проблематичност AIRBAG
Модератор: Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Re: проблематичност AIRBAG
mecisexae34 написа:светна AIRBAG и господ не може да го загаси
Може може... Изший я в едно дърво да видиш как ше спре... Не само нея ше спре господ ми и тебе ...Че баси простотиите написа за има няма 20минути....

- kumo82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525тдс
- Мечтае да кара: 730d
Re: проблематичност AIRBAG
Колега и на мен ми светеше в продължение на 2 месецаmecisexae34 написа:светна AIRBAG и господ не може да го загаси

- kumo82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525тдс
- Мечтае да кара: 730d
аааа ето от къде ти е дошъл проблемаPavlinius написа:Я кажи в кой сервиз на БМВ отиде ? Щото и при мен свети и аз си правих експерименти да давам на контакт без табло![]()

- piNky
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530 xDrive '13
След толкова мъки вчера оправиха и моята лампа. Въразваха ме на 5-6 компютъра, които не можеха да изчистят грешката, но вчера имах късмет.
Ако има такива от Варна, които не искат да дават 40 лева в БМВ, да отидат в "Цоков и Канев" до затвора. Цената на услугата ми излезе 12 лв.
Ако има такива от Варна, които не искат да дават 40 лева в БМВ, да отидат в "Цоков и Канев" до затвора. Цената на услугата ми излезе 12 лв.
Пак я вдигам тази тема защото се нуждая от съвет за къде да отида да ми видят AIRBAG-a защото лампата свети. Онзи ден в един сервиз ми казаха, че не успели да прочетата AIRBAG-a , а преди това един майстор въобще не успя да прочете нищо от колата
. Лампата на AIRBAG-а ми свети откакто я смених(беше изгоряла крушката). Обаче по същото време направих и грешка на бег-а понеже правих като колегата горе - при свалено табло да давам на контакт и даже май пробвах да запаля. Тоест не съм сигурен дали е само грешка или нещо друго, но при всички положения би трябвало при тестовете да покаже нещо нали
? Колата видимо има 2 възглавници и свети лампата и къде да отида да ми я прегледат в София ?

- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Pavlinius написа:Пак я вдигам тази тема защото се нуждая от съвет за къде да отида да ми видят AIRBAG-a защото лампата свети. Онзи ден в един сервиз ми казаха, че не успели да прочетата AIRBAG-a , а преди това един майстор въобще не успя да прочете нищо от колата. Лампата на AIRBAG-а ми свети откакто я смених(беше изгоряла крушката). Обаче по същото време направих и грешка на бег-а понеже правих като колегата горе - при свалено табло да давам на контакт и даже май пробвах да запаля. Тоест не съм сигурен дали е само грешка или нещо друго, но при всички положения би трябвало при тестовете да покаже нещо нали
? Колата видимо има 2 възглавници и свети лампата и къде да отида да ми я прегледат в София ?
Само грешка е записала и трябва да се изтрие щото си дал контакт на свалено табло

- Nasic
- Манчестър Юнайтед Фен
-
- Местоположение: София Местожителство: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 0RA
- Кара: E39 525d с много кончета
- Мечтае да кара: GT5
- Детайли за колата: Е39
Грешка дава и при свален волан, не само при свалено табло, не правете грешка като сваляте вола и махате буксата да давате на контакт.
| 89' E34 520i |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
| 96' E39 525tds |
| 92' E36 320i turbo |
| 95' E36 316i |
| 97' E39 525tds |
| 02' E39 525d touring |
- piNky
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 530 xDrive '13
Трябва да се разкача акумулатора - при мен светна само при свалено табло, без да е давано на контакт.
15 мнения
• Страница 1 от 1