вьрнаха ни от границата
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 39 TDS
вьрнаха ни от границата
вьрнаха ни от границата на пьт за формула 1 бяхме с един бус и турският митничар вика с буса не може назад такава преибавка не е истина
направиха ни на маймуни

мъжът не е камила ,че да не пие цяла садмица.
- dqvola666
- младши ентусиаст
-
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
е как така бе колега!? кво е станало!?!? да не сте свили некоя ханъма...
на мен скоро ми предстои да пътувам-я кажи кво са измислили комшиите...

- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Що за лудост? Не могат да те върнат без основание. Да не би бусовете в Турция да са забранени?
Я си кажи какво сте сгафили и какви документи сте нямали. Турците искат задължително пълномощно за колата, преведено и легализирано на турски.

- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
вьрнаха ни от границата
всички документи имахме и обеснихме че на формула отиваме и оня вика не хванали някьвбус сас цигари и ние щяли сме да правим контрабанда и край и пари неще и се прави че не знае бьлгарски а като го напсувахме вика тихо тихо никой не ти дава обяснение и това е мамка им 

- djani 1973
- кандидат ентусиаст
-
вьрнаха ни от границата
добре че билети не бяхме купили
в 2 часа през ноща стояхме на митницата и не вярвахме на очите си 

Дееба и резаните карабини.Ама наште са за ебане,като прават проблеми фесовете следващия бус който дойде от Турция ес на задна и никакво минаване.Пуснете една жалба до външно,не ,че нещо ще направят ,пискайте по пресата и медийте иначе това ще си продължава.
Преди години на Калафат съм виждал как представител на английското консулство ги прави на щайги на малигарите заради поискан подкуп от английски тираджия,хората гледаха така
а нашите дебелогъзовци трябва да те убият та да дойдат макар ,че и тогава е под съмнение. 
Преди години на Калафат съм виждал как представител на английското консулство ги прави на щайги на малигарите заради поискан подкуп от английски тираджия,хората гледаха така

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
e
бате цялата работа стана дето беше с тая шапка на мерцедес
следващата ела да я гледаме до камината никви карабини повече няма да им стъпим
п.с. аз бях шофера на въпросния бус резака каза че неможел да ни пусне щот буса е 8+1 а там можело само до 6+1 дрън дрън миналата година пак с него ходихме голяма цигания

п.с. аз бях шофера на въпросния бус резака каза че неможел да ни пусне щот буса е 8+1 а там можело само до 6+1 дрън дрън миналата година пак с него ходихме голяма цигания
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: e
бахти феса нещастен,явно са стегната държаваturieca написа:бате цялата работа стана дето беше с тая шапка на мерцедес![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
щом и пара не е изкал значи работата е дебела
иначе и те са си кат нас,аз от каде да знам че в истамбул е забранено през деня да караш камион
ама с кинти сичко става
пуснаха ме

Без причина не са ви върнали.По мое наблюдение,щом нище не са ви казали,значи някой от вас е следствен или съден 99 % и то за нещо сериозно.
А може и просто някой да е подал информация,че вършите нерегламентирани неща.Между другото претърсиха ли ви багажите?

Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2