори. Тече от тръбите някъде, няма оправия според мен. Ще вземам радиатор за ЛАДА евентуално, пък ще е по-лесен монтажа на ел.перката ми.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Комшо ,подарявам ти моят стар радиатор, който е с перфектна пита,но скапано казанче,от което тече (там дето се защипва за питата
Варианта е следният
давам ти радиатора, отиваш в представителството на Нисенс радиаторите и той ще види дали твоето казанче е здраво - ако е здраво го прехвърля на мойта пита,като ти смени и уплътнението ,според мен ремонта няма да е повече от 50 лв ,но си караш с БМВ радиатор а не с Ладов
Георги Пенчев

Варианта е следният

Георги Пенчев
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Братле давай го тоя радиатор, сам ще си го ремонтирам няма проблем с казанчетата, на предишната бангия съм го правил тоя номер.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ще се разберем ,утре пътувам командировка и вдругиден ще го взема от офиса и ще ти го дам
Хубаво е когато леснопоправими дефектирали части се пазят и може да се помогне на закъсал колега
Георги Пенчев

Хубаво е когато леснопоправими дефектирали части се пазят и може да се помогне на закъсал колега

Георги Пенчев
4 мнения
• Страница 1 от 1